Profil: liy81
Despre
Utilizator: liy81
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, January 15, 2015
Ultima vizita: Friday, June 12, 2015 7:53 PM
Numarul de postari: 6
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau
Postat: Tuesday, January 20, 2015 5:33 PM
Buna ziua fetelot!
Salutare rodixon, mersi pentru raspuns, am vrut sa concretizez ai primit tratament inainte de protocol pentru trombofilie, sau numai in timpul sarcinii?
Postat: Saturday, January 17, 2015 9:56 PM
Multumesc rodixon pentru informatie, am vrut sa te mai intreb care analize ai dat pentru trombofilie, si la care medici sa ma adresez?
Seara buna tuturor!!!
campfire
Postat: Saturday, January 17, 2015 9:47 PM
Liliana38 eu nu am dat analiza de FSH, nu mia spus nimeni so fac- poate acolo e buba, nu stiu daca e importanta, dr Diana mea cerut numai AMH, stii unde pot so fac si cit costa?
Olga 85 lupus eu am dat aproximativ cu un an in urma, nu tin minte a cita zi a cm, dar nu trebuie de mincat si de baut nimic de diminieata.
Postat: Saturday, January 17, 2015 2:33 PM
Multumesc Madalina88 pentru raspuns, vreau sa concretizez ca normala AMH e de la 1 la 8 pentru perioada fertila, am dat analiza la singe lupus - e norma, dar am putin trombofilie' dupa cum a spus si dr Diana trebuie sa urmez in timpul sarcinei clexane, doar dupa ce va fi testul pozitiv. Daca a dat cineva AMH si e mai mic de 2 dar are rezultat bun, va rog un sfat. Mam gindit sa fac FIV cu ovocite donate, dar nu stiu daca la Medpark fac asa proceduri sau alta clinica din Chisinau. Multumesc anticipat. O zi buna tuturor. Imi pare rau pentru fetele cu rezultat negativ, stiu cit e de dureros, dar mai aveti sanse cu embrioni congelati, capul sus!
Postat: Friday, January 16, 2015 9:47 PM
Buna seara fetelor. Sunt noua pe forum, dar va urmaresc de mult timp. Vreau si eu sami impartasesc necazurile mele. Am 33 ani. In 2009 am avut o sarcina naturala oprita in evolutie la 11-12 saptamini, dupa jum de an in 2010, 2 sarcina naturala, aceiasi situatie tot ,oprita in evolutie la acelas termen 11-12 saptamini, a urmat un sir de analize, tratamente, medicii spuneau ca e din cauza infectiilor (clamidia), in 2013 sa depistat endometrioz pe ovarul drept, dupa recomandarea -med.sa facut 3
punctii la chist fara nici un rezultat, a urmat o laparoscopie cu indepartarea opartiala a ovarului. In decembrie 2014 am facut FIV la Medparc, din 10 foliculi- 7 ovocite din care doar 3 embrioni de calitatate joasa, au fost transferati toti, cu pitine sanse de a ramine insarcinata, rezultatul negativ. Acum sunt la disperare. Am dat analiza AMH- 1,6 e cam joasa cred ca asta e cauza emrionilor slabi. Daca ma puteti ajuta cu careva sfaturi, sau cunoasteti cazuri similare cu rezultat pozitiv, va rog sami raspundeti. Nu stiu daca mai are rost sa mai incerc inca o data FIV.
Subiect: sarcina
Postat: Thursday, January 15, 2015 3:17 PM
Salutari