Loc de joaca pentru pitici, cafenea pentru mamici

Options Loc de joaca pentru pitici, cafenea pentru mamici
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Postat: Monday, January 29, 2007 10:53 AM


Nivel: TOP TEAM

Intrat: 2/14/2006
Postari: 36610
Locatia: In casuta cu pitici
Categorii: 1-4 ani si 4-13 ani.
Program: L-V: 11-21, S-D: 10-22
Adresa: Bdul Lacul Tei nr.56, sector 2

BooBoo Space Party

NE CEREM SCUZE PARINTILOR …

Pentru ca s-a deschis al doilea "cel mai tare loc de joaca" pentru copii si pentru ca acum atat parintii cat si copiii pot sa-si satisfaca nevoia de petrecere a timpului liber in cele mai placute conditii … jocuri si jucarii, clovni si petreceri, cafenea si restaurant , toate sub un acoperis… sau doua.

Booboo - Loc de joacaUna din cele mai mari bucurii ale copiilor este sa mearga in parc si sa-si dezvolte prieteniile si cunostintele consumandu-si in acelasi timp energia. Din pacate parcurile sunt din ce in ce mai aglomerate in conditiile in care dotarile acestora lasa din ce in ce mai mult de dorit. La asta se adauga capriciile vremii care, fie ca este o zi caniculara fie ca este o zi ploioasa, vor duce la acelasi rezultat: imposibilitatea de a se bucura.

Astfel, Booboo Party, a incercat sa raspunda la aceste neplaceri deschizand doua parcuri la interior, unul cu o suprafata de 400 mp, Booboo Jungle Party ,dotat cu doua spatii de joaca, ferite de ploi, cu mult mai multe provocari decat orice alta dotare similara in acest moment oriunde in Romania si un al doilea , cu o suprafata de 330 mp , care continua tematic aventurile maimutei Booboo in spatiu, Booboo Space Party . Capacitatea locului de joaca din locatia Booboo Jungle Party este de 98 de copii simultan, fiind totodata impartite si pe doua categorii de varsta: unul pentru copii de pana la 4 ani si cel de-al doilea pentru copii intre 4 si 14 ani iar capacitatea locului de joaca din locatia Booboo Space Party este de 60 de copii

PETRECERI

Booboo - PetreceriCele doua locatii : Booboo Jungle Party , loc unde maimuta Booboo se simte la ea acasa printre liane , copaci si crocodili si Booboo Space Party care continua aventurile maimutei in spatiu impreuna cu noii ei prieteni de pe alte planete impreuna cu salile de petrecere special amenajate si denumite “jungla fermecata” , “mini discoteca Booboo” sau “aventura spatiala" Intregesc posibilitatile de organizare a uneia dintre cele mai frumoase petreceri. Muzica, tortul, confetti, baloanele, surprizele si clownii sunt elemente obligatorii pentru o petrecere reusita si Booboo le ofera pe toate.

SAVAGE CAFFE – UN LOC PENTRU PARINTI INTR-UN SPATIU AL COPIILOR

Booboo - Savage Caffe

Printre cele mai importante atuuri ale spatiilor de joaca Booboo sunt restaurantele din fiecare locatie , restaurante care ofera o masa proaspata si sanatoasa atat pentru cei mici cat si pentru parinti precum si un meniu divers pentru organizarea petrecerilor. Cafenelele Savage Caffe care functioneaza pe langa fiecare restaurant precum si zonele de nefumatori si fumatori complet separate , reteaua wireless care ofera legatura la internet atat prin laptopurile din dotarea cafenelelor cat si prin intermediul laptopurilor propriii si televizoarele LCD intregesc posibilitatile de petrecere placuta a timpului parintilor atata timp cat copii se distreaza impreuna cu animatorii locurilor de joaca.

Petrecerile organizate cu ocazia diverselor sarbatori , Paste , 1 Iunie , Mos Niculae si Craciun precum si petrecerile cu tema organizate in fiecare luna in restaurantele si locurile de joaca Booboo reprezinta o multitudine de alte posibilitati cu ajutorul carora cei mici pot lega noi prietenii.

DETALII
stele_pe_cer
Postat: Monday, January 29, 2007 11:15 AM


Nivel: Senior

Intrat: 2/13/2006
Postari: 6678
Suuuper...sper sa ajungem si noi cat de curand sa va spunem cum estesic !
Kiki
Postat: Monday, January 29, 2007 11:21 AM


Nivel: TOP TEAM

Intrat: 2/14/2006
Postari: 36610
Locatia: In casuta cu pitici
stele_pe_cer wrote:
Suuuper...sper sa ajungem si noi cat de curand sa va spunem cum estesic !


Si noi! yes
Miri
Postat: Tuesday, January 30, 2007 9:13 PM


Nivel: SAFIR

Intrat: 2/26/2006
Postari: 16505
Locatia: pe o margine de lume...
Distractie placuta si sa nu ne uitati, sa ne spuneti cum a fost!
stele_pe_cer
Postat: Friday, February 23, 2007 2:09 PM


Nivel: Senior

Intrat: 2/13/2006
Postari: 6678
Nimeni nu a ajuns la locul asta de joaca?Poate spargem noi gheatza sambata dupa-amiazapupici !
taki
Postat: Saturday, March 10, 2007 8:02 PM


Nivel: SMARALD

Intrat: 2/13/2006
Postari: 13501
Locatia: Printre voi!
Chiar asa, nimeni n-a vizitat acest loc?oare scratch
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
Printeaza subiectul
RSS Feed