Profil: lolia
Despre
Utilizator: lolia
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, January 16, 2012
Ultima vizita: Tuesday, May 8, 2012 9:21 AM
Numarul de postari: 11
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: tricotaje pentru ea
Postat: Friday, March 30, 2012 11:09 AM
t-mihaela wrote:

Poti s-o bagi la balsam pentru lana Eucalan sau ce gasesti,poate chiar balsam simplu de par, lana e si ea un par angel dar cel mai bun remediu este obisnuinta ras daca iubesti lana ii accepti orice din dragoste love

am incercat cu balsam, cu bicarbonat,dar ...cred ca ai dreptate. doar purtand-o va deveni mai prietenoasa cu mine ras
Postat: Thursday, March 29, 2012 9:06 AM
foarte frumos hanoracul :), felicitari.
Postat: Thursday, March 29, 2012 9:04 AM
mi-am terminat si eu ,in sfarsit fusta. dar am lucrat in combinatie cu lana de casa, si acum am probleme - este cam tepoasa, si nu stiu cum sa fac lana sa nu mai fie asa de aspra ( nu pot sa incarc pozele).
Subiect: Rochii tricotate
Postat: Thursday, February 9, 2012 1:44 PM
imi place rochita, e frumoasa si are un model care avantajeaza orice silueta cool
Postat: Thursday, January 19, 2012 8:05 AM
multumesc gabyta,intradevar nu pare greu, sa vedem ce o sa iasa de data asta.
Subiect: help
Postat: Wednesday, January 18, 2012 2:36 PM
cum pot sterge un mesaj scris la un interval de timp f mic ( cateva minute)?! sa zicem ca am scris un mesaj si apoi m-am razgandit, si vreau sa-l sterg, cum procedez?
Postat: Wednesday, January 18, 2012 2:28 PM
Postat: Wednesday, January 18, 2012 2:17 PM
am rugamintea ca sa ma ajutati in traducerea acestui model de fusta ( nu am reusit sa-i dau de capat).stiu ca e metoda randurilor scurte, dar...mai e ceva (nervi ),ca mi-a iesit altceva de a trebuit sa desfac tot.
, nu pot sa pun poza cu atache.
Subiect: Hemoroizii.Cum ii tratam,ce este bine de stiut?
Postat: Wednesday, January 18, 2012 10:53 AM
mariana71 wrote:
Cunoaste careva dr. chirurg Constantin Iulian din Galati ?Profeseaza la sp judetean si la o clinica particulara specializata in tratamentul hemoroizilor ,caruia i-am uitat numele.In fine,as dori niste informatii cu privire la cum isi face meseria.Daca cineva din Galati a mai avut ,"nevoie" de ajutorul lui.

Pe dr. Constantin I. il gasiti la Proctomed.Contacteaza-ma la nr. de tel 0741731791.
Postat: Tuesday, January 17, 2012 1:49 PM
sunteti grozave, doamnelor si adevarate profesioniste.sunt noua pe forum,candva am impletit si eu dar, am renuntat. acum ca v-am descoperit , ati trezit acel hobby pe care il aveam.
va multumesc ca existati si mai ales multumesc acelei care a avut ideea de a infiinta acest forum. flowers