Sorina_85 wrote:Lidiutza, testul tau arata cat se poate de pozitiv. La cat de bine arata eu nu m-as mai stresa cu beta. Daca mai ai un test din aceeasi marca fa-l poimaine, si daca e mai inchisa linia ca cea de azi e suficient. Suna dr si vezi daca el considera ca trebuie sa iei ceva de sustinere. Bunul Dumnezeu sa va ocroteasca pe amandoi si sa auzim numai vesti bune!
Sunt cam stresata pt ca am facut testul dupa o garda de 24 de ore azi diminea?a. M-am uitat doar 2-3 minute la el ?i când am vazut ca nu apare nicio linie am plecat ca aveam treaba. Dupa vreo 2-3 ore când am ajuns iar în baie l-am vazut. De asta zic ca nu prea sunt sigura ca e ok
|
zgubyro wrote:
Nici eu nu as face 30 km pentru asa ceva. In general daca testul este pozitiv este semn bun. Oricum buna evolutie a sarcinii nu ti-o garanteaza 2 analize de beta.
Asa este draga mea. Mul?umesc frumos
|
Mgeorgiana85 wrote:Lidiutza, eu zic ca este pozitiv, eu testul l-am facut la 10 zile DPO si a 11 zi DPO am facut beta si a iesit 66,5...asta inseamna ca s-a implantat destul de devreme... Mai repeta testul dimineata cu prima urina, incepe sa ia oricum acid folic si eu zic sa iei si progesteron, o pastila seara intra vaginal, daca e sarcina ajuta la fixarea ei. Fara stres, si ai rabdare. Sa ne aduci vesti bune
Iau acid folic de 1mg de vreo 2 ani ca de atunci tot sper. O sa repet testul mâine diminea?a
|
diana.ng wrote:Buna! si mie mi se pare a fi pozitiv  si eu cand am ramas am aflat cu 3 zile inainte de menstruatie si doar din simplul motiv ca era intr o vineri si as fi vrut sa ies in oras sa beau un vin :))) si aveam niste calduri neobisnuite noaptea Oricum iti doresc bafta si sa incerci sa ai grija mai mare de tine zilele astea, pana afli sigur 100%!
|
[quote=Luna48] Am vazut test pozitiv in 7-8 DPO cat ai?[/quote0]
8 zile
|
Lili Eu wrote: Eu zic ca testul e pizitiv...mai repeta peste o zi doua un test...si stai linistita stresu dauneaza mult la bobita...fati de lucru plimbate nu te mai gandi la rau fi pozitiva
O sa încerc sa stau lini?tita de?i e tare greu
|
DiaCatalina wrote:Lidiuta sigur esti insarcinata dar ar trebui sa vorbesti cu un doctor.. sa incepi sa iei ceva si da.. sa ajungi la beta cand poti tu mai repejor. Da, poate fi pozitiv si asa repede ai avut o implantare mai repejoara. Felicitari si sper sa fie totul bine!
Mul?umesc frumos pt incurajare. O sa vorbesc cu medicul meu ca sa vad ce zice
|
fluturash26 wrote:Da...eu nu ma pot lua dupa asta...mereu ma dureau sanii,doar ultima data nu au durut atata...deci de asta zic ca nu stiu daca il pot trece la semne pe asta..  oricum astept pana duminica...eu nu is cu testele deci sigur nu voi face...doar daca am intarziere de cateva zile..2-3 Oricum singurul meu semn va fi daca intarzie..altfel nu imi pot da seama.. Acum ziceau fetele de o durere pe lateral, cand au ramas? Unde e aia? Spre subrat sau unde o resimtiti voi?  is doar curioasa...
pe mine de exemplu cand am ramas prima data doar dupa 5 saptamani au inceput sa ma doara. si ma dureau peste tot din toate directiile . acum de exemplu asta a fost principalul motiv pt care am facut testul...ma dor la fel...nu-i pot atinge
|
Adina Mariana wrote: Stai linistita o sa fie bine.Stresul nu face bine la bebe.Ai incredere in tine si in Dumnezeu.Sa stii ca nu e regula ca la fiecare sarcina sa ai sangerarea de implantare..eu nu am avut-o de exemplu.Daca nu poti sa mergi la beta..stai linistita,nu depune efort,nu sta in frig si repeti testul peste 2 zile..va trebui sa se vada si mai intensa ca asta..si daca e asa sa suni medicul poate trebuie sa iei progesteron de sustinere mai ales daca zici ca ai mai pierdut odata.Mai mult decat sa speri si sa te rogi nu ai ce face...
Multumesc mult pt vorbele frumoase. Doamne ajuta sa fie bine
|
Adina Mariana wrote: Este clar pozitiv.Fuguta la beta..o sa ai o veste buna.Baftaaaa
Offff, voi sigur ma intelegeti,imi este frica sa mai sper. N-am cum sa ajung la beta imi este imposibil. Mi-e frica ca ma incolteste sperata si daca nu sunt insarcinata da cu mine de pereti de n-o sa stiu nici cum ma mai cheama
|