Profil: licuriciC
Despre
Utilizator: licuriciC
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, August 4, 2021
Ultima vizita: Friday, August 6, 2021 4:37 PM
Numarul de postari: 3
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 61
Postat: Wednesday, August 4, 2021 1:58 PM
Buna dragi gravidute si mamici.
Acum 6 ani am fost aici pe forum si am fost incurajata si indrumata f frumos la prima sarcina.
Acum revin pentru ca sunt insarcinata (7 saptamani conform calculelor mele). Inca nu am fost la consultt pentru ca nu ma pot hotara la ce medic sa merg.
La prima sarcina am fost la dr Monica Titianu, cu care am nascut natural. Am avut sarcina cu probleme si ea m-a ajutat sa o duc la capat, fiind internata in spital f des. Insa acum ea este in concediu pentru cresterea copilului si nu stiu exact pana cand. Stiu ca o pot gasi la privat, insa in maternitate nu poate veni, fiind in concediu.
Am citit pareri si recomandari de medici. Am ajuns la numele Diaconu Minodora. Insa nu stiu mare lucru despre ea, doar ce am citit pe internet.
Este cineva aici care stie ceva despre acest medic sau pana cand este dr Titianu in concediu (nu as suna sa o intreb pe ea)?
Multumesc! Sursa forum 7 pitici: https://forum.7p.ro/clubul-mamicilor-incepatoare---16.aspx?g=posts&m=1114593&goto#m1114593.
Subiect: Recomandare medic ginecolog Iasi
Postat: Wednesday, August 4, 2021 1:57 PM
Multumesc!
Subiect: Recomandare medic ginecolog Iasi
Postat: Wednesday, August 4, 2021 1:44 PM
Buna dragi gravidute si mamici. bye
Acum 6 ani am fost aici pe forum si am fost incurajata si indrumata f frumos la prima sarcina.
Acum revin pentru ca sunt insarcinata (7 saptamani conform calculelor mele). Inca nu am fost la consultt pentru ca nu ma pot hotara la ce medic sa merg.
La prima sarcina am fost la dr Monica Titianu, cu care am nascut natural. Am avut sarcina cu probleme si ea m-a ajutat sa o duc la capat, fiind internata in spital f des. Insa acum ea este in concediu pentru cresterea copilului si nu stiu exact pana cand. Stiu ca o pot gasi la privat, insa in maternitate nu poate veni, fiind in concediu.
Am citit pareri si recomandari de medici. Am ajuns la numele Diaconu Minodora. Insa nu stiu mare lucru despre ea, doar ce am citit pe internet.
Este cineva aici care stie ceva despre acest medic sau pana cand este dr Titianu in concediu (nu as suna sa o intreb pe ea)? Hands
Multumesc!