Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Hmm ,eu nu prea cred in teoria asta ..adica cel putin la mine nu s-a adeverit. Test pozitiv confirmat in data de 17 sept, ziua a 19 a si singurul contact in acea seara. Si rezultatul o fetita ba chiar am auzit ca multe femei simt cand li se rupe/sparge foliculul . Si eu chiar am simtit in seara aceea ,fix in partea stanga (unde am Si ovulat). A doua zi dimineata ,testul de ovulatie era negativ deci sigur ovulasem cu o seara înainte.
Plus ca mai stiu o prietena de a mea care la fel a pa?it , contact in ziua ovulatiei = tot fetita. |

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Noi am avut contacte atât inainte de ovulatie, cât ?i în od-1 Si od si a rezultat un baietel. Primul, tot baie?el, dar pe atunci nu monitorizam ovulatia. Am folosit metoda SMEP, care statistic ar rezulta mai mul?i baietei, tocmai datorita acestei teorii. Trebuie tinut cont ca e Doar o statistica, adica daca bebelesti în od nu ai garan?ia ca vei face un baietel, ci doar mai multe ?anse sa se întâmple asta, si invers. Citisem un articol în care ziceau si procentele de probabilitate rezultate în urma unui studiu, daca il gasesc, il atasez Le: am gasit studiul si mi se pare foarte interesantă diferență dintre sarcinile planificate si cele ne planificate. În ambele, probabilitatea de a face un baietel este mai mare în od-1. Alle.p attached the following image(s):

|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Hai, ca m-ai facut sa sterg praful de pe aplicatia Fertility Friend, ca sa va scriu exact cum au fost contactele. Am ovulat în z21 a ciclului, contactele au fost cu 7,6,4zile înainte si unul în ziua ovulatiei, dimineata. Ce a rezultat? Fetita! |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/7/2018 Mesaje: 60
| cu vreo 2 ore inainte de spargerea folicului (pe care am simtit-o pana-n maduva oaselor) - baietel. |