|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| MedLife a investit in constructia si dotarea Life Memorial Hospital aproximativ 10 milioane de euro. "Life Memorial Hospital se diferentiaza prin concentrarea tuturor serviciilor medicale intr-un singur spatiu – ambulatoriu, laborator si chirurgie, prin dotarea cu tehnica medicala de ultima ora pentru toate specialitatile, cat si prin standardele inalte de calitate si confort oferite pacientilor: conditii de cazare excelente, camere dotate cu laptop cu acces liber la internet si e-mail, facilitati de recuperare si relaxare etc.", a declarat Mihail Marcu, Presedintele MedLife.
Situat in Calea Grivitei nr. 365, sector 1 (in zona de nord a Capitalei), Life Memorial Hospital ocupa o suprafata de 10.000 mp, din care blocul operator al spitalului se intinde pe 1.400 mp. Acesta cuprinde cinci sali de operatii si terapie intensiva si un bloc separat pentru nasteri cu sectie de neonatologie. Spitalul are in componenta 100 de paturi grupate in rezerve cu unul sau doua paturi si apartamente, rezerve destinate bolilor interne, pediatrie si o baza de recuperare locomotorie si balneoterapie. Va putea asigura astfel servicii spitalicesti pentru numeroase specialitati: chirurgie generala si chirurgie plastica, oftalmologie, dermatologie, ORL, ginecologie si servicii maternale, pediatrie si neonatologie, oncologie etc.
Spitalul beneficiaza de un ambulatoriu si un laborator de analize proprii care faciliteaza realizarea investigatiilor si permit diagnosticarea intr-un timp foarte scurt. Ambulatoriul include 40 de cabinete medicale care asigura imagistica necesara (tomografie computerizata, radiologie, mamografie, osteodensimetrie, ecografie) cu aparatura medicala de ultima generatie, iar laboratorul de analize propriu este singurul din tara, din zona privata, care alaturi de specialitatile uzuale de biochimie, hematologie, imunologie si bacteriologie, are integrate si laboratoare de anatomie patologica si genetica.
Accesul la serviciile oferite de spital va fi posibil atat pentru clientii asigurati AsiLife - divizia proprie de asigurari MedLife - cat si pentru clientii platitori. MedLife va lansa la mijlocul lunii februarie cinci pachete de asigurari private de sanatate care se vor adresa intr-o prima faza numai clientilor corporativi (companii ce ofera angajatilor lor abonamente) si vor varia intre 15 si 100 euro/luna, in functie de complexitatea serviciilor incluse. Pentru sfarsitul lunii mai 2007, MedLife pregateste si doua produse de asigurari private de sanatate destinate persoanelor fizice, cu preturi standard de 100 si 200 euro/luna. Pentru interventiile chirurgicale, la chirurgie generala, Life Memorial Hospital va practica tarife mai mici cu circa 10-20% decat concurenta, iar pentru cele de la chirurgie plastica va practica tarife mai mici cu 30%. in ceea ce priveste tarifele de cazare, ziua de cazare va costa in jur de 50 euro in camera dubla si respectiv circa 100 euro in regim single.
Life Memorial Hospital este primul spital dintr-o retea de 6 astfel de spitale private pe care MedLife o va dezvolta in urmatorii ani. Urmatoarele isi votr deschide portile la Timisoara, Constanta si Brasov (pana la sfarsitul anului in curs) si anul viitor la Iasi si Cluj.
sursa |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| cred ca spitalele private vor deveni o buna alternativa pentru cei care isi permit. poate acum vom avea si noi acces la servicii medicale occidentale. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| La MedLife avem noi dreptul la consultatii si tratamente gratuit , ptr ca aceasta e policlinica cu care are contract firma ptr angajati , insa nu m-am dus niciodata , mi-am facut cateva analize atunci cand au venit ei aici la fabrica sa ne faca , ptr ca vb aia :" daca ..., vine muntele la Mohamed " ....asa suntem noi , daca vin ei aici la noi ne facem analize si ce mai tb , daca nu rar ajungem noi la ei ....insa am inteles ca personalul este ok si se poarta fff frumos ..... Iar noi mai avem si 10% reducere ptr membri de familie . |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Popa Mirela
ma bag si eu ca musca'n lapte, dar am citit ca ai mers la dr.Popa Mirela Medlife, spune-mi si mie cum e pls am o urgenta si o mica problema, si planific si o sarcina cat de curand... adica ma poate ajuta, cum e? ca om, ca dr.? Cum ti s-a parut? sunt mai speriata de felul meu de medici
sarumana PS felicitari cu bebe |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| am un baietel de 10ani , ce urmeaza sa fie operat la acest spital de hernie inghinala . are cineva experiente asemanatoare , internari sau interventii in acest spital? |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Poze, preturi, informatii: AICI |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| sm wrote:Popa Mirela ma bag si eu ca musca'n lapte, dar am citit ca ai mers la dr.Popa Mirela Medlife, spune-mi si mie cum e pls  am o urgenta si o mica problema, si planific si o sarcina cat de curand... adica ma poate ajuta, cum e? ca om, ca dr.? Cum ti s-a parut? sunt mai speriata de felul meu de medici sarumana PS felicitari cu bebe
scuze , acum am vazut mesajul tau .......in primul rand "Bun venit " , iar apoi ca as iti raspund la intrebarea ta .....nu as putea spune "Mergi ca ea ca e nemaipomenita ..." am cateva experiente nu tocmai placute , iar daca o prinzi si in vreo "toana " naspa .... |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/21/2006 Mesaje: 243
| Fetelor, ati fost cu puiutii vostri la spitalul asta? Ca aici ma gandeam s-o operez pe Alexuta de hernie... dar daca as sti mai multe.... Astept raspuns de la voi, pleeeeease!!!!!! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 229
| As vrea si eu niste pareri despre dr.Mirela Popa de la Medlife. |
|
|