Profil: Lena94
Despre
Utilizator: Lena94
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Tuesday, December 19, 2017
Ultima vizita: Tuesday, August 31, 2021 5:38 PM
Numarul de postari: 89
[0.01% din toate postarile / 0.04 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 5
Postat: Thursday, November 15, 2018 12:34 AM
Hei mamici grup
N am mai intrat pe forum de cand eram cu bebe in burtica, nu cred ca mai cunosc mamici pe aici. Acum am un bebe, Luca, de aproape 5 luni. Si am cateva intrebari de statul in fundulet. Se trage mereu in sus sa stea in fundulet dar toata lumea imi spune ca e prea devreme sa l las. Nu stiu ce sa fac. Voi ce imi recomandati?

... sper ca am nimerit subiectul potrivit...

Eu: 23 ani
El: 28 ani

Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 43
Postat: Tuesday, March 6, 2018 4:12 PM
Felicitari Andreea ! Recuperare usoara si insanatosire grabnica cu tusea !
Sa ti traiasca minunea ! newclap computerlove hainoroc

Postat: Monday, March 5, 2018 11:55 PM
Delia sunteti minunati. Abia asteptam poza si cu bebele !
DianaM felitictari pentru minunea ta. Sa ti traiasca Cheek Kiss aaaare timpnsa creasca, important e sa fiti sanatoase ! computerlove

Postat: Monday, March 5, 2018 11:51 PM
AlexandraRr

Hei si eu sunt din Iasi, am vazut ca nu stii la ce medic sa mergi. Eu merg la dna dr. Avatajitei Cristina. Pe net nu are recenzii exatraordinare, nu pentru ca ar face gafe cu bebei ci pentru ca unele mamici ar spune ca e aroganta si scumpa. Eu una sunt foarte multumita de ea, am avut si mici problemute cu sarcina, am facut si amniocenteza la ea si totul a fost impecabil. Este pro nastere naturala daca asta iti doresti. De asemenea mai am 3 prietene care au nascut la ea , iar una dintre ele a avut pb serioase cu sarcina si acum atat ea cat si celelalte au bebei sanatosi. Este dura si ferma, asta i drept...dar asta ma bucura pentru ca eu nu astept de la doctor sa ma ia in brate si sa ma dadaceasca( asta face sotul), astept sa faca tot posibilul ca sarcina sa descurga bine. De scumpa nu stiu ce sa zic, o consultatie +eco e 300 ron, dar cam astea suntt preturile in privat. Plus ca am auzit din mai multe surse ca are cel mai scump eco din iasi. Lucreaza in privat la Vivmed dar si la maternitatea Cuza o gasesti. Eu sunt foarte multumita si mi a salvat bebele pana acum de mai multe ori. Dar repet este un doctor mai dur...de multe ori imi venea sa plang cand ajungeam acasa dar nici c as merge la altcineva. Este foarte priceputa, se vede ca si cunoaste bine meseria si e foarte profi in ceea ce privesc procedurile medicale.

Un alt sfat este, indiferent la ce medic vei merge nu mai cauta recenzii pe net. Incearca sa vb cu mamici ce au fost la doctorul respectiv. Sunt multi care scriu recenzii proaste doar asa ca au auzit de la altii sau pt ca sunt la randul lor doctori si vor sa si faca publicitate.
Daca vrei putem vb mai multe in privat sau pe facebook. Pupicei si sper sa faci cea mai buna alegere pentru tine.

Postat: Monday, March 5, 2018 11:23 PM
Andreea06 wrote:
Oare am ratat pe cineva? Sa o am pregatita, daca trebuie:
Nicole2018
Lyylyy
Fluturash26
AlexandraRr
Pisicutza30
Luna48
Andreea-Alexandra
Andruu
Lolly
Anemone25
Dea22
Mgeorgiana85

Si eu, si eu !!

Postat: Friday, March 2, 2018 1:29 AM
AlexandraRr wrote:

Stiu ca nu se vede la eco nimic, nici nu cred ca fac ecografie, am abia 4 saptamani si 5 zile. Vreau sa meg sa il intreb de tratament, de progesteron pentru ca pe asta il iau fara recomandarea lui, stiu ca am o valoare f mica a progesteronului si vreau sa intreb de vitamine si ce analize ar trebui sa fac si la locul de munca stau mult in picioare, vreau sa stiu cat am voie si cand trebuie sa fac pauza. Am vazut ca la analize beta hcg s-a dublat, nu am avut sangerari sau dureri, sunt constienta ca ar trebui sa fie bine, sa creasca micutul in liniste dar lipsa asta de simptome ma omoara, incerc sa stau cat de calma pot. Si o sa caut sa imi schimb si medicul, poate la urmatorul control merg deja la altcineva. Multumesc mult pentru sfaturi pupici pupici Cheek Kiss

Hei stiu prin ce treci. Eu pana in prezent n am avut niciun simptom, doar sanii ma mai dureau asa, din cand in cand. Pana a miscat n am avut liniste deloc, preferam sa mi fie rau decat sa stau cu inima cat un purice. Va fi totul bine, stai linistita, bine ca HCG ul creste si n ai sangerari. Abia la 7 saptamani ai sa auzi inimioara, pana atunci n ai nicio sansa. La 6 saptamani vezi vezicula vitelina si la 5, un punct mic mic pe ecograf, sacul. Deci din punctul meu de vedere pana la 6-7 saptamani e inutil sa faci eco. Eu am facut si am dat numai bani degeaba. Fii linistita, mananca sanatos si vezi ce ti recomanda medicul. Pupici :*

Postat: Thursday, March 1, 2018 1:58 PM
Mirunah wrote:

Eu nu m-am ingrajat de la ele. Am 21 de saptamani si 4 kg luate, cred ca e ok. Si cam mananc si eu de vreo 2 saptLol Ma apuca o foame pe la 11 noaptea de mama, mama!

Eu 4 jum am luat. Acum ca mi spui si tu cat ai luat se pare ca s in grafic, mi se parea ca am luat prea putin la cat mananc. Eu dimineata as fi in stare sa mananc si frigiderul. Ma trezesc cu o foame de zici ca n am mai vazut mancare Haha

Postat: Thursday, March 1, 2018 1:51 PM
Mirunah wrote:

Si mie mi-au iesit analizele bune, dar totusi iau vitamine. Sa fiu eu 100% ca acopar necesarul.

Mie mi a zis medicul ca daca am toate mesele pe zi si nu sunt mofturoasa la mancare, in sensul ca mananc si legume diversificate, carne, cereale etc si analizele sunt bune, nu e necesar sa iau decat acid folic. Pt ca daca sunt mancacioasa (de mancare sanatoasa bineinteles:))) si iau si vitamine ma voi ingrasa si iar nu i bine. Am inteles ca acum la morfo 2, de la 22 de saptamani imi va prescrie nu stiu ce vitamine pana la sfarsitul sarcinii. Dar am auzit multe gravidute ca iau vitamine, deci sigur sunt folositoare, nu au ce sa faca rau ras cum zici si tu sa fii sigura ca acoperi necesarul Victory

Postat: Thursday, March 1, 2018 1:43 PM
AlexandraRr wrote:
Buna, fetelor, voi ce vitamine luati? Oare sa cumpar de azi sau sa astept pana merg la medic sa vad ce imi recomanda? In afara de acid folic nu iau altceva :*
O primavara frumoasa sa aveti :*

Vezi ce iti recomqnda medicul. O sa ti dea sa faci o serie de analize. Mie de exemplu mi au iesit toate analizele bine si mi a dat doar acid folic pana acum, nu mi a iesit niciun fel de carenta. La alte persoane stiu ca a recomandat sa ia vitamine, tine de ce rez ai la analize si ce fel de alimentatie ai. Asteapta sa vb cu medicul, cred ca asa e cel mai bine

Postat: Thursday, March 1, 2018 1:02 PM
fluturash26 wrote:
O primavara frumoasa burticute frumoase!!
Am o intrebare, eu pana acum am luat utrogestan de 200, 2 pastile pe zi...stiu ca doctorul spunea ca pot sa iau ce vreau eu dintre arefam si utrogestan..azi cand mi s-au terminat pastilele am zis ca sa incerc si arefam poate se oprresc sangerarile! ce spuneti? trebuia sa continui cu ala sau e acelasi lucru?

Daca te uiti pe prospect au aceleasi componente ambele. Eu una iau Arefam intravaginal, insa nu cred ca este vreo diferenta.