Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| De ceva vreme studiez aceasta Lege ;dupa invataturile lui Abraham;"cele care se aseamana se atrag"sau"cine se aseamana se aduna".Ma fascineaza fenomenul gand-realizare ...trebuie doar sa ai "vointa" si "sa-ti dai voie"...trebuie doar sa-mi caut un "scop "precis in viata...sa "atrag binele"...si "sa traiesc in mod fericit"...astept parerile voastre si daca aveti intrebari
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Vreau mai multe amanunte !chiar ieri vorbeam cu cineva despre asta ca daca avem un dop de circulatie intr-o parte a orasului asta la noi se simpte si in partea cealalta. |
|

| shirel wrote:Vreau mai multe amanunte !chiar ieri vorbeam cu cineva despre asta  ca daca avem un dop de circulatie intr-o parte a orasului asta la noi se simpte si in partea cealalta.
extremele se atrag. Voi continua nimic nu este intamplator!.Exemplu:seara punem ceasul sa sune pentru a doua zi dimineata,ori chiar sa ne sune zilnic;acesta este "gandul"iar"fapta, realizarea comenzii";dimineata suna ceasul.Dovada ca nimic nu este la voia intamplarii...noi ne creeam propria realitate Gandul,emite vibratii si este asemenea ,bumerangului...mare atentie la ce ganditii!Una este sa primesti o avalansa de vorbe blande,prietenia unei persoane si alta sa atragi critici,injurii si sa te trezesti inconjurat de persoane de joasa speta,care nu doresc evolutia voastra spirituala ori starea de fericire si care se alimenteaza din suferintele voastre. Atrageti bogatia prin a va da voie sa simtiti ca santeti bogati,si bogatia nu va intarzia sa se materializeze! Atrageti frumusetea,zveltetea,veselia...cum?Prin ganduri!
Voi revenii . |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Ingerras Am si eu cartea, dar e impachetata in garaj. Am auzit ca este si un film pe net, "The secret", inca nu l-am vazut. E vorba de Abraham Hicks, iar Ester Hiks a scris cartea, la noi tradusa chiar "Secretul". Asa e, ceea ce gandim se materializeaza, mai devreme sau mai tarziu. |
|

| TeosOf wrote:Ingerras  Am si eu cartea, dar e impachetata in garaj. Am auzit ca este si un film pe net, "The secret", inca nu l-am vazut. E vorba de Abraham Hicks, iar Ester Hiks a scris cartea, la noi tradusa chiar "Secretul". Asa e, ceea ce gandim se materializeaza, mai devreme sau mai tarziu.
Dar nu este vorba numai de aceea carte.Recunosc ca este o carte exceptionala.La timpul potrivit voi reda si despre Avraam si legea de atractie a prosperitatii.Am multe surprize pentru voi |
|
| Eu astept cu nerabdare |
|

| TeosOf wrote:Eu astept cu nerabdare
Si eu sa va impartasesc Putin despre Avraam,el a ales sa i se supuna {intentia,dorinta,actiunea}lui Dumnezeu si a fost rasplatit peste masura,ia facut numele celebru...dar voi revenii dupa o aprofundare mai amanuntita a Legii,asa ca sa intelegeti mai bine |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Inger, interesant topic! Abia astept sa vad ce ne mai dezvalui. |
|

| Liz
Legea atractiei a "starii de bine,fericire si armonie" in familie si cuplu 1.Zambeste:este cel mai bun exercitiu pentru atragerea starii de fericire.Chiar daca ai avut o zi extrem de obositoare cu copii,serviciul,treburile gospodaresti...nu considera toate acestea o povara,ci doar ceva care trebuie facut si facut cu placere si cu zambetul pe buze ;copii preiau starea noastra si o amplifica;o mama stresata va avea copii agitati,plangaciosi;rezultatul fiind starea preluata amplificata iar o mama care este multumita de ceea ce-a realizat,vesela,sociabila cu copii va avea copii linistiti,curiosi,dornici sa ajute din proprie initiativa si sa descopere noi distractii. Prioritar ar fi sa va alegeti o zi {duminica este ziua mea }in care sa faceti o lista cu tot ce doriti sa faceti si trebuie facut zi de zi,nu uitati sa treceti in listuta si momente pentru voi,momente pentru copii,distractii,vizionarea unui film...o plimbare in parc. Cand sotul vine de la servici,intampinati-l cu un zambet;vorbitii frumos,rugati-l va sa ajute sa spele copii pe manutze inainte de masa,sa puna el farfuriile pe masa si tacamurile;atmosfera de la masa sa fie placuta,conversatie linistita...copii care au ajutat mamica sa gateasca{prin aducerea cartofului,cepei..etc}vor savura mancarea cu foarte mare placere si incantare ca si ei au contribuit.Sotul va fi incantat si fericit ca este "tatal copiilor"si dragastos ,iubitor cu sotia lui . La strangerea mesei sa participe toti,chiar daca mai tare se imprastie farmaturile{ca in cazul meu:018: },apoi sotul poate spala vasele cu promisiunea unui masaj dupa ,copii intre timp pot viziona un film,desen animat. Inainte de culcare,un dus este foarte important,camera aerisita,pijamalute lejere,o povestioara,ori sa le povestiti ceva amuzant...vor dormi linistiti peste noapte,deasemenea si voi,daca doriti sa dormiti .... Voi revenii cu punctul 2.Comunicarea in familie{mama-copil;tata-copil si sot-sotie}
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| TeosOf wrote:Ingerras  Am si eu cartea, dar e impachetata in garaj. Am auzit ca este si un film pe net, "The secret", inca nu l-am vazut. E vorba de Abraham Hicks, iar Ester Hiks a scris cartea, la noi tradusa chiar "Secretul". Asa e, ceea ce gandim se materializeaza, mai devreme sau mai tarziu.
Am vazut filmul si a meritat, poate ar trebui revazut din cand in cand, iti da o energie, te simti in stare de orice. Este exact despre ceea ce vorbeste Ingeras. Pe mine m-a ajutat intr-o situatie stresanta, nu stiu cat a fost filmul si cat vointa si munca mea, dar nu mi-am permis nici macar o secunda sa gandesc, ca nu voi reusi.. si am reusit, mi-am vazut un vis realitate, unul la care nici nu mai indrazneam sa ma gandesc, imi spuneam ca a trecut vremea si mai bine renunt la idee! Gandirea pozitiva m-a ajutat foarte mult |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| inger7 wrote:Liz La strangerea mesei sa participe toti,chiar daca mai tare se imprastie farmaturile{ca in cazul meu:018: },apoi sotul poate spala vasele cu promisiunea unui masaj dupa  ,copii intre timp pot viziona un film,desen animat. Inainte de culcare,un dus este foarte important,camera aerisita,pijamalute lejere,o povestioara,ori sa le povestiti ceva amuzant...vor dormi linistiti peste noapte,deasemenea si voi,daca doriti sa dormiti  ....
Adica numai cu masaj sa spele vasele?Da eu la cate vase spal mai primesc masaje?Ei asta e discriminare Sa trec la obiect, eu cred in legea atractiei , am aflat mai demult despre ea dar mai greu cu practica. |
|

|
Acesta este filmul? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Da! Acum, sa stiti ca unele faze din film sunt putin fortate (parerea mea) dar ideea conteaza! |
|
|
Avraam a vorbit/scris despre o lege de atractie a prosperitatii? |
|

| TeosOf wrote:
Avraam a vorbit/scris despre o lege de atractie a prosperitatii?
Da!este descris in scrierile lui,cat a fost in Egipt. |
|
|