Profil: LoreBb
Despre
Utilizator: LoreBb
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Tuesday, May 16, 2017
Ultima vizita: Saturday, July 29, 2017 12:02 AM
Numarul de postari: 4
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Intarziere CM 6 zile, test negativ
Postat: Saturday, July 29, 2017 12:02 AM
Mai astept cateva zile , daca nu apare CM merg din nou la doctor. Mersi pt raspuns
Subiect: Intarziere CM 6 zile, test negativ
Postat: Thursday, July 27, 2017 9:58 PM
Buna fetelor,

Va rog sa imi spuneti parerea voastra. Din februarie incercam sa avem bebita insa nu reusim. :-(. Eu am 25 ani, sotul are 32, am facut o serie de analize ( testul TORCH, Papanicolau, Clamydia...) la recomandarea ginecologului care au iesit ok. Am CM regulat la 31 zile, luna aceasta trebuia sa imi vina pe 21insa nu a aparut nici pana acum. Durerile de burtica si spate sunt prezente de vreo 2 saptamani. Am facut test de sarcina acum 2 zile -negativ, azi am facut Beta HCG- negativ. Luna trecuta la analize mi-a iesit gardnerella vaginalis, am luat flagyl ovule si flagyl antibiotic timp de 5 zile. Oare din cauza asta intarzie CM sau este posibil sa fiu insarcinata desi testele sunt negative? Multumesc!
Subiect: Clubul aspirantelor - 58
Postat: Tuesday, May 16, 2017 10:58 PM
Andrele Multumesc fetelor@@love

Incerc sa fac maine un test beta hcg. Sper sa fie cu ochisori topai
Subiect: Clubul aspirantelor - 58
Postat: Tuesday, May 16, 2017 7:49 PM
Buna fetelor ras . Imi doresc si eu tare,tare mult un bebe dar nu prea vrea sa vina. uff Incercam de 4 luni dar degeaba (e putin dar mie mi se pare o vesnicie). Conform testelor de ovulatie luna asta am ovulat pe 5 mai, pe 13 mai am observat o mica pata de sange, pe 14 mai au mai curs cateva picaturi dar aveau o culoare rozalie. Urmatoare menstra trebuie sa fie pe 22 mai. Ooare sa fi fost sangerarea de nidare??? Nu vreau sa ma bucur prea repede si apoi sa fiu dezamagita. As face o analiza Beta Hcg dar ma gandesc ca poate e cam repede.