|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| fdianamaria wrote:mandria lui de tata de baiat... Se zbate sa ramana la suprafata! Dar mandria lui de tata de baiat e reprezentata cu brio doar in pantaloni! Am fost la cumnata mea, care are si ea doi baieti de 4 ani si jumatate, respectiv 2 ani si jumatate. Iar cel mare, cand il schimbam pe Tudor, i-a zis soacra-mii:"Bunica, uite ce punguta mica cu 2 bani are Tudor!" Am crezut ca lesin de ras! El e suparat ca un coleg de la gradi are punguta mai mare ca el! Si, colac peste pupaza, de ziua lui, ce a primit el de la respectivul? Cartea Punguta cu doi bani! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Adriana,am am venit.A trebuit sa venim urgent acasa,din cauza serviciului sotului,dar e perfect Te-as ruga din suflet totusi sa faci tu chestionarul maine,ca poate azi se mai inscrie cineva.Multumesc mult din suflet Eu ma ocup de premiu |

| Declar concursul inchis.Adrianta Help-me.Nu stiu cum pot face chestionarul fa-l tu te rog |

| Adriana am reusit singurica |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Fetelor stiu ca concursul s-a terminat dar eu azi am primit pozele din Romania si vreau sa ma laud un pic. Ziceti si voi daca nu-mi seamana. Roxanel attached the following image(s):

|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Maaama!Asta chiar asemanare |
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| mihaela75 wrote:Maaama!Asta chiar asemanare
Da, asa este. |

Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| frumos...asa e seamana bine |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Roxanel wrote:Fetelor stiu ca concursul s-a terminat dar eu azi am primit pozele din Romania si vreau sa ma laud un pic.  Ziceti si voi daca nu-mi seamana.
Bucatica rupta, Roxanel. |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Seamana ca doua picaturi de apa! |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| Roxanel wrote:Fetelor stiu ca concursul s-a terminat dar eu azi am primit pozele din Romania si vreau sa ma laud un pic.  Ziceti si voi daca nu-mi seamana.
Roxanel , m-am uitat de cateva ori si nu imi vine sa cred, leit e putin spus. Sigur nu e tot Antonia si intre papusi . Extraordinara asemanarea. Tati cred ca e "foarte fericit" |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
Zici ca este una si aceeasi persoana. |

| A venit premuil.De fapt e venit de marti dar eu zapauca nu am mai verificat cutia postala cam de mult.Ma duc mai incolo sa-l ridic si sa-l trag in poza |
|

| N-am putut sa-l iau ca daca am intarziat acuma trebuie sa ma programez...deci ramane pe luni |
|
|