Profil: Lena_cnd
Despre
Utilizator: Lena_cnd
Nivel: Grupa mijlocie
Statistici
A intrat: Monday, November 15, 2021
Ultima vizita: Tuesday, July 2, 2024 7:46 PM
Numarul de postari: 322
[0.03% din toate postarile / 0.31 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 64
Postat: Saturday, July 2, 2022 12:06 AM
Irinan wrote:

Ceva simptome usoare.. nimic de speriat.. obosesc repede, zici ca rastorn muntii asa gafai cateodataLol , sunt destul de balonata, dar chiar daca mai am senzatii de greata pot manca inca de toate.. cel mai mult trag spre lucruri sarate si acre, calipo cu aroma de lime nu lipseste de la mine din congelatorhainoroc ...
Totusi am o eruptie pe fata destul de urata, nu stiu daca are legatura ca am imunitatea mai scazuta acum...
Va urmaresc pe voi cu sufletul la gura, sunteti pe ultima suta de metri, si mai sunt si caldurile astea insuportabileNuStiu

Poate e un herpes, Torch-ul ti l -ai facut?
La sotul meu ii apar ocazional in jurul gurii cand e foarte obosit si are imunitatea scăzută si atunci ii iasa destul de pronunțat.
Dar cum zic fetele, ar fi indicată parerea unui dermatolog.
Succes

img
Postat: Monday, June 27, 2022 12:21 AM
Gaby 41 wrote:
Bună fetelor!Eu pot intra pe forum doar de pe tabletă,nu mă pot conecta de pe telefon.Ieri am ajuns acasă cu micuța Ana.Este bine sănătoasă sa născut cu 2.900 grame și 48 cm la 37 de săptămâni și 5 zile.

Gaby 😍, felicitări
Ce frumos! Ma bucur enorm!
Sa fiti sanatoase si bine ai venit pe lume Ana!
😍
Ce nume frumos 🙏🏻😍!

img
Postat: Saturday, June 25, 2022 12:34 AM
Salutare fetelor,
Ma bucur ca au venit fete noi de la Aspirante, cel mai tare ma bucur ca nu ramane Simmo singura si cu ocazia asta va felicit pentru sarcina si sa va dea Dumnezeu sanatate sa puteti sa o duceți cu bine sarcina pana la termen.
Noi suntem bine, creștem zilnic, pe bebele cel mare mi l a dat la sân, ar mai trebui sa stam in spital 2 saptamani, abia astept sa mergem acasa.
Suntem bine, tot cu programul nostru.
Am vazut ca ati vb de condițiile de la stat sau privat.
Eu am născut la stat si sunt foarte mulțumită, daca ar fi sa mai nasc odata tot aici as veni.
Va imbratisez cu drag

img
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 63
Postat: Thursday, June 16, 2022 6:00 AM
Fetelor, Multumesc ca va gândiți si la mine, eu acuma raspund tot mai greu, programul de alăptat e foarte greu pentru mine, din 3 in 3 ore ne mulgem, iar dupa muls incerc sa mai inchid si eu un ochi, sunt cheauna de cap, manac doar ca stiu ca e necesar pentru bebelasi, mi imi este foame, sunt tot pe fuga, mi se pare ca se scurge ziua foarte repede si sunt intr-o rutina continua, mai avem de star in spital undeva la 4 saptamani, sunt cateva criterii pentru care ne lasa acasa, sa facem vârsta gestațională de 37 saptamani, da pape singur 7 tetine pe zi, sau sa pape portia de la sân si sa aiba peste 2,5 kg.
Eva, felicitări draga mea🤗😍!!
Irina, bine ai venit in grup, sper sa-l mai părăsești doar peste 9 luni 🤗😘.
Va doresc mult curaj celor care urmeaza sa nasca.
Cand mai am timp, va citesc, va pup 🤗😘,
PS: bebelasi sunt bine, cresc, Doamnez mulțumesc eu tie🙏🏻.

img
Postat: Friday, June 10, 2022 6:23 AM
Madalina.d wrote:

Lena, dar bebeii sunt bine, nu? Ma gândesc ca doar pt a lua în greutate trebuie sa stați, nefiind alte probleme. Tu cum ești?

Da da, sunt bine, chiar Numa pentru greutate stam.

img
Postat: Thursday, June 9, 2022 12:45 AM
Andreea_neacsu wrote:
fetele care nasc sau au nascut la stat , ati primit de la ei camasa in sala de operatie , ori v-ati dus voi cu a voastra proprie ? am luat 3 camasute desfacute la sani si acum m-a traznit pt sala de operatie ce voi purta .. ca ma gandesc ca daca am o anume camasa , cand merg in salon o sa iau alta caci se va murdari de sange si betadina (cred eu )

Eu am primit de la ei.

img
Postat: Thursday, June 9, 2022 12:43 AM
simmo wrote:
Fetelor, iar am un moment de tristețe. Eu am obosit ca nu mai îmi trece vomitatul ăsta 😪
E mult mai bine față de acum câteva săptămâni, dar parcă m-am saturat de senzația asta. Azi dimineață nici nu an putut sa îl duc pe cel mic la grădiniță. pale
Încă 3,5 luni până la termen; cum spune și doctorul: încă puțin.

Oana, cum ești ? E mai bine ?

Simmo, fii tare, nu te lasa copleșită de situație. E greu stiu, dar gandeste te ca si m am tot plans de diverse chesti legat de greutatea burtii mele, legat de faptul ca nu as vrea sa fie rac bebei sa fie leu, gânduri tâmpite si uite ca am născut prematur si acuma stau in spital cu ei pana împlinesc vârsta gestațională de 38 de saptamani, adica inca vreo 6 saptamani, ca proasta m am plans de diverse lucruri neimportante, sa zic ca am noroc ca nu am alt bebe care ma asteapta acasa, decat pe bebele de sotul meu, care ii este greu fara mine, Asta e clar !
Iti doresc sa scapi de senzația asta de rau, dar mai bine sa ajungi la termen decat sa ajungi ca mine!
Te imbratiseaz cu drag

img
Postat: Sunday, June 5, 2022 8:13 PM
simmo wrote:

Andreea, sunt păreri pro și contra referitor la acest aspect. Au mai fost gravidute care au scris aici ca nu este chiar ok ca poți declanșa travaliu.

Asa sm citit si eu, ca stimularea sfarcurilor poate provoca contracții, dar colostru e foarte important pentru bebelasi, ar fi bine sa -l pape ei nu sa-l aruncam.

img
Postat: Sunday, June 5, 2022 2:33 PM
Multumesc fetelor!
Nu se accepta pompa din exterior!
Dar ne descurcam, ne mai mulg asistentele pana is da drum cum trebuie 😍.

img
Postat: Sunday, June 5, 2022 10:10 AM
Multumesc fetelor ca v-ati gandit la mine, am avut cateva zile grele, mi-o fost putin rau dupa operație, mi-am revenit greu a 2 zi, durerile au fost crunte mai ales ca ma dura in burta in locul unde a fost bebelasi, nu stiu ce sa zic, legat de cezaraina sau natural,sunt in a 3 zi si sunt destul de ok, am o colega de salon a născut si ea in 2 sau 1, nastere naturală, toata s-a rupt jos, nu poate sta un fund si de multe ori nici Macar in picioare, daca e sa compar cu ea, cezariana e mai ok decat naturala.
Va imbratiseaz cu drag 🤗😘.
Multumesc incaodata ca v-ati gandit la mine.
Pupici.
PS. Imi faceam griji ca raman singura la Gravidute🤭🤭🤭.

img