eu stiam de impachetari care se fac asa:luati un prosop mare si il puneti in apa calaie.il scurgeti.se dezbraca copilul numaide bluzita si il infasurati cu el.la urmatorul prosop,apa sa fie umpic msi rece.se repeta...
|
are ceva daca in loc de caini sunt pisici?am o pisica acasa si nu stiu daca se poate lua virusul si de la pisici.
|
eu sunt curajoasa cand merg la dentist. p.s.:dentista mea este si vecina mea.imi da intotdeauna oua de prepelita.sunt bune.
|
s-ar putea sa fie deshidratare pt ca si eu am avut episoade la fel.m-am dus la spital si de acolo am aflat.multa sanatate si sa fie Dumnezeu cu voi! si cred ca e si de la fiere!
|
eu stiu ca se poate da si oscilococcilinum sau ceva de genu.se pune sub limbuta si se suge.este foarte dulce.
|
pai,copilul sta pe burta,cu funduletul in sus si ii introduci supozitorul.asa stiu ca este ,,procedura''
|
vreau sa iti spun ca si eu am avut multe probleme de acest gen:cu varsaturi.multa sanatate!
|
multa sanatate si sper sa aveti parte de tot binele din viata!
|
m-am confruntat si inca ma confrunt cu o raceala(nu stiu ce e).fac febra 38:3 si nu pot sa o scad cu nimic.am incercat tot ce e posibil:supazitoare,siropuri... .am fost la doctor si....am bubite cu puroi pe amigdale.nu stiu cum le zic.sper sa cititi comentariul trimis de un copil de 10 ani. multumesc!
|