Profil: Lela
Despre
Utilizator: Lela
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, December 19, 2013
Ultima vizita: Tuesday, April 12, 2016 10:37 AM
Numarul de postari: 67
[0.01% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Lectia de ebraica
Postat: Tuesday, April 12, 2016 9:05 AM
Multumesc Shirel!!!
computerlove
Postat: Thursday, April 7, 2016 8:50 AM
https://www.youtube.com/watch?v=EmPF_jhQMDc&feature=youtu.be
"Libi" - Benny Friedman!

Cat as vrea sa stiu aceasta limba minunata sa pot intelege versurile cantecelor ce-mi plac atat de mult!!!
Postat: Friday, March 18, 2016 10:41 AM
Foarte frumoasa melodie si versuri!!!coeur
Postat: Thursday, March 17, 2016 1:35 PM
O melodie care-mi place mult :
https://www.youtube.com/watch?v=MScVEbVjAVc
Toda - Benny Friedman
Subiect: Cizme crosetate
Postat: Sunday, September 27, 2015 9:42 AM
alinamm wrote:

Deosebite!!!!Bravoo
Subiect: Bijuterii din margelute
Postat: Sunday, September 27, 2015 9:39 AM
alinamm wrote:

Foarte frumoase!Bravoo
Subiect: Ce gatim azi - Partea a 10-a
Postat: Tuesday, September 8, 2015 1:12 AM
inna19 wrote:
Chef Am adus de la tara un pui de casa pe care am facut o supa cu galuste de gris, carnea am facut-o cu sos de morcovi langa un pireu de cartofi, si pe langa, am servit si niste slanina cu boia, ceapa, rosii si branza de oaie sic ! Desert nu am mai avut chef sa fac, dar am avut struguri ... tot de la tara !

Totul arata apetisant , dar poza nr.3 este yamiiii!!!!!thumright
Subiect: Nume de fete cu U
Postat: Tuesday, August 11, 2015 3:07 PM
Uma ( Uma Thurman - actrita )
Subiect: Modele de Nail Painting
Postat: Saturday, June 20, 2015 8:52 PM
flower Cele care necesita UV sunt cele semipermanente.
Ojele date exemplu de mine sunt normale adica fara a necesita UV.Intotdeauna primul strat baza (base) si ultimul strat de top (top coat).Recomand base + top coat de la Essie.
Din pacate nu locuiesc de multi ani in Ro , deci nu prea stiu ce mai este pe piata in materie de manichiura+pedichiura!
PS: Daca pui baza+2straturi oja+ top si sigilezi culoarea asa cum am aratat in postarea de mai sus , nu se poate sa nu-ti tina o saptamana!
Sa fie unghia curata fara cuticule si mai ales nu dai cu oja pe cuticule (pielite) deoarece cu siguranta de acolo va incepe sa se umfle culoarea cum bagi mana in apa!Plus daca nu sigilezi tote straturile de oja (baza&top) de a doua zi chiar incepe oja si sare din fatza!
Un weekend placut!
floare3
Subiect: Modele de Nail Painting
Postat: Thursday, June 18, 2015 9:53 AM
shirel wrote:
Super,multumim mult.Mi-am facut si eu cateva din modele postate de tine.Si eu am vapatat experientza si imi fac manichiura si pedichiura singura...am facut din asta un adevarat ritual vineri seara si am o deosebita placere sa ma pictez si sa inventez modele.Te mai asteptam si cred ca poti sa ne povestesti ce fel de oje folosesti si care crezi ca sunt bune si ne recomanzi nu cred ca se va numi reclama ..deja ai vechime printre noi.computerlove

Te pup si te imbratisez cu drag scumpa mea!!!

Foarte bune firme sunt :

CHINA GLAZE
ORLY
ESSIE

Intotdeauna nu uitati pasii : Base coat + culoare (2 straturi , unele culori necesita chiar 3) + top coat!

Un "secret" Base + Top de la Essie se impaca foarte bine cu celelalte firme!Puteti deci lua o baza si un top de la Essie si le puteti folosi la toate cele trei firme China Glaze/Orly/Essie.

O zi buna tuturor!