Ana, la extrauterina ma gândeam ?i eu când am vazut evolutia hcg-ului... Nu poate sa î?i dea tratament fara sa te opereze? E localizata pe trompa sarcina? E bine totu?i ca stii ce ai ?i care e rezolvarea. Te îmbra?i?ez draga mea ai sper sa fii bine!
|
Mul?umesc mult fetelor pentru informatii. Wow, nu stiam ca atât costa laparoscopia..Doamne la câ?i bani am cheltuit pâna acum nu ?tiu de unde sa mai scot atâtea mii de lei. Ma cople?e?te situa?ia ?i cred ca ma dau batuta..
|
A facut cineva instilatii? Sau daca ati auzit pe cineva care a facut..
|
Stiam ca inseminarea de face daca trompele sunt permeabile..
|
Lixandra, mersi mult de raspuns, mi-ai redat speran?a ca poate luna viitoare reu?im.. Andia, cauza o stim deja. Trompe înfundate, dreapta desfundata dupa histerosalpingografia de acum 2 luni dar probabil nefunctionala. 6 operatii la genunchi ?i una abdominala in urma unei ascite peritoneale.
|
Ana îmi pare tare tare rau pentru tine!!! Cuvintele nu î?i au rostul in momente ca astea a?a ca tot ce pot sa zic e ca suntem alaturi de tine cu sufletul!! Andia eu ?tiam ca ovula?ia este alternativ cu cate un ovar... 11 dpo nu e devreme pentru beta.. m-am dus atât de devreme pentru ca am risc de extrauyerina ?i trebuie monitorizat din timp daca e sa fie sarcina. Dar nu e oricum a?a ca..... Nu mai vreau încă o operatie, am deja 7 la activ.
|
Buna fetelor. Azi am fost ?i eu la beta ?i a ie?it negativ. Azi sunt 11 dpo.. sunt f dezamagita, asta e a?tept menstrua?ia. Am ratat luna când ovulam pe dreapta unde trompa e ok, luna viitoare va fi pe stânga unde trompa e înfundata.. Probabil voi ajunge la laparoscopie. Sunt suparata ai dezamagita, deja avem 4 ani de când ne chinuim. Nu ?tiu cât o sa mai pot duce..
|
[quote=Anadragut] Buna dimineata Fetelor ce inseamna ca am un corp galben pe ovar? Am citit si pe internet cate ceva dar nu prea inteleg [/Din ce am citit eu e normal sa ai in sarcina corp galben pentru ca el produce progesteron. se formeaza imediat dupa ovulatie si daca nu se fecundeaza ovulul el se dizolva. Deci daca e sa ma intrebi pe mine cred ca e de bine sa ai corp galben si ca e un bun indicator de sarcina
|
lixandra_alexandra wrote:Multumesc, Leila... Nu stiu ce sa zic, ieri m-a durut burta si m-a intepat ovarul stang cam cam tare...si seara o secretie maronie Cred ca e ciclopul
Oooh imi pare tare rau...
|
Buna dimineata aspirici! Laura, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin toate astea dar dupa cum ziceai si tu, Dumnezeu te iubeste si o sa te rasplateasca pentru tot chinul asta Ana astept cu sufletul la gura vestile de la tine!! Andia de dimineata am avut 36,9.. dar nu e deloc concludenta pentru ca m-am trezit din 2 in 2 ore, am avut un soomn tare agitat..pe la 4 am fost si la baie ca nu ma mai puteam tine. asa ca am luat-o la 6 si ceva cum o iau de obicei si am notat-o pe aia.. ce parere ai? Lixandra, astept cu nerabdare sa te testezi!!! iti tin galerie
|