Salut, felicitari Rodixon!!!!!!!
|
Rodixon, vroiam sa te intreb de ce cezariana sau asa tia spus medicul?
|
Salut fetelor, Sandy mult mult succes, eu eri te-am vazut cind ai plecat cu dna Jana, si miam dat seama ca o sa ai transferul, eu eri am fost la dna Diana la USG sa vad citi sau implantat, deocamdata este 1, vroiam foarte mult sa fie 2, dar multumesc lui Dumnezeu macar pentru 1. Mult succes tuturor.
|
Credeti in Dumnezeu, aveti increde in medicii de la Medpark, in special Dna Diana, Dna Jana, si totul va bine.
|
Buna fetelor, sa va aduc vestea cea mare SUNT INSARCINATAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
shurshunea, multumesc foarte mult pentru sustinere, in acest moment chiar am nevoie de sustinere. Sunt obtimista totul v-a fi bine. Si tie mult succes.
|
salutare fetelor, Rodixon o sa tin cont de sfaturi, Mersin mult. Sandy33 , da eu am facut transferul simbata trecuta pe 22.11.2014. Mult succes tuturor
|
Alexandrina mersi mult pentru sustinere, dar sinii sunt mariti si chiar durerosi, sper foarte foarte mult sa fie pozitiv!!!!!!
|
Salut tuturor,eu sunt noua pe aici, dar va urmaresc demult. Vreau sa va spun ca si eu am facut transferul la Medpark si astept cu nerabdare ziua de 04.12.2014 sa fac testul de sarcina. As vrea sa întreb de fetele care sunt însarcinate daca ati avut careva simtome în tot acest timp dupa transfer
|