Legatura intre data contactelor si genul copilului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Wednesday, January 23, 2019 12:38 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Exista teorii care spun ca ar fi o legatura intre data contactelor relativ la momentul ovulatiei si sexul copilului. Anume ca spermatozoizii Y ar fi mai rapizi dar mor mai repede iar cei X mai lenti dar traiesc mai mult. Si astfel, daca iti doresti un baietel e bine de avut contacte cat mai dese/aproape de ovulatie, ca cei Y sa fie rapizi si inca vii iar daca vrei fetita sa fie mai inaintea ovulatiei cu 1-3 zile ca sa aiba timp sa ajunga cei X la ovul si cei Y sa moara.

Ce credeti?
Cand ati avut voi contactele in luna in care ati ramas gravidute si ce sex au bebeii?

Noi am avut cu 2 zile inainte + in ziua ovulatiei confirmata ecografic -> baietel.
Iulia13
Scris: Wednesday, January 23, 2019 7:28 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/8/2017
Hmm ,eu nu prea cred in teoria asta ..adica cel putin la mine nu s-a adeverit. Test pozitiv confirmat in data de 17 sept, ziua a 19 a si singurul contact in acea seara. Si rezultatul o fetitahearts ba chiar am auzit ca multe femei simt cand li se rupe/sparge foliculul . Si eu chiar am simtit in seara aceea ,fix in partea stanga (unde am Si ovulat). A doua zi dimineata ,testul de ovulatie era negativ deci sigur ovulasem cu o seara înainte.

Plus ca mai stiu o prietena de a mea care la fel a pa?it , contact in ziua ovulatiei = tot fetita. Lol
ivoreth
Scris: Wednesday, January 23, 2019 7:57 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/17/2017
Noi am avut contact cu o zi inainte si una dupa ovulatia confirmata prin temperatura si teste de ovulatie si rezultatul e o fetita, daca nu s-a inselat medicul la cele 6-7 ecografii pe care le-am facut pana acum ras
La prima sarcina (tot fetita) nu am monitorizat ovulatia altfel decat printr-o aplicatie pe telefon dar cred ca tot ceva de genul s-a intamplat - adica contact cu o zi inainte si in ziua de dupa.
Alle.p
Scris: Wednesday, January 23, 2019 9:00 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Noi am avut contacte atât inainte de ovulatie, cât ?i în od-1 Si od si a rezultat un baietel. Primul, tot baie?el, dar pe atunci nu monitorizam ovulatia.
Am folosit metoda SMEP, care statistic ar rezulta mai mul?i baietei, tocmai datorita acestei teorii.
Trebuie tinut cont ca e Doar o statistica, adica daca bebelesti în od nu ai garan?ia ca vei face un baietel, ci doar mai multe ?anse sa se întâmple asta, si invers. Citisem un articol în care ziceau si procentele de probabilitate rezultate în urma unui studiu, daca il gasesc, il ataseznewclap
Le: am gasit studiul si mi se pare foarte interesantă diferență dintre sarcinile planificate si cele ne planificate. În ambele, probabilitatea de a face un baietel este mai mare în od-1.

Alle.p attached the following image(s):
screenshot_20190123-100215_drive.jpg

maria2013
Scris: Wednesday, January 23, 2019 10:35 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Hai, ca m-ai facut sa sterg praful de pe aplicatia Fertility Friend, ca sa va scriu exact cum au fost contactele. Am ovulat în z21 a ciclului, contactele au fost cu 7,6,4zile înainte si unul în ziua ovulatiei, dimineata. Ce a rezultat? Fetita!
nuchiarbubulina
Scris: Wednesday, January 23, 2019 11:08 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/7/2018
cu vreo 2 ore inainte de spargerea folicului (pe care am simtit-o pana-n maduva oaselor) - baietel.
Mel3k
Scris: Saturday, January 26, 2019 12:41 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/3/2018
2 zile înaintea ovulatiei, rezultat: baietel. coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.