Alle.p wrote: Eu nu am observat schimbari in ceea ce priveste mirosul. Ai fost la control dupa ce ai nascut?
Da....sunt deja 3 saot de la nastere.....voi merge sa vad ce se mai intampla
Test pozitiv: 2feb2018:) Eco confirmare: 3 feb :) Inimioara batand: 11 feb Prima miscare: 6 mai
e baietel!!! <3
|
Fetelor....e normal ca lohhile sa si schimbe mirosul? Am observat ieri schimbarea asta. Nu am febra/frisoane....dar am o senzatie de disconfort jos parca ma apasa ceva....
Test pozitiv: 2feb2018:) Eco confirmare: 3 feb :) Inimioara batand: 11 feb Prima miscare: 6 mai
e baietel!!! <3
|
Ilinca003 wrote:Si eu tot vit d3 ii dau...ii pun in lapte cand ii dau...Dr pediatru nu mi a atras atentia in vreun fel referitor la ea.
Aha. Vad ca il acceptam. Vedem.
e baietel!!! <3
|
lore.t. wrote: De care ii dai? Eu i-am luat vigantol si nu are probleme de la el...
Mi au dat de la maternitate vit d3 de la Secom si scrie ca arenu indulcitor
e baietel!!! <3
|
Mamici trebuie sa I dau lui Bebe vitamina d3 dar mi se pare f dulce :/ n o sa aiba probleme ?
e baietel!!! <3
|
MaryPoppins wrote: Sper ca sunteti bine amandoi :) alapteaza linistita in continuare, sunt foarte putine boli/tratamente incompatibile cu alaptarea. Dc nu esti deja, iti recomand sa intrii pe grupul de alaptare Alapteaza! pe FB,iti va fi de mare ajutor pt orice nelamurire.
Multumesc! :)
e baietel!!! <3
|
Buna fetelor. Am poposit si eu de la aspirante, gravidute si acum mamici :). Am un baietel nascut la 36.4 sapt, cinsiderar prematur doar ca a iesit inainte de termen.
Si acum intrebarile......am nascut natural desi nu imi propusesem....si acum am descoperit o infectie cu E coli in flora vaginala....bineinteles ca sunt taiata/cusuta :/.... am facut analize si antibiograma.... alaptez si mi e frica. A mai patit cineva?
e baietel!!! <3
|
Hei...noi suntem bine, bebe e perfect, speram sa luam in greutate repede. Papa la san dar nu am eu laptele ala adevarat dar vine el.
Mai rea e durerea mea de jos. Am ajuns la spital cu apa rupta, dilatatie 3 si contractii la 3-4 min. Mi au pus perfuzie. M am dilatatt si am nascut. Totul a durat 4 h de la ruperea apei
e baietel!!! <3
|
Multumim de urari! Suntem bine, curand ma muta pe salon.
Fluturash orice vrei sa stii,intreaba-ma si cum reusesc iti rasp.
S-a grabit feciorul meu dar e bine venit!
e baietel!!! <3
|
fluturash26 wrote: Te cred ca inca nu ti-ai revenit! Nasterea a decurs ok? De acum asta e important e sa fie sanatos si sa creasca maaare! Cat grame si cm are? E clar ca tre sa imi fac bagajul sa fie acolo..
2500gr dar nici eu nu sunt prea mare. Habar n am cati cm, in euforia momentului si mai stiu nimic.....dda, fa-l, eu doar am pus mana pe el
e baietel!!! <3
|