Nivel: Membru
Inregistrat: 4/22/2020 Mesaje: 6
| Buna mamici, am si eu o intrebare , astazi am fost la dr ginecolog pt a 2a ecografie avand 6 saptamani, din pacate dr nu a putut observa activitate cardiaca deoarece embrionul era prea mic , in rest toate dimensiunile erau normale (sacul gestational si vezicula). M-a reprogramat pt sapt viitoare , a mai patit cineva asta? Sunt un pic speriata , simptomele sunt prezente in special greata urinare frecventa si durerea+marirea sanilor , ultimul CM a fost pe 6 martie de obicei era regulat 24 de zile insa februarie si martie a fost de 30 zile , posibil sa fi ovulat mai tarziu??? multumesc! |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3004
| Da, e posibil sa fi ovulat mai tarziu, oricum activitatea cardiaca apare in jur de 6 saptamani, nu fix la 6 saptamani in toate cazurile, medicul a facut foarte bine chemandu-te peste o saptamana, ce mai putea face era sa-ti recomande sa dozezi beta-hcg cu repetare la 48h ca sa se asigure ca sarcina e in evolutie Bafta multa ! |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/22/2020 Mesaje: 6
| Am uitat sa mentionez ca de 2 saptamani iau arefam 200 ovule, nospa 40 o data la 8h la recomandarea dr bineinteles pt sustinerea sarcinii , probabil progesteronul ar fi influentat hcg si de aceea nu a mentionat inca de ea , acidul folic il iau inca cu 3 luni inainte si in continuare nu am oprit plus elevit 1 |