Limba geografica -pete pe limba
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Danuta7
Scris: Thursday, September 2, 2010 5:00 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mesaje: 14
Buna fetelor,

De cam 6 luni si eu sunt "posesoare" de limba geografica (cu pete nu cu santuri) si as vrea sa va intreb daca voi atiu avut limba geografica si pe perioada sarcinii si daca lucrul asta are conotatii asupra sarcinii.

Eu planuiesc sa fac un bebe si mi-ar fi de mare ajutor daca sunt mamici cu limba geografica care imi pot raspunde.

multumesc

Dana
mariusss
Scris: Thursday, September 1, 2011 3:18 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mesaje: 14
Buna.!!Salutare la toata lumea...Buna numele meu este marius..Am doar 18 ani:018: Si sufar de acesta afectiune (limba geografica sau glosita )de la varsta de 17 ani..Nu mia trecut nici in ziua de azi..Prima data am fost foarte speriat am facut tot felu de teste de sange exudate,endoscopii etc controale la tot felu de medici si din romania si din italia..pana am ajuns la un medic in italia CARE mia spus secretul limbi geografice..
Sa va spun ceva...limba geografica nu trece nici o data..nu poti scapa de aceasta afectiune ,dar in skimb poti invata sa o ti sub control...Prim data am avut o manifestare foarte urata,si cu o durere de nici nu puteam mesteca alimentele.....Dar cu timpul durerea sa diminuat
Limba geografica este bazata pe nutritie,si ppe vitamine..dar..degeaba luati suplimente alimentare daca nu aveti o dieta echilibrata..
Daca pot ajuta pe cineva care sufara de aceasta afectiune...sau aveti o intrebare..ma puteti gasi la id-ul geaky17 sa stam de vorba campfire
Pana atuncea numai bine va doresc..si sanatate..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.