Profil: liuka
Despre
Utilizator: liuka
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Saturday, November 29, 2014
Ultima vizita: Tuesday, December 2, 2014 1:01 PM
Numarul de postari: 3
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau
Postat: Tuesday, December 2, 2014 1:00 PM
Multumesc tutror pentru felicitari!
Olga am decis sa nu merg la el si din cauza ca faimoasele lui injectii nu sint dedicate tuturor si de aici mi am dat seama ca voi fi tratata in general ca toti ceilalti si nu va fi examinat cazul nostru individual. Apoi cind am mers la prima consultatie la dna Diana si am vazul felul dumneaei de a aborda subiectul si citind parerile si experientele fetelor de pe acest forum, am decis sa mergem la dna Diana fara nici o ezitare :)
Postat: Saturday, November 29, 2014 11:04 AM
apropo, vroiam sa va mai spun ca am fost la dna Diana la 5 saptamani, 6 saptamani, 8 sapt si tb sa merg la 11 sapt si pentru nici una nu am achitat nimic in plus. Dumneaei mi a spus ca nu trebuie sa achit nimic, ma va anunta cind va fi cazul de achitat ;)
Postat: Saturday, November 29, 2014 10:54 AM
Buna mamici si viitoare mamici!
As vrea si eu sa impartasesc cu voi frumoasa si emotionanta mea experienta cu Dna doctor Diana si echipa de la Medpark. De mult timp va urmaresc discutiile pe acest forum si in mare si datorita reusitelor voastre am mers la Medpark cu mai mare incredere si speranta !
Dupa 4 ani de stat pe la usile medicilor, dupa o laparoscopie de desfundare a trompelor uterine si dupa o histeroscopie de scoatere a polipului endometrial... nu am reusit sa raman insarcinata. Toate astea in mare parte le-am facut la Pastrama... Pina am decis intr-o zi sa facem FIV. De la prima consultatie cu Dna Diana mi-a placut profesionalismul si modul de a aborda cuplul aparte si de a nu generaliza lucrurile. La noi era o mica problema la ambii, eu cu trompele astupate si spermograma sotului putin mai slabutza. Pe 8 octombrie mi au extras ovocitele, pe 11/10 mi au facut transferul a 2 embrioni (5 i-am congelat) iar pe 23/10 la 13:50 m-a sunat dna Diana si m-a felicitat cu rezultatul pozitiv, (343) :) Acum avem 9 saptamani, traim emotii de nedescris, avem un bebelush , ne rugam Domnului sa ne ajute in continuare sa avem o sarcina usoara si sa aducem pe lume copil sanatosi. Ceea ce va doresc tuturor!!! Ma simt norocoasa ca avem asa echipa in Chisinau. Iar celor care nu reusesc din prima sa obtina sarcina sa nu se descurajeze, fiecare cuplu e diferit, eu sunt sigura si cu siguranta multe dintre voi vor fi de acord cu mine, Echipa de la Medpark lucreaza cu acelasi profesionalism si aceeasi dedicatie cu fiecare cuplu in parte, insa din pacate nu totul depinde doar de ei...
Va doresc succes tutror si sa fiti optimiste, totul va fi bine :)