t-mihaela wrote:Poti s-o bagi la balsam pentru lana Eucalan sau ce gasesti,poate chiar balsam simplu de par, lana e si ea un par dar cel mai bun remediu este obisnuinta daca iubesti lana ii accepti orice din dragoste
am incercat cu balsam, cu bicarbonat,dar ...cred ca ai dreptate. doar purtand-o va deveni mai prietenoasa cu mine
|
foarte frumos hanoracul :), felicitari.
|
mi-am terminat si eu ,in sfarsit fusta. dar am lucrat in combinatie cu lana de casa, si acum am probleme - este cam tepoasa, si nu stiu cum sa fac lana sa nu mai fie asa de aspra ( nu pot sa incarc pozele).
|
imi place rochita, e frumoasa si are un model care avantajeaza orice silueta
|
multumesc gabyta,intradevar nu pare greu, sa vedem ce o sa iasa de data asta.
|
cum pot sterge un mesaj scris la un interval de timp f mic ( cateva minute)?! sa zicem ca am scris un mesaj si apoi m-am razgandit, si vreau sa-l sterg, cum procedez?
|
|
am rugamintea ca sa ma ajutati in traducerea acestui model de fusta ( nu am reusit sa-i dau de capat).stiu ca e metoda randurilor scurte, dar...mai e ceva ( ),ca mi-a iesit altceva de a trebuit sa desfac tot. , nu pot sa pun poza cu atache.
|
mariana71 wrote:Cunoaste careva dr. chirurg Constantin Iulian din Galati ?Profeseaza la sp judetean si la o clinica particulara specializata in tratamentul hemoroizilor ,caruia i-am uitat numele.In fine,as dori niste informatii cu privire la cum isi face meseria.Daca cineva din Galati a mai avut ,"nevoie" de ajutorul lui.
Pe dr. Constantin I. il gasiti la Proctomed.Contacteaza-ma la nr. de tel 0741731791.
|
sunteti grozave, doamnelor si adevarate profesioniste.sunt noua pe forum,candva am impletit si eu dar, am renuntat. acum ca v-am descoperit , ati trezit acel hobby pe care il aveam. va multumesc ca existati si mai ales multumesc acelei care a avut ideea de a infiinta acest forum.
|