Lipsa activitate cardiaca saptamana 6
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miky555
Scris: Wednesday, April 22, 2020 7:31 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/22/2020
Buna mamici, am si eu o intrebare , astazi am fost la dr ginecolog pt a 2a ecografie avand 6 saptamani, din pacate dr nu a putut observa activitate cardiaca deoarece embrionul era prea mic , in rest toate dimensiunile erau normale (sacul gestational si vezicula). M-a reprogramat pt sapt viitoare , a mai patit cineva asta? Sunt un pic speriata , simptomele sunt prezente in special greata urinare frecventa si durerea+marirea sanilor , ultimul CM a fost pe 6 martie de obicei era regulat 24 de zile insa februarie si martie a fost de 30 zile , posibil sa fi ovulat mai tarziu??? multumesc!
freya1
Scris: Wednesday, April 22, 2020 7:52 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Da, e posibil sa fi ovulat mai tarziu, oricum activitatea cardiaca apare in jur de 6 saptamani, nu fix la 6 saptamani in toate cazurile, medicul a facut foarte bine chemandu-te peste o saptamana, ce mai putea face era sa-ti recomande sa dozezi beta-hcg cu repetare la 48h ca sa se asigure ca sarcina e in evolutie
Bafta multa !
Miky555
Scris: Wednesday, April 22, 2020 8:00 PM
Nivel

Multumesc de raspuns , nu mi-a recomandat probabil in functie de sapt viitoare se va lua in calcul asta ????
Miky555
Scris: Wednesday, April 22, 2020 8:19 PM
Nivel

Am uitat sa mentionez ca de 2 saptamani iau arefam 200 ovule, nospa 40 o data la 8h la recomandarea dr bineinteles pt sustinerea sarcinii , probabil progesteronul ar fi influentat hcg si de aceea nu a mentionat inca de ea , acidul folic il iau inca cu 3 luni inainte si in continuare nu am oprit plus elevit 1 bounce
freya1
Scris: Wednesday, April 22, 2020 9:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
nu, progesteronul nu influenteaza beta, cel mult valoarea progesteronului daca faci analiza (desi cel administrat local nu se vede foarte mult la analiza de sange)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.