Profil: Lexy
Despre
Utilizator: Lexy
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, August 4, 2016
Ultima vizita: Sunday, March 26, 2017 8:20 PM
Numarul de postari: 14
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 51
Postat: Wednesday, August 10, 2016 2:24 PM
multumesc mult pt incurajari! SimplyLove asta este ...era prea frumos sa apara bebe din prima . Fetelor va tin pumnii si va sustin sa veniti cu 2 liniute si sa va vedeti visul implinit ! computerlove SimplyLove
Postat: Wednesday, August 10, 2016 1:38 PM
declar 1 zi Cray uff pale
Postat: Tuesday, August 9, 2016 12:01 AM
patty04 wrote:

Dragele mele va urmaresc din umbra aproape zilnic desi nu va scriu. Vom avea o minunatie de baietel, avem deja 27de saptamani si suntem fff activi. Va trimit si voua mult praf de burticamajoreta majoreta majoreta Va pupamcoeur

felicitari! sa fie sanatos si sa va bucurati de el computerlove sa ne trimiti si noua pozici topai majoreta Cheek Kiss
Postat: Monday, August 8, 2016 11:22 PM
carlita wrote:

Nu e musai sa se manifeste vreun simptom. E inca devreme. Poate ne dai si tu o veste buna. Cand ajungi?

astept sa se simta mama umpic mai bine , sa o vad pusa pe picioare si vin! 2-3 zile. nu mai am rabdare deloc pana atunci ..minutele trec ca orele dar bine ca ma mai iau cu treaba am inceput preventiv sa ma menaj putin , sa am un stil de viata mai sanatos si nici nu mai iau pastile cand imi e rau ...am luat doar un nospa acum 2 zile ca ma durea rau capul si am inteles ca este recomandat si in sarcina ca nu face rau ....si ma rog in fiecare seara Hands am inima cat un puricehohot
Postat: Monday, August 8, 2016 8:11 PM
[quote=carlita]Lexy, tu ai mai reusit sa faci vreun test? computerlove

inca sunt la tara ca o am pe mama bolnava ...zilele astea ajung ..abea astept ..primul lucru cand ajung este luatul unui test....este a 39 zi de menstruatie dar nu simt nimic...nici dureri cum ca ar veni dar nici intepaturi ceva la ovare...sanii sunt deranjati dar...atat! normal nu ar trebuii sa simti ceva...un semn ceva daca e un sufletel acolo? uff
sper sa fie bebe si sa nu fie vreun chist...doamne asa greu trec zilele astea ..alcool
Postat: Saturday, August 6, 2016 3:17 PM
Tania2105 wrote:

Nu poti atasa o mica poza sa vedem si noi?

din pacate l.am aruncat repede ca incepuse sa vina lumea....linia de control era intensa la inceput si usor usor se pierdea culoare si de la mijloc in jos nu mai era nimic....alb complet...
Postat: Saturday, August 6, 2016 2:42 PM
buna fetelor ! am revenit , eu sunt la tara si e mai greu cu semnalul! azi am reusit sa iau un test barza, ca doar asta il aveau aici ....si nu prea stiu ce sa cred pt ca a aparut doar o jumatate de linie de control si atat ! abea luni ..marti ma intorc in oras si o sa pot face un alt test ..alta marca...dar ce sa cred despre cel facut acum?pale
Postat: Thursday, August 4, 2016 6:50 PM
andy07 wrote:
stefy.any, daca ai cicluri atat de lungi e EXCLUS sa iei progesteron din z13, cand tu probabil ovulezi prin z16-17.

Tania, am si eu 2 dintre mutatiile tale (le am la semnatura).nu le ai grave, ai numai heterozigote, alea homozigote sunt periculoase, oricum treb sa te duci la hematolog sa ii arati analizele ca ai cam multe mutatii. tratament pt ele e nespecific, aspenter, femibion, magne b6, asa dau toti. in sarcina e posibil sa faci clexane, acum e la moda, dar nu-i asa mare tragedie. si nu cred ca aceste mutatii sunt de vina ca nu ramai gravida.

Lexy, nu inteleg frica de test la 7 zile de intarziere, ori e, ori nu e, faptul ca amani testul nu te face mai gravida.

stiu hohot ca nu ma face mai gravida . dar cel putin sambata o sa fiu libera ...si oricare ar fi rezultatul prefer sa il aflu in ziua libera DistanceKiss
Postat: Thursday, August 4, 2016 6:05 PM
a Si am avut o senzatie ciudata vreo 3..4 zile la rand ...senzatia aia de fluturi in stomat ..emotii..palpitatii....ne facand si ne vazand nimic impresionant ..
Postat: Thursday, August 4, 2016 6:02 PM
Alexis21 wrote:

Eu in locul tau l-as face fix acum!Sa scap de stres....de obicei cum esti?Rozica vine regulat?Si mie mi s-a spus asta cu ovarele polichistice acum vreo 3 ani....dar acum cred ca e in regula...de aproape un an am menstruatie regulata, nu mai am dureri....asta din intamplare.Am avut probleme cu mijlocul anul trecut si am facut niste injectii cu dexametazona(antiinflamator puternic).De atunci functionez la ceasul.La tine cum e?

menstruatia 28..29 de zile ..dar am mai avut intrecut perioade de 3...4 zile intarziere si fix cand sa fac testul venea...cred ca si din cauza asta am emotii...dar acum este diferit ..am avut in urma cu 1 sap 2 o durere puternica de ovar si mijloc care a durat cateva secunde 1min ...iar acum nu am nici.un semn nici dureri de bura ( eu am dureri ft mari inainte si in menstruatie) doar mici senzatii de jena/ presiune uneori pe un ovar care dureaza cateva secunde ft putin...am sani umflati si durerosi dar s.a mai dus durerea aia puternica acum doar la sutien sau atingeri mai dor ( asta poate fi simptom si de menstruatie) si de 2..3 zile constipata...in rest nimic ...am citit ca atunci cand esti insarcinata simti asta cumva...eu nu prea simt nimicuff