Legea atractiei
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Monday, July 6, 2009 2:12 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Teo,sunt de acord cu tine binenteles dar in viatza m-ai sunt si exceptii nu tot timpul gandirea pozitiva are rezultatele pe care le asteptam noi ,chiar daca suntem pline de vointza ,putere si incredere in noi.am cunoscut la clinica unde lucram oameni minunatii bolnavi de cancer ,puternici cu o vointa de a se vindica si de a trai supranaturala ,oameni pozitivi si care ajutau pe toata lumea din jur dar care boala nu i-a iertat intr-un sfarsit.Binenteles nu este un exemplu de a renunta la aceasta gandire dar vroiam sa va spun ca si cateodata aceasta gandire ramane fara rezultatul dorit si asta nu trebuie sa ne darame sufletul si mintea.
ingerash
Scris: Monday, July 6, 2009 6:31 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Shirel,Teo va multumesc pentru contributienewclap newclap iloveyou iloveyou

Sunt multe de spus in legatura cu gandirea pozitiva.De exemplu cand intri in contact cu persoane,fiecare isi doreste sa simta ca tine,sa gandeasca ca tine....si sa atraga ca tine persoane pozitive,dar nu stiu ca a gandi pozitiv inplica in a te reintoarce de sute de ori la o experienta,sa inlaturi negativul, sa fructifici pozitivul,este ca un cerc in care te invarti si in care trebuie sa corectezi,sa transformi gandurile negative pe care le-ai avut in trecut,sa te detasezi de persoane negativiste....si pe cat posibil sa fi atent la ce gandesti clipa de clipa,sa nu te lasi coplesit de prima nereusita.
Gandirea pozitiva te transforma,pe cat cea negativa te distruge sau te face sa te autodistrugi.Meditatia ajuta foarte mult.
Si inca ceva foarte important,nu divulgati planurile,pastratile vii pana la infaptuire.Odata divulgate nu au sanse maxime de reusita.O spun din experienta propriecoeur

Shirel noi nu suntem simpli muritori,suntem creati dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu,El nu este muritorpupici iloveyou

2pitici,ai atras ceea ce ti-ai dorit.Si mie mi se intampla.Asa-i ca este super?
TeosOf
Scris: Monday, July 6, 2009 8:43 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Da, Shirel, ai dreptate. Dar oamenii acestia care s-au imbolnavit, poate ca nu au avut o gandire pozitiva, inainte de boala. Si sigur ca nu totdeauna iti reuseste totul, dar de multe ori sunt si semne. Cel mai bine si cine poate, sa fii de acord cu ce iti da destinul, sa vezi numai partea frumoasa. Chiar si o suferinta/boala o primesti si ca o pedeapsa, dar si ca o cale spre evolutie.

Ingeras, foarte frumos ai pus punctul pe i.

2pitici, asa e, daca te concentrezi mai mult asupra ceva, se materializeaza. Nu exista nici coincidenta, nici hazard.
2pitici
Scris: Tuesday, July 7, 2009 1:38 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/2/2009
Nu ma concentrez foarte mult, nu meditez, doar imi doresc sa se intample si muncesc de zor. Pentru cartea respectiva, am cautat cateva zile pe net dupa titlul aproximativ, adica am muncit? yes
Grav este cand nu-mi doresc ceva si tot atrag! Cum ar fi poznele lui Andrei, piticul meu nr 1.cool
ingerash
Scris: Tuesday, July 7, 2009 2:33 PM
Nivel

2pitici wrote:
Nu ma concentrez foarte mult, nu meditez, doar imi doresc sa se intample si muncesc de zor. Pentru cartea respectiva, am cautat cateva zile pe net dupa titlul aproximativ, adica am muncit? yes
Grav este cand nu-mi doresc ceva si tot atrag! Cum ar fi poznele lui Andrei, piticul meu nr 1.cool

Copilasii experimenteaza,ne testeaza.....,este normal sa mai faca pozneras hearts

Eu mi-am dorit sa studiez kabbalah,mereu speram sa reusesc sa ma inscriu si sa pot frecventa si surpriza intr-o zi googaleam si am dat peste grupul de studiu on-line,deci am atras ce mi-am dorit.hainoroc hainoroc
2pitici
Scris: Tuesday, July 7, 2009 4:42 PM
Nivel

Si ajuta?bravo
Ca membru kabbala intelegi mai bine legea?
ingerash
Scris: Tuesday, July 7, 2009 6:01 PM
Nivel

2pitici wrote:
Si ajuta?bravo
Ca membru kabbala intelegi mai bine legea?

Da,o inteleg mai bine cu toate ca aceasta lege o studiez si aplic de mult timp.Shirel are un topic despre kabbalahpupici
2pitici
Scris: Tuesday, July 7, 2009 9:55 PM
Nivel

Nici graviduta nu am timp de meditatii, nici in grup!:210: Dorm toata ziua, merg la cumparaturi, gatesc si citesc pe internet intre partidele de somn. gravida

De ce majoritatea confunda optimistii visatori cu yoghinii? bataus
TeosOf
Scris: Tuesday, July 7, 2009 10:23 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
2pitici wrote:

De ce majoritatea confunda optimistii visatori cu yoghinii? bataus

Buna intrebare. Dar cred ca numai la noi in tara se face aceasta confuzie.
ingerash
Scris: Wednesday, December 9, 2009 5:35 PM
Nivel

Ceea ce simti,percepii...atragicoeur

2pitici,...pentru ca nu stiu diferenta intre un optimist visator si un yoghin si pentru ca au aceeasi mentalitate ca in trecutuff
ingerash
Scris: Friday, March 12, 2010 11:12 PM
Nivel

Sper maine sa am timp sa revin cu noutati la acest topicangel
mamarutza
Scris: Tuesday, April 6, 2010 11:25 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Am intrat aici pentru ca am citit subiectul si vreau sa confirm ca intr-adevar legea atractiei functioneaza.
Fetita noastra este fluenta in franceza (am trait 3 ani si ceva in Canada) si nu doream sa isi piarda fluenta. Asa ca sotul meu a inceput sa caute pe internet familii francofone din Franta sau de oriunde care sa aiba un copil de varsta fetitei noastre si cu care sa ne imprietenim. Cateva luni nu a gasit nimic. Intr-o zi, a vazut o masina cu numere de Franta intr-o parcare la noi in oras, i-a invitat la noi acasa la o cafea (si au plecat dupa 4 zile) si de atunci ne-am imprietenit. Au fost de doua ori in Romania si am fost si noi in vizita la ei. Si sa nu mai vorbim ca au o fetita de varsta fetei noastre.
Acesta este doar un exemplu, mai sunt multe in sensul asta. Cred ca daca iti doresti cu adevarat ceva, Dumnezeu iti va scoate in cale oportunitati sau persoane care te pot ajuta sa iti materializezi dorinta. De fapt si in Biblie ne spune asta: "De aceea va spun, ca orice lucru veti cere, cand va rugati, sa credeti ca l-ati si primit si va fi al vostru." (Marcu 11.24)

Cu drag, Mamarutza
ingerash
Scris: Tuesday, April 6, 2010 6:48 PM
Nivel

mamarutzalove foarte adevarat ce zice Marcufirstprize Ma impresionat rezultatul rezonantei tale newclap newclap newclap
zaza_
Scris: Friday, April 23, 2010 9:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
Eu am o singura retinere in ceea ce priveste aceasta lege a atractiei.
Stim ca lucrurile sunt in echilibru in univers, nu? Daca eu atrag binele si fericirea, bunastarea, norocul etc. de partea mea, asta nu inseamna ca in alta parte o sa fie lipsa?fool Daca iau de la altul care are mai mare nevoie?
Hmmmmmmmalcool
alexandrauno
Scris: Monday, May 3, 2010 10:50 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.