Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Va invit la concurs, pentru ca suntem deja in septembrie si vreau sa incep sa dau cadouri... Asadar, va astept cu o poza in care sa ne aratati locul vostru preferat (poate fi un loc din natura, o casa, un loc din casa, un oras, o tara etc) Poza poate sa fie si cu voi acolo, desigur. De asemenea, as vrea sa ne convingeti printr-o descriere de ce e acela cel mai frumos loc din lume. Premiul surpriza...
Inscriere: 05 septembrie - 05 noiembrie 2007 Votare: 05 noiembrie - 20 noiembrie 2007 Anuntarea castigatoarei 21 noiembrie 2007 |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Mie imi place MAREA.Este cel mai frumos lucru pt mine.Ma relaxaaza fiindca pot fi mai aproape de Dumnezeu.E minunat.In poza este Elo prinsa
 |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Am o mica intrebare, este vorba de locul nostru preferat ca mamici sau a copilasilor? |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Aici suntem in port la Bicaz!Imi place foarte mult peisajul,linistea,mai ales cand merg cu vaporasul!Aici mergem noi cand simtim nevoia sa scapam de stres,de probleme si mai ales atunci cand simtim nevoia sa fim doar noi doi(cred ca acolo,la munte l-am conceput noi pe bebe )! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Hmmm...locul meu preferat este in natura, desigur.Se admite poza veke de 3 ani, de pe vremea domnisoritului, cu actual sotz, desigur, dar fara bebe la purtator?Este locul nostru preferat... |
|

| Se accepta orice poza, cu voi sau fara voi, dar neaparat sa arate locul in care va simtiti cel mai bine. Plus, o mica descriere. |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Locul meu preferat : scumpa mea Suceava cu Cetatea de Scaun.....de ce? Stau, impreuna cu "urmasii urmasilor" !!! exact in locul in care cu sute de ani in urama a trecut neinvinsul Stefan cel Mare...copila, adolescenta, matura sunt legata de acest loc prin istoria lui puternica, prin amintirile mele frumoase, prin sange si lacrimi, prin sentimente de neuitat !!!! Orasul se vede in zare, ma coplesesc emotiile de fiecare data cand vad aceasta poza
 |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Sashei ii place sa stea la volan!
 |
|

| Votam: Rody! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| taki wrote:Votam: Rody!
concursul se incheie pe 5 noiembrie |
|

| Deziree wrote:concursul se incheie pe 5 noiembrie
Oops! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna ne inscriem si noi la concurs Avem foarte multe locuri preferate insa cel mai mult ne place IN Kyushu (o insulita din japonia)este un loc foarte relaxant si cu imagini de neuitat

La concurs doar o singura se poate posta??
|
|

| Nu se mai inscrie nimeni? Azi e ultima zi de inscrieri !!! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/24/2007 Mesaje: 208
| Eu ma inscriu. O sa caut o fotografie si o voi pune in cursul zilei de azi sper
Edit: Locul meu preferat nu este unul terestru, desi as fi putut alege dintre sutele de fotografii cu locuri superbe din diverse tari, dar totusi, cel mai bine ma simt atunci cand calatoresc cu avionul, cand sunt deasupra norilor si stiu ca nimic nu depinde de mine. Da, imi place aceasta "nesiguranta", cand eu nu pot controla nimic, ma simt totusi foarte linistita si impacata, fericita chiar... Parca sunt doar eu, norii si Dumnezeu...mai aproape de divinitate, de cer. Din pacate eu nu pot aparea in poza pentru ca... inca nu am invatat sa zbor :)
Fotografia e mai mare, de aceea cred ca e bine sa pun un link decat sa ocup mult spatiu aici. click aici
p.s. se pun si norii ca fiind loc din natura, nu? daca nu, spune-mi te rog. |
|

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| Jasmine - poza e splendida iar despre descriere nu mai zic.... SUPER
P.S. am inteles k de astazi se voteaza, nu? e 5 noiembrie.....
noi votam cu Jasmine |
|
|