Profil: Licurici Camelia
Despre
Utilizator: Licurici Camelia
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, September 26, 2012
Ultima vizita: Friday, March 8, 2013 3:10 PM
Numarul de postari: 1
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Medici stomatologi - Recomandari
Postat: Wednesday, September 26, 2012 8:08 PM
Prin primavara aveam niste masele cu probleme,un loc lasat liber de o extractie, asa ca m-am hotarat sa mai "repar" cate ceva. Merg la o doctora recomandata de un coleg de serviciu in care aveam incredere. Cabinetul este in zona Antenei 1, intr-una din vilele vecine.
Pe langa problemele care ma deranjau doctora mai gaseste alte probleme si pe partea opusa. M-am gandit sa le rezolv pe toate. Intai cele pentru care venisem , urmand ca ulterior sa ma ocup si de celelalte. Ideea este ca m-am ales cu o lucrare cu care doar puteam sa tin gura inchisa dar nu si sa mestec. Ii spun doctorei de problema, mai polizeaza pe ici , pe colo, fara rezultat.
Cand am mers a doua oara pentru problemele de pe cealalta parte, i-am zis sa faca cumva sa mi se potriveasca lucrarea in gura. Doctora, din lapte si miere cum fusese pana atunci , se transforma complet, ba chiar ma ia si peste picior.
N-am vazut la cabinetul doctorei o lista de preturi. Platesti dupa cum esti evaluat, e ca la florarie. Mai grav este ca nici nu mi-a dat chitanta. Asa ca am pierdut si banii, si timpul, reclamatie la Opc nu se primeste fara chitanta.
Lucrarea a fost data jos si facuta a doua oara, de alt tehnician dentar, la un alt cabinet, cu un alt doctor si evident cu alti bani. Asa ca aveti grija pe unde va tratati!