Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Ce licee stiti in Bucuresti care sa primeasca de la clasa a 5-a?
Eu m-am interesat acum (nu stiu cum de nu mi-a venit ideea mai devreme, dar bine ca inca nu e timpul pierdut) de astfel de licee si am descoperit unde vreau sa o dau pe Alice incepand cu clasa a 5-a.
Din clasa a 5-a Alice va merge la Liceul Tonitza. Este disperata, innebunita dupa desen si pictura, ba chiar modelaj, si o sa o mut acolo din clasa a 5-a.
Am sunat acum si m-am interesat cum se procedeaza, se vor inscrie copiii acolo si vor exista 2 probe de aptitudini pe baza carora se va face selectia: 1 proba de desen si 1 proba de pictura.
Deja din toamna o sa o inscriu la clubul copiilor la sectiunea de arte plastice, ca sa aiba continuitate si sa reuseasca sa fie admisa la Tonitza in clasa a 5-a |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Alice ,mult succes |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Alice iti tinem pumnii! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| La Tonitza vrem si noi sa o mutam pe Luana. Din clasa a II a va merge la cursurile de pictura de la Muzeul Taranului Roman, pana atunci se ocupa soatza de ea.
Adriana, felicitari pentru alegere, sotul meu a terminat la Tonitza, are numai cuvinte de lauda, nu stiu ce profi sunt acum dar pe vremea lui erau foarte buni |
|
| Multumim. Sper sa fie totul OK si sa isi pastreze pasiunea si in anii care vor veni. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| alice,mult succes |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| AdrianaC wrote:Multumim. Sper sa fie totul OK si sa isi pastreze pasiunea si in anii care vor veni.
Trebuie sa fi putin atenta la ce profesori va avea. Cred ca este valabil pentru orice scoala, dealtfel. Eu am fost la un liceu similar din clasa a VIII-a. Am avut un profesor de pictura care ma incuraja foarte mult, insa am avut o profesoara de desen din cauza careia nici macar n-am incercat sa dau mai departe la o facultate in domeniu. Si normal ca acum regret. Pe Darius vreau tot asa sa-l indrum spre acelasi liceu, dar daca va avea un profesor ca respectiva va fi vai de pielea ei.
ALICE, mult succes! Sunt mai mult decat sigara ca-ti va placea! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Alice, Luana mult succes!!!!!
Parca si la Dinu Lipati se primesc din clasele mici (stiu doar din auzite, nimic sigur). |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Acestea sunt licee vocationale. Si pt. performanta e musai a fi pregatiti de la varste fragede. In Iasi marea majoritate a liceelor teoretice(mai putin fostele industriale si economice) - Negruzzi, SAdoveanu, Eminescu, G. Ibraileanu, Racovita, Octav Bancila (liceul de arte - pictura, muzica si coregrafie) ..... au si gimnaziu. G. Ibraileanu are si ciclu primar.
Alice, Luana va dorim mult succes! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/6/2010 Mesaje: 58
| Mircea si Catalin sunt la Jean Monnet. Au clase I - XII. |
|
| Noi ne-am cam razgandit cu Tonitza, o sa mai asteptam pana in clasa a 9-a si daca in continuare o sa ii placa o sa o lasam atunci sa se inscrie acolo...
Prin urmare, acum sunt in cautare de alte licee care sa aiba clase 5-12 / 5-13.
Amalia, ai mai multe detalii pentru liceul Jean Monnet?
Ce alte licee cu clase 5-12 mai stiti in Bucuresti? |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Amalia e suspendata ca ajignit fetele pe aici! Poate te ajuta altcineva. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/3/2008 Mesaje: 517
| Colegiul National "Gheorghe Lazar", Colegiul National De Informatica "Tudor Vianu", Colegiul National "Spiru Haret", Colegiul National Bilingv "George Cosbuc", Colegiul National "Emil Racovita", Colegiul National "Elena Cuza", Scoala Centrala,
Mai sunt si alte licee cu gimnaziu in Bucuresti, in Lista şcolilor din Municipiul Bucuresti |
|
|