Profil: liz_raul
Despre
Utilizator: liz_raul
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Friday, June 25, 2010
Ultima vizita: Saturday, March 3, 2012 9:20 PM
Numarul de postari: 10
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Miss MAI !
Postat: Friday, July 2, 2010 4:00 PM
eu as vrea sa dau cate un vot la toate fetele se poate?angel
Subiect: Nastere usoara, Princess Lilou!
Postat: Saturday, June 26, 2010 12:08 AM
inca un ingeras pe pamant...sa va traiasca si sava bucurati de ea ,mullta sanatate si nopti linistitefirstprize
Subiect: Complicatiile cezarienei
Postat: Friday, June 25, 2010 11:56 PM
eu am tras de la anestezie rau.....am avut dureri de cap vreo 2 luni dupa nastere plus ca operatie se vindeca greu...am tras vreo 3 luni sa ma pot misca normalsorry1
Subiect: trucuri de uitat suzeta
Postat: Friday, June 25, 2010 11:52 PM
si noi am scapat taaaaaare greu de "titi" desi o cerea numai cand era ora de somn,ziua nici nu se uita la ea....am incercat si eu toate metodele dar degeaba urla si nu se culca.Deja avea 3 ani si o luna cand era racit si lua tratament niste prafuri amare(pe care i le dadeam cu miere) mi-a venit ideea sa pun pe suzeta prafuri amare dizolvate in putina apa,am asteptat speriata reactia lui la ora de nani.....a luat-o in gurita si mai sa vomite desi pusesem doar putina solutie mamiiiiiii ce are?i-am zis ca e si ea racita si pana nu se face bine asa e amara.......si ce credti?am pus-o intr-un paharut si am lasat-o sa se faca bine....de cateva ori ii dadea si siropel cu siringa..eram nevoita sa ii dau panadol sau nurofenbaeh si uite asa nu se mai facea bine(la cateva zile eu tot puneam ceva amara pe ea)si Raul mai dadea cu limbuta sa vada daca i-a trecut ....a uitat de ea isi aducea aminte din cand in cand poate o data pe luna si o incercam(am avut grija sa nu o arunc,o pastran in paharut intr-un rafat)Si uite asa an scapat fara plansete si urlete si fara nopti nedormite..........a fost ffff usor
Subiect: Copiii 4-7 ani pe forum
Postat: Friday, June 25, 2010 11:37 PM
hop si noi Raul 22-03-2006
Subiect: Cand e ultima masa a copilului?
Postat: Friday, June 25, 2010 4:52 PM
noi mancam si la 22 sunca presata sau branzica topita chiar si peste prajit.Daca nu ii dau mancarica se trezeste peste noapte sa ceara lapte de foame.....si e tare nervos daca nu mananca
Subiect: Cate mese ar trebui sa aiba pe zi ?
Postat: Friday, June 25, 2010 4:36 PM
noi la 4 ani si 3 luni avem 104cm si 18,500 kg....vad ca stam bine desi mie mi se pare slabut:018: noi avem programul astfel

la trezire(ora9-10) o cana de lapte simplu caci nu ii place cu cereale sau gris
dupa o ora de la laptic papam 4 felii de panine cu unt,pateu de pui sau branza topita
- la ora 13-14 2polonice de supita(cu fidea sau galuste) cu painica,problema este ca nu papam si felul 2+ ceva dulce sau un frucla ora 15 inainte de culcare o cana de lapte
-la ora18-19 felul 2 pe care nu il papa la pranz(mancare de cartofi,fasole verde,spanac,sarmale,pireu,mazare) cu o bucata de carne si paine+fruct sau prajitur
-la 22-23 iarasi mancam ca de........nu sta locului deloc:018: 2 felii de sunca presata sau mamaliguta cu branza chiar si peste prajit depinde ce are pofta
-intre mese mai mananca pufuleti,biscuitii
-la culcare o cana de lapte

la noi somnul de dupa amiaza e de la ora 15 la ora 18cool

si nu stam locului deloc alergam si ne jucam fara pauze..mai mult afara in casa numai la mancat si somnik