Profil: Liliana10
Despre
Utilizator: Liliana10
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Tuesday, February 12, 2013
Ultima vizita: Monday, June 24, 2013 10:37 PM
Numarul de postari: 4
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Ridurile
Postat: Monday, June 24, 2013 10:37 PM
exista variante si pentru un efect de lifting. acidul hialuronic sau botoxul, de exemplu..depinde care e zona cu probleme
Subiect: Ridurile
Postat: Thursday, June 20, 2013 12:46 PM
pentru problema ridurilor si a unor urme lasate de o acnee din adolescenta am facut un peeling chimic. M-am sfatuit cu dr. Silvia Stanculescu-Vasalos si am ales unul mediu, dar depinde de caracetristicile fiecareia. efectul este foarte fain, se regenereaza pielea si scapi de expresia obosita. Sa-l luati in calcul ca optiune, daca vreti solutii eficiente :)
Subiect: Vreau sa slabesc! - 3
Postat: Friday, March 29, 2013 3:54 PM
In primul rand, cred ca important de stiut ca nu existe retete magice, si mai ales universale..ce functioneaza la cineva, s-ar putea la tine sa nu dea roade. mie mi-a luat mult timp sa inteleg asta, si m-am luptat cu o depresie din cauza formelor pe care le aveam, si de care nu mai puteam scapa

eu am ales calea operatiilor estetice, si nu am niciun regret..am facut o liposuctie cu rezultate foarte bune, si am intalnit un adevarat profesionist - dr. Dan Mihail Stana, de la Clinica Efigia. pentru ca a fost asa pregatit si mi-a explicat ce asteptari sa am, am trecut mult mai usor prin interventie si recuperare. acum sunt multumita de felul in care arat, sunt in punctul pe care mi l-am dorit :)
Subiect: Silicoane - 5
Postat: Tuesday, March 5, 2013 3:55 PM
Buna Andreea. Eu iti recomand pe domnul doctor Dan Mihail Stana de la clinica Efigia din Bucuresti. O prietena de-a mea s-a operat la el iar rezultatele au fost super: nu a avut complicatii, forma sanilor e foarte frumoasa, exact cum si-a dorit-o, iar perioada de recuperare a trecut cu brio. iti spun ca merita toti banii..si eu o sa-l am in vedere dupa ce nasc al doilea copil