Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| eu am cumparat 2 lenjerii sin supermarket, una super-buna, bumbac, tesatura e plina, nu au iesit culorile si nu a intrat la apa, in schimb cealalta e varza, la 2 spalari culorile erau amestecate, materialul e deja de grosimea unui tifon. la copii am cumparat dintr-un TCM, sunt frumoase, dar nu-s 100% bumbac (desi pe ambalaj asa scria). nu-mi fac inca probleme, mai am lejerie din zestre , de bumbac, albe, cu broderie. Angajez calacatoreasa! :018: Voluntari! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| mai fetelor eu nu am primit nici macar o lenjerie zestre sau cadou de nunta! am primit in schimb cutite (unele mari si ascutite de ti se face rau), seturi de tacamuri (vreo 4 complete) - astea am inteles eu ca erau cu dedicatie pentru sotul neascultator si seturi de vesela. am ras initial si am zis in sinea mea ca sunt neinspirati si nebuni cei care ne-au luat dar...ce bine prind!
on topic acum va spun ca am cumparat ieri doua lenjerii de pat superbe, din bumbac satinat, de la croitoreasa mea care lucreaza si asa ceva. pretul a fost 160 ron/bucata insa fac toti banii, zic eu. le-am spalat ieri si astept sa se usuce ca sa imbrac patul si sa va arat.
am fost azi prin Selgros si am vazut ceva similar insa modelele parca nu m-au atras in mod deosebit. daca am vazut eu bine preturile incepeau, in functie de marime, model si material, de pe la 110 ron si se tot duceau in sus, bine peste 200 ron.
in ziua cand am postat primul mesaj, m-am uitat si pe siteuri dar ma felicit ca nu am luat ceva ce vad doar in poza. cred ca lucrurile astea trebuie vazute, atinse si abia apoi sa te decizi daca iti plac sau nu. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/5/2008 Mesaje: 766
| mariuta wrote:Angajez calacatoreasa! :018: Voluntari!
cat platiti? :018: |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Apropos de lenjerii si daruri de nunta.La cununia civila sora mea a primit o lenjerie simpla alba de satin egiptean in valoare de 1200lei de la o matusa(i-a adus si bonul ca in caz ca nu-i place sa mearga sa o schimbe ).Eu nu am avut norocul asta sa primesc o asa lenjerie pretioasa,dar imi iau din bumbac si sunt multumita de cum se comporta.Imi mai plac si cele grofate care nu se calca .Am primit o lenjerie din IKEA frumoasa si buna calitativ, cearceaful de pat este de o singura persoana -foarte ingust! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| lenjerii de pat de la Ikea i-am luat eu lui Andi si pe langa faptul ca sunt superbe ca modele si coloristica (sunt foarte viu colorate, pentru copilasi), sunt foarte ieftine (eu am dat 39 ron pe un set complet de cearsaf, husa de pilota si fata de perna) si se comporta excelent la spalat! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Am si eu 3 lenjerii care imi plac foarte mult, una primita la nunta si 2 cumparate de mine (una din Romania, bumbac 100%, bleo si alb, cu broderie, 150 lei; una de aici, nu e 100% bumbac, dar imi place foarte mult imprimeul). Voi face si poze cand le voi pune pe pat.
Mai am o lenjerie primita, creponata, care nu imi place deloc pentru ca zgarie, o tin pe patul in care nu doarme nimeni si 2 mai putin stralucite, desi din bumbac, plus una cumparata de aici, cam sintetica, dar pe care am luat-o la inceput, cand inca nu ajunsesera coletele din Romania.
Cam asta este "zestrea" mea |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Cu acordul Adrianei voi posta un site de unde cumpar lenjerie la copilasii,imi place materialul si imprimeul
http://www.argos.co.uk/static/Browse/ID72/14417900/c_1/1|category_root|Home+and+furniture|14417894/c_2/2|cat_14417894|Bedding+and+electric+blankets|14417895/c_3/3|cat_14417895|Single+duvet+cover+sets|14417900.htm |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Sunt lucruri foarte dragutze pe aici! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Wow!!!...Ingeras....is super...ai pm!!! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Anabela,am vazut
Asta imi doresc http://www.argos.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/Search?storeId=10001&catalogId=1500001801&langId=-1&searchTerms=1055580&Submit=GO+%3E |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Eu am optat pentru lenjerii de bumbac vara si de flanela iarna.avem culori deschise (alb, vernil,roz) , dar si inchise (bleumarin).Costa in jur de 30 de euro una, mi se pare un pret ok. Mi-as dori una alba si brodata. |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Anca, iti promisesem ceva poze. Deocamdata m-am invrednicit sa fac doar la o lenjerie a Alexandrei:
 |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Frumoasa lenjeria, Monique! Si pilota cu Pooh |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| danab wrote:Frumoasa lenjeria, Monique! Si pilota cu Pooh Danutza |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610