Legea pensiilor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carla
Scris: Friday, September 17, 2010 9:27 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Ati vazut ca s-a votat sa intram in pensie doar la 65 de ani?Pai sa ne pregateasca si GPS-ul sa ajungem la servici!Multi poate nici nu mai ajungem acolo,iar nivelul pensiei oricum e mizerabil,doar 39 %.Trist,foarte trist la noi in taracry
Si eu care strang atze sa crosetez la nepoti,oare voi ajunge acolo sau sa dau bataie acum?
oanamaria
Scris: Friday, September 17, 2010 9:37 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Trist?!
Am niste cuvinte urate de spus referitor si la pensii si la tot ce se intampla,dar din respect pentru voi ma abtin si oricum nu am puterea sa rezolv nimic daca ma revolt.
Totul se duce in jos ,regresam pe toate planurile si cu greu imi pot pastra optimismul vis-a-vis de conditiile din tara asa .Traiesc cu speranta ca se vor schimba cu timpul mentalitatile si politicile ,iar copilul meu va avea o viata frumoasa aici.
Se iese la pensie la 65 de ani ,dar se fac disponibilizari in masa ,iar mama mea acum la 54de ani a fost disponibilizata dupa 30 de ani de munca si sunt sanse minime sa-si mai gaseasca vreun loc de munca fiind si inginer zootehnist.I-a pus preavizul in mana si ...gata .
Scuze ca am divagat de la subiectul initial.sorry1
danamaria
Scris: Friday, September 17, 2010 9:40 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
carla wrote:
Ati vazut ca s-a votat sa intram in pensie doar la 65 de ani?Pai sa ne pregateasca si GPS-ul sa ajungem la servici!Multi poate nici nu mai ajungem acolo,iar nivelul pensiei oricum e mizerabil,doar 39 %.Trist,foarte trist la noi in taracry
Si eu care strang atze sa crosetez la nepoti,oare voi ajunge acolo sau sa dau bataie acum?

pai asta era si ideea. sa nu avem posibilitatea sa "consumam" din visteria statului.....sa consumam ce am platiti o viata intreaga, caci in conditiile date nu multi vor apuca 65 de ani.....si uite asa economie la bugetul statului!toanerele
carla
Scris: Friday, September 17, 2010 9:42 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
danamaria wrote:

pai asta era si ideea. sa nu avem posibilitatea sa "consumam" din visteria statului.....sa consumam ce am platiti o viata intreaga, caci in conditiile date nu multi vor apuca 65 de ani.....si uite asa economie la bugetul statului!toanerele

Da,si au introdus si diversiunea cu Vantu sa nu fim suficient de atenti la asta.Dupa ce s-a votat legea pensiilor,l-au eliberat
Ar trebui si la noi o lege,nu stiu in ce tara am auzit ca exista,unde are fiecare un fond de pensie pe care-l primeste atunci cand iese la pensie.Macar i-am lasa la copii sau nepoti.
Nici daca traiesc 100 de ani nu primesc inapoi banii pe care mi i-a luat statul.De la 23 de ani de cand am terminat facultatea pana la 65 sunt 42,adica ar mai trebui sa traim inca atat ca sa primim inapoi ce am dat la stat,65+42=107.Atat imi doresc sa traiescsic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.