mersi mult , si rochita ta mihaela a iesit super când le vad ca le place asa de mult rochitele mor a mea nu pleaca la cresa daca nu are fustita sa-u rochita daca e frig si ii dau pantaloni plange si e trista toata ziua ca e urata
|
:bowing: sa ma iertati ca nu am venit cu pozele finale si cu multumirile de rigoare am fost foarte ocupata cu aniversarea puiutului nu a iesit perfect dar lor le-a placut ca au fost imbricat mai special mai ales camasuta lui David parea la prima vedere ca nu e complicat sa o fac dar mia dat mari dureri de cap,si rochita lu dami a iesit binisor dar alta dezamagirea mia fost atunci cand am pus-o la spalat tullul i-a stat lasat rau nu a mai fost asa aspru si nu mai statea ridicata ca inainte de spalare dar nu mai stiam ce sa-i fac , acum nu stiu ce sa fac as face acea rochita dar nu prea mai am curaj sa încep ori cum am sa va cer ajutorul
|
aurishta te mai deranjez te rog lamure-stema cum ar trebui sa croiesc aceasta rochie doar o mica modificare sus fara mâneca
|
aurishta wrote:Nu trebuie deloc sa-ti fie rusine fiindca prin experienta invatam toti!  Eu zic ca nu trebuie neaparat s-o desfaci,poti sa o iei putin in pense in dreptul taliei ca sa para ca a vrut sa fie cu talia coborata  (multi vad, putini cunosc). Eu as mai pune tulle pe jupa, sa fie mai vaporoasa.
meri mult pentru sfat deaceia nu imi place nici mie ca pare prea inchisa deaceia ma gandeam ca daca o radic un pic si ai dreptate trebuie sa cumpar tulle sa o mai inpodobesc
|
am terminat-o azi noapte am asamblato fara sa o mai probez si stresata sa nu iasa prea mica i-am pus fustita prea jos si acum sa trezit la probat nui bine deloc am so desfac si incrc sa vad daca nu pot sa o fac mai bine mie si rusine sa va arat
|
am terminat si eu rochita nu stiu cum va iasa voua asa de buine ca mie nu prea stresul ma omoara dar parca e o obsesia acum ma gandesc sa-i fac alta, super rochita ta auristha puiutul meu cred ca acum no so mai inbrace din stresul de cate ori am masurato si tot masurato de sa saturat va pun si poze un pic mai tarziu
|
buna am vesti bune sunt la jumatate de drum cu rockita mea sper ca miine sa o termin si sa va pun niste poze drept multumire dar acuma cred ca voi avea o problema cred ca va ploa de ziua ei si e cam nasol cred ca va trebui sa/i fac un bolero deasupa
|
:bowing: miii de multumiri da vreau sa-i pun fermoar pe spate asa era si in imaginatia mea juponul si ieri l-am facut in doua dar ma gandeam ca nu e bine si dupa cum vedeti am cam complicat situa?ia merg acasa trec la munca la tiparit si sper sa i-mi iasa cum trebuie sa nu va mai stresez ce sa fac mintea mea e cam incuiata
|
marina40 wrote:De ce sa faci juponul in clini?nu adaugi tull?ala oricum vine foarte cret,te prea complici,rochita Dorei este mai jos de genunchi si-i vine bine. Revin,m-am uitat la rochita domnisoarei si sunt clini transformati,clini clasici sunt egali si usor de construit mai ales ca fetita ta este mica,eu zic ca este mult mai usor sa o faci din talie cu 6 clini normali,la rochita Dorei la jupon cu 4 randuri de tulee si i da o tinuta buna,adica sta infoiata, mentionez ca are 5 ani jumate.
bada vreau sa pun tull dar cusut pe jupon si cum sa fac joponul?
|
Mersi mult la asta tot stau si ma gandes as face asa cum ma sfatuit auristha juponul in 6 clini si saten-ul partea din fata dintr-o bucata si cea din spate din doua voi merge acasa ca sunt la munca si imi voi pune capul la contributie sper sa reusesc Si mai am o problema si nu stiu ce sa fac logic atunci cand m-am gandit sa fac rochita eu vroiam sa o fac lunga pana la glezna dupa aceea luindui masuri fetitei statem si ma gandeam ca poate mai jos de genunchi i-ar veni mai bine la fel sotu meu a spus la fel voi ce parere aveti (aveti mult mai multa experienta de cat mine si stiti cum ar fi mai bine)
|