bereea, sa stii ca n-am dat nici un raspuns inca... cu toate acestea, am sa spun un DA, DE MII DE ORI DA!!! stii de ce? ma iubeste si pentru mine asta e cel mai important!!
|
|
mi s-a intamplat o singura data o chestie asa mai ciudata, care m-a speriat, cu toate ca incerc sa gasesc altfel de explicatii decat cele babesti.. sunt 4 ani de cand a murit bunicul. eram singura acasa cu sora mea, mama ne-a sunat pe la ora 22 sa ne comunice vestea.. ca de obicei, in seara aia m-am dus sa citesc ceva in camera mea (imi propusesem dorm singura, ca doar neh, ce se poate intampla?), sora mea la tv. tin minte si-n ziua de azi, era intuneric in toata casa cand m-am culcat, totusi, pe la vreo 2 vine ea la mine-n camera sa-mi spuna ca s-a aprins becul in alta camera.. credea ca eu l-am aprins.. dar nici gand, nu ma miscasem din pat. ea nu e fricoasa de felul ei si totusi in noaptea aceea a trebuit sa dormim impreuna... cine a mai reusit sa doarma? auzisem eu mereu povesti cum ca sufletul mortului se plimba prin locurile pe unde-a umblat in timpul vietii... oare asa sa fie? totusi eu cunosteam alta varianta: anume ca timp de 40 zile ingerul plimba sufletul prin rai si prin iad, in nici un caz pe pamant... dupa cum spun unii, raiul si iadul se gasesc pe pamant.. oricum, ceea ce eu am experimentat poate nu e asa groaznic, cum mi se parea in acea noapte, dar iti lasa mari semne de intrebare legate de existenta umana, divina, etc...
|
bulibuli wrote:
eeei cum nu te-ai prins??? de ce nu-si lasa ala nevasta ca sa se insoare cu ea, de ce nu ramane insarcinata (tot in ideea aia), de ce e asa nedreapta viata cu o persoana atat de buna, corecta si bine intentionata ca ea? de ce?? de ce?? nici eu nu inteleg, serios!!
fetelor, m-am prins :018: continuarea dilemei se gaseste in topicul "cand voi avea un bebelus"
cassandra, daca am citit bine, spuneai ca barbatul cu care tu ai o relatie este casatorit... daca este asa, ca incerci de 3 ani sa ramai gravida, intai intreaba-te daca merita, daca acel barbat isi va lasa familia pentru a-si intemeia alta alaturi de tine.. apoi cred ca poti sa te gandesti si sa ai un bebe
|
o fi ca in america se poate fuma in locuri publice si de aici faptul ca nu se fumeaza pe strada??? daca nu e asa, atunci bravo lor!! oricum si in italia e ceva obisnuit sa vezi oameni fumand pe strada. tineri, batrani, nu conteaza. asteptand intr-o zi autobusul, in statie 2 batranei, abia se tineau pe picioare, dar ambii cu tigara in gura
|
am intrat intr-un club intr-o dupa-masa... srpriza!!! un bebe de vreo 6 luni statea in bratele barmanei in timp ce mama fuma cu picioarele pe masa ... la aceeasi masa unde mai fumau inca 6 persoane!!! ce mama eroina!!! cum sa le pese strainilor de copiii nostri, daca noi insusi ca mame suntem neglijente??? sa ma scuze mamele de pe forum, nu fac aluzie la niciuna...
|
sami wrote:dar,tu traiesti cu el,tu stii ce o sa-ti urmeze,tu trebuie sa decizi daca vrei sau nu sa-ti continui viata cu el,lasa tu ce zice lumea
mela, mi se pare ca esti intr-adevar, asa cum nu ma asteptam, obiectiva.. credeam ca nu ai uitat ca-n cazul tau eu am fost cea care-a avut prea multe de analizat dar ai dreptate, eu sunt cea care trebuie sa decida aici, cu toate ca nu e ca si cum ai decide ca anul acesta vrei sa-ti faci o rata la banca sau sa schimbi jobul.. divaghez de la subiect apropo, ti-am spus ca m-a cerut de nevasta??
|
roxanel si rody, imi place f mult locatia voastra intr-un cuvant, ACASA cristinaflorina, edy e o scumpete mersi de incurajari
|
kali wrote:
Apar foarte multe probleme pe parcurs in casniciile prea timpurii.
sa va spun o chestie ciudata (cel putin mie asa mi s-a parut). am iesit cu sora mea la un suc ca sa-i dau vestea ca sunt indragostita .. reactia ei??? "casa de piatra" (a fost pt prima data cand i-am spus asta) la cat sunt eu de romantica si visatoare, ma gandesc intr-una ca in acel moment a rostit o vorba de duh stiu ca pare cam aiurea, dar, cum sa ma explic, spre deosebire de relatiile anterioare, in aceasta credeam si cred. nu sunt eu prea mare amatoare de petreceri, cluburi, etc.. mai degraba prefer sa citesc o carte (cand e vorba de iesit ma eschivez cat pot). ideea este ca nu mi se pare ca 26 ar o fi varsta prea timpurie pt o casnicie, depinde de multe intr-adevar.. suntem impreuna de 2 ani, ne-am cunoscut in italia si inca suntem aici, probabil ca departarea de casa si obstacolele peste care am reusit sa trecem, zic eu destul de bine, ar fi un atu, un motiv in plus sa consider ca alaturi de el imi va fi bine.. poate ca ar fi mai bine sa mai astept, dar timpul tace si trece si nu vreau sa fie in defavoarea mea. mersi fetelor
|
hmmm, fetelor, nu prea ma incadrez in subiectele voastre de casnicii, de copii.. inca sunt nemaritata, desi toata lumea ma tachineaza, ca doar 2 ani de stat impreuna cu al meu sunt deja o casnicie, nu? apropo, cum v-ati hotarat sa faceti pasul cel mare? eu am mereu impresia ca sunt nepregatita pt o familie, desi imi doresc asta cereri au existat deja, desi mereu am incercat sa gasesc pretexte pare atat de usor cand mai arunc ochii-n forum si va vad atat de fericite, de implinite... am cam deviat de la subiect multi ani fericiti in casnicie, fetelor
|