Profil: loredana90
Despre
Utilizator: loredana90
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, August 7, 2017
Ultima vizita: Monday, November 13, 2017 7:57 PM
Numarul de postari: 35
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 59
Postat: Thursday, September 14, 2017 9:24 PM
Andia wrote:

Nice, pune-l dupa ce te bagi la nani si nu te mai ridici cel putin 2-3 ore, deci mergi la baie inainte :)))

Asta cu mersul la baie este cam na?pa :))
Postat: Thursday, September 14, 2017 8:52 PM
Andia wrote:

Ti-ai luat de la farmacie? Fugi sa nu se inchida, nu stiu daca ai vreuna non-stop :)

Mi-am luat..am fugit înainte sa închida..va pup!
Postat: Thursday, September 14, 2017 7:31 PM
Adina Mariana wrote:
Loredana eu as lua progesteron.Majoritatea femeilor iau progesteron in primele saptamani de sarcina.Sustine sarcina si din cate stiu nu face rau ba din contra ajuta.La cumnata ia dat sa ia desi nu avea nici o problema la sarcina.A spus ca sa prevenim orice problema in caz ca papare.E doar parerea mea..eu asa as face.Beta pana nu scade e ok.Avand in vedere ca tu ai si endometrioza progesteronul te va ajuta mult.Crede-ma stiu ce vorbesc.Noi cu endometrioza avem prea mult estrogen in corp si prea putin progesteron de aceea e obligatoriu sa luam progesteron daca ramanem gravide ca sa nu pierdem.Eu nici nu am stiut ca nu iei,acum aflu si te indemn sa iei cu tot dragul.
Scrie-i lui Simedrea voicu un mail daca doresti ca iti raspunde ft.repede.Intreaba daca sa iei sau nu.Pun pariu ca iti spune sa iei.Adresa de mail e voicusimedrea@gmail.com
Te rog ia progesteron orice Arefam,Utrogestan,Duphaston de 200 seara si dimineata in vagin 400 pe zi sa nu iti para rau si cand repeti beta fa si analiza de progesteron sa vezi daca e in limite.

Multumesc pt sfat..despre endometrioza stiu destul de multe..o sa încerc sa iau legatura cu dr.Simedrea se vedem ce spune...Multumesc înca odata.vroiam sa ajung prima data la medic si dupa sa vad daca iau sau nu..
Postat: Thursday, September 14, 2017 7:30 PM
Adina Mariana wrote:
Loredana eu as lua progesteron.Majoritatea femeilor iau progesteron in primele saptamani de sarcina.Sustine sarcina si din cate stiu nu face rau ba din contra ajuta.La cumnata ia dat sa ia desi nu avea nici o problema la sarcina.A spus ca sa prevenim orice problema in caz ca papare.E doar parerea mea..eu asa as face.Beta pana nu scade e ok.Avand in vedere ca tu ai si endometrioza progesteronul te va ajuta mult.Crede-ma stiu ce vorbesc.Noi cu endometrioza avem prea mult estrogen in corp si prea putin progesteron de aceea e obligatoriu sa luam progesteron daca ramanem gravide ca sa nu pierdem.Eu nici nu am stiut ca nu iei,acum aflu si te indemn sa iei cu tot dragul.
Scrie-i lui Simedrea voicu un mail daca doresti ca iti raspunde ft.repede.Intreaba daca sa iei sau nu.Pun pariu ca iti spune sa iei.Adresa de mail e voicusimedrea@gmail.com
Te rog ia progesteron orice Arefam,Utrogestan,Duphaston de 200 seara si dimineata in vagin 400 pe zi sa nu iti para rau si cand repeti beta fa si analiza de progesteron sa vezi daca e in limite.

Multumesc pt sfat..despre endometrioza stiu destul de multe..o sa încerc sa iau legatura cu dr.Simedrea se vedem ce spune...Multumesc înca odata.vroiam sa ajung prima data la medic si dupa sa vad daca iau sau nu..
Postat: Thursday, September 14, 2017 6:44 PM
Lili Eu wrote:
Nu sa dublat dar e pe aproape. ai facut anbele analize la aceias ora??? sa sti ca conteaza si orele care sunt intre prima si a doua analiza computerlove

Ultimul este facut cu 2ore mai devreme decât primul..
Postat: Thursday, September 14, 2017 6:07 PM
nu am cum sa iau legatura..nu sunt nici în localitate..sunt un pic cam speriata..sper sa fie bine..în rest as fi un grafic or 4sapt si 4zile..off
Postat: Thursday, September 14, 2017 5:47 PM
Fetelor a venit beta 2 este 160...e cam mic nu?primul 97.6...deja îmi fac griji..sa ma duc sa iau progesteron?
Postat: Thursday, September 14, 2017 1:45 PM
Adina Mariana wrote:
Da...bine ca nu ne-am lasat operate.Altii un doi te-ar taia.Eu mai sunt bagata si pe fb pe un grup de endometrioza si cate vad acolo doamne fereste.Ma bucur ca eu am scapat si mi-a luminat Dumnezeu calea sa nu ma operez altfel cine stie unde si cum eram acumNuStiu e bine ca ne-am documentat ft.bine inainte,altele nu o fac avand ft.mare incredere in medic si nu e ok acest lucru pt.ca am auzit multi medici care nu au curatat bine interiorul si au facut mai mult rau recidivand si mai agresiv..Prima data in noi trebuie sa credem apoi in altii.Tu de mult timp ai incercat la bebe pana sa ramai?
Pupicipupici
Încerc de 4luni!astazi am fost si la beta 2...sunt asa de nerabdatoare..va pup!
Postat: Thursday, September 14, 2017 10:14 AM
Adina Mariana wrote:
Inteleg.Eu am avut un chist de 5,5 cm endometriozic si mi so propus operatie dar am spus sa mai cer o parere de la un medic specializat pe endometrioza si anume Simedrea Voicu daca ai auzit de el.El a spus ca daca nu am dureri de la el sa il las in pace deoarece nu pare periculos si daca operam posibil sa il inervez si sa se faca aderente si focare ceea ce momentan el nu credea ca am.Am ramas pe anticonceptionale pe vremea aceea si in 2 ani jumate am scapat de el plus niste naturiste.Acest medic mi-a vb.ft.multe despre o dieta in endo,sport sa fac si tot felul.Si mai spunea ca o sarcina ajuta ft.mult in endometrioza asa ca poate dupa nu o sa mai ai nici o problema si o sa scapi de ea.Doamne Ajuta DistanceKiss

Am auzit de el,la el vroiam sa merg dupa ce faceam RMN.in privinta operatiei acelasi lucru mi-a spus si ginecologul meu,conform ultimilor studii nu mai este in prim plan operatia pt ca face mai mult rau persoanelor care nu au stadii avansate,si tot ginecologul m-a sfatuit sa nu fac nimic deocamdata poate apare bebe si dupa daca revin durerile sa merg sa vad exact ce stadiu este,daca este de operat sau sa incep anticonceptionalele prelungite.acum vom vedea ce va fi.
Postat: Thursday, September 14, 2017 12:00 AM
Adina Mariana wrote:
loredana daca nu te superi..unde ai avut localizata endometrioza?ai fost si operata de ea?

Nu am fost operata,am refuzat laparo la sfatul unui medic f bun ginecolog care m-a diagnosticat dupa luni de dureri si umblat din doctor in doctor..nu stiu unde sunt localizate focarele si nici stadiul.probabil ca voi afla la cezariana(deja ma gandesc departe).Aveam de gand sa fac RMN cu protocol de endometrioza daca nu ramaneam si sa investighez in continuare,dar sunt mult mai multumita asa.Dupa nastere voi vedea ce fac cu endometrioza.