Profil: lloryy25
Despre
Utilizator: lloryy25
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Tuesday, July 15, 2008
Ultima vizita: Thursday, January 29, 2015 3:16 PM
Numarul de postari: 119
[0.01% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 22
Postat: Thursday, August 22, 2013 3:48 PM
Buna fetele!Am venit acasa de lunea trecuta de pe 12.08 ,iar joi pe 15.08 ne-au internat la Spitalul de Copii din Galati pentru icterul prelungit.Intr-un final pe 19.08.2013 ne-au externat si de acolo si stam acum acasa si asteptam ca galbeneala aia afurisita sa dispara.Se pare ca nu mai reprezinta un pericol asa de mare icterul la varsta baiatului meu.Si uite asa la trei saptamani de la nastere incercam sa ne recuperam familia si sa invatam sa traim in patru.In greutate ia incet acum are in jur de 2900,pentru ca tratamentul cu lampi de fototerapie l-au deshidratat maxim (tratament de 11 zile full),analizele la sange sunt ok,mai putin faptul ca denota o pierdere de sange data de faptul ca i s-au recoltat analize o data la 2 zile si chiar nu mai are de unde sa i se recolteze,chiar azi am fost la control la ortopedie pentru sold luxabil si talus valgus si totul este ok,se corecteaza prin masaj,asa ca am luat o pauza de doctori pentru o luna ,dupa care trebuie sa mergem la oftalmo,orl,neuropsihiatrie(prematurbanghead )eco transfontanelara,iar ortopedie si analize la pediatrie pentru bilirubina lui minunata data de icter.Asteptam sa ne revenim si cu vanataile de pe manute si cu greutatea ca sa facem fata iar unui alt val de controale.....Si totul pentru ca este prematur.........Asa cum am promis am reusit sa descarc cateva poze pe care le-am facut in maternitate.El este baietelul nostru Radu Gabriel!!!!!!!!!!
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 21
Postat: Friday, August 9, 2013 4:58 PM
O fetelor,stati linistite ca tot spitalul stie si deja au inceput sa cada capete pentru ca mancatoria intre personal este asa de mare incat s-au parat singuri,nici nu a fost nevoie sa fac reclamatie....Acum ne luptam cu un icter de prematuritate violent de care nu scapam..Avem deja 5 zile de lampabanghead
Postat: Wednesday, August 7, 2013 9:59 PM
Bineinteles ca lucrurile raman asabanghead ,pentru ca tot ceea ce demonstreaza incompetenta lor este fisa medicala detinuta de spital,eu neputand demonstra cu nici un document sau terta analiza evolutia sarcinii in ultimele 2.5 luni........
Postat: Tuesday, August 6, 2013 7:02 PM
Buna fetele!Va anunt ca am nascut de pe data de 1 august ,prin cezariana programata la 34 sapt+5 zile un baietel de 2550 g.Cred ca va amintiti povestea cu retardul de crestere,ei bine s-au hotarat capetele luminate ca sarcina mea nu mai evolueaza si ca retardul de o luna se pastreaza,prin urmare lunea trecuta s-au decis ca la data de 1 aug scot bebelul.Si uite asa se vorbeste la neonato,si in ziua operatiei echipa frate cu de toate:incubatoare,ventilatoare,cardiolog,anestezist,ginecolog,sef sectie maternitate,sef sectie neonato.....Cred ca va amintiti ca stau in spital de 2.5 luni din cauza unui uter cicatricial care statea sa cedeze chipurile din sapt 27.Toata lumea astepta momentul extractiei......Si surpriza...cicatrice ferma si groasa care cica mai rezista la o noua sarcina,lichid clar si normal,bebe de 2550 grame cu dezvoltare embrionara de 35 saptamani si nu de 30 asa cum desteptii astia au vazut la ecograf..Prin urmare ...toata spitalizarea a fost in van caci uterul era ok,.colul lung si inchis pana la controlul din ziua operatiei,membrane inchise.iar bebelul meu a fost prematur pentru ca cineva a facut medicina la FF.........Noaptea dintre 1-2 aug a fost definitorie pentru bebelul meu,noapte pe care din fericire a trecut-o cu bine,si acum recuperam ceea ce ne-au furat incompententii astia.Baiatul meu Radu Gabriel a primit nota 6 la nastere,a fost suspect de leziuni cerebrale si probleme respirtorii grave.Din fericire acum suntem ok,cu un pic de icter de prematuritate pentru care facem fototerapie,si speram ca in 4 zile sa plecam acasa.

Bineinteles ca am facut poze ,dar trebuie sa ajungem acasa sa le putem descarca si posta!!!!!!!!
Postat: Wednesday, July 24, 2013 5:54 PM
Multumesc tare mult pentru incurajari ,ideea e a ei spun ca numnai capusorul are retard de crestere ,nu tot fatul,insinuand ca ar avea ceva la cap dar culmea,cine a facut amniocenteza si nu sunt malformatii ,cine a facut 4D si totul este la locul lui?Daca nu le faceam mai spuneam dar asa?Ce s-a putut intampla,daca eu stau in spital de 2 luni,iar ei zic ca de 3 sapt nu a mai crescut sub marea si multa lor supraveghere!
Postat: Tuesday, July 23, 2013 11:44 AM
Am facut doplerul,se pare ca totul este ok,femur,abdomen,lichid,placenta,numai capusorul are retard de 2 saptamani.Evident ca mai am un pic si inebunesc,dar m-am pus sa caut date despre acest BPD,iar el masoara distanta intre tample.Si atunci mi-am amintit ca si la fiica-mea m-au terorizat cu retard de crestere la cap si cand am nascut-o fiimea avea capul oval ca seamana cu ta-su si nu rotund ca toti copii.Ar mai fi la femur un picut de 2-5 zile numa ca spre deosebire de calculele lor,eu stiu exact cand am ramas,si numai de aici ei calculeaza cu 5 zile in avans,lucru confirmat si la 4D.Eu am ramas pe 15 dec,si nu pe 10 dec cum le arata lor roata dupa UM deci eu azi am 33 sapt+3 zile si nu 34 sapt +1 zi. In concluzie imi mai fac una vineri si daca li se pare ca nu e ok ma opereaza saptamana viitoare.

Sincer ,daca placenta e ok,lichidul normal,colul inchis si ma ajuta operatia veche eu as refuza operatia asa devreme si as astepta pana pe 19 aug cand am 38 sapt,ca unde poate fi mai bine in uter sau la incubator?

Asa multe erori medicale am parcurs in sarcina asta ca sincer nu mai am incredere in medici:ba DD pozitiv sindrom Down ,am facut amniocenteza-totul ok,apoi hemoragie col deschis,vai vezi ca nasti la 27 sapt si uite am facut 34,apoi la 30 sapt ,gata pana maine mori ca uterul tau este intins si cicatrica veche arata de 39 sapt ,ei uite ca a mai trecut 1 luna de atunci si eu tot vie sunt.NuImiPasa Zau daca stiu ce sa mai cred!!!!!!!!!!!!!!!1M-am saturat de tehnologia asta de 2 lei care in cele 8 luni de sarcina m-a innegrit,nu mai pot de stres si griji.Aleg sa nu mai dau 2 bani pe spusele lor,si sa ma incred in D-zeu ca este o alta eroare de a lor si va fi bineHands
Postat: Monday, July 22, 2013 3:56 PM
Am facut azi eco si se pare ca bb are retard de crestere de 2 saptamani.O sa facem un doppler sa vedem daca fatul este in suferinta fetala(si nu cred ca fac monitorizari BCF la 8 ore si este ok)sau este el mai mic de staturaBoredomAsta e mai avem 4 saptamani sa speram ca va fi ok ca la pat stau de 2 luni(repaos total)ma hranesc,iau si vitamine,adica........... Adevarul ca eu pana la 34 sapt am luat doar 6 kg,dar statul in spital de 2 luni,stresul, grijile,dorul de fata,de casa,de sot,nu cred ca ,m-au ajutat..........
Postat: Monday, July 15, 2013 5:37 PM
Fetelor,sunt tot in spital !!Este cam greu cu net-ul aici,nu prea am semnal.Intru la a 2 a tura de dexametazona,nu mai fac amestec nu pentru ca nu as avea nevoie ci pur si simplu nu mai au unde sa-mi faca,le este frica de flegmoane,si cum la pastilute sunt alergica,in caz de forta majora-perfuzii.Ce sa zic am intrat in saptamana 34 asa ca mai am cel mult 4 saptamani,in conditii idealeBig Laugh Se pare ca atunci cand lucrurile sunt ok,la a 2a cezariana nu se trece de saptamana 38,in cazul meu............In rest totul este ok...Asa ca idee,mf nu vrea sa-mi dea prenatalul pe care teoretic l-am inceput la 1 iulie,pe motiv ca sunt internata in spital,ca mi-l va da cand voi veni acasa ,ca poate da retroactiv.Ok nimic de zis,dar daca ma externez in septembrie si-mi da concediul si pe iulie,societatea la care lucrez mi-q transmis ca nu mai are ce face cu al atunci.....Si atunci va intreb pe voi asa care mai cunoasteti legea,e normal ce-mi fac mie astia?NuImiPasa
Postat: Tuesday, July 2, 2013 11:36 AM
Buna dimineata fetelor!Ce mai faceti voi?Eu stau in pat de ma dor toate oscioarele,imi fac astia amestec litic la 6 ore si de 5 saptamani am niste noduli cat casa,dar bine ca baiatul este ok ........Mai am cel putin 5 saptamani de spitalizare....
Postat: Saturday, June 29, 2013 4:02 PM
Fetelor,eu sunt in spital de o luna si mai stau pana la nastere.Se pare ca cicatricea de la cezariana veche este f subtire si uterul sta sa se rupa..........Nu prea pot scrie dar va citesc!