Legarea trompelor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rody
Scris: Monday, July 6, 2009 10:42 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
t-mihaela wrote:
What???...tempul cui?Moaaa, ce apocaliptic suna...hey, guest ,te-ai azvarlit matale in mizerie si boala ,nu mai vezi lumina...eclipsa scrie pe tine :018:

hohot hohot hohot Esti nebunatica rau pe bunehohot hohot hohot hohot
Kiki
Scris: Monday, July 6, 2009 11:24 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Mister, te-ai ales cu o suspendare. Se pare ca nu ai citit regulamentul forumului: Nu se admite nici un fel de comportament rasist, extremist sau discriminator in ceea ce priveste religia, sexul sau convingerile politice.

Katy, sper "sa te intorci la lumina cat mai curand". ras

PS: Eu nu stiu ce l-a maniat asa tare pe Mister: legarea trompelor sau ultimile 3 randuri din postarea initiala a lui Katy ? ras
katy_lumika
Scris: Monday, July 6, 2009 11:27 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
Lumina asta, bat-o vina...oare
raly
Scris: Tuesday, July 7, 2009 10:44 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
t-mihaela wrote:
What???...tempul cui?Moaaa, ce apocaliptic suna...hey, guest ,te-ai azvarlit matale in mizerie si boala ,nu mai vezi lumina...eclipsa scrie pe tine :018: Mister, cred ca tocmai ai fost potrivnica regulilor forumului sau satanica cu regulile de bun simt,ia-o cum vrei sau satanico-potrivnica maseluta

Mihahohot hohot hohot hohot hohot
Roxie
Scris: Tuesday, July 7, 2009 11:13 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2007
tunete Cred ca pe "mister" il deranjeaza ca o femeie doreste sa aiba control asupra corpului sau, si asupra cati copii sa aiba si cand sa vina ei. Mdeah. Mai bine sa nu ma enervez.
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, July 7, 2009 1:48 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Nu cred ca pe mister (in engl domn sau mister= taina?) doare f. tare ca a fost suspendat. S-a inregistrat doar sa arunce putin venin.
Si ca bun crestin ce se crede uita de iubire, milostenie, smerenie si arunca repede cu bolovani, fara sa-si vada de barna din ochii proprii priveste la paiul din ochiul altuia.closedtopic Apoi se intreaba"Doamne, eu cu ce ti-am gresit ca doar am fost bun crestin?"
am fost off topic sorry

si ca sa revenim la oile noastre: eu ma simt minunat la aproape 4 ani si jumatate de la "legare".
vanina
Scris: Tuesday, July 7, 2009 2:01 PM
Nivel

Inregistrat: 12/19/2008
Pt legarea trompelor doar ca metoda de contraceptie nu as fi de acord, caci ma gandesc daca (Doamne fereste) copilul meu s-ar imbolnavi si ar avea nevoie de niste celule stem(pe care nu le-am recoltat la nastere, si imi pare rau), atunci salvarea lui ar putea fi intr-un fratior.
Am mai auzit de un caz de la mine din cartier : o mamica si-a legat trompele la prima cezariana, iar copilul a murit la cateva zile de la nastere din cauza unei infectii luate din spitalbanghead banghead banghead Durerea mamei nu poate fi alinata de un alt copil, dar cred ca legarea trompelor a distrus-o si mai tare.pale
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, July 7, 2009 2:33 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
vanina wrote:
...
Am mai auzit de un caz de la mine din cartier : o mamica si-a legat trompele la prima cezariana, iar copilul a murit la cateva zile de la nastere din cauza unei infectii luate din spitalbanghead banghead banghead Durerea mamei nu poate fi alinata de un alt copil, dar cred ca legarea trompelor a distrus-o si mai tare.pale

Etica medicala nu permite legarea voluntara a trompelor la prima cezariana, iar un medic sanatos la "mansarda" nu face asta pt. oricata spaga i-ai da.
vanina
Scris: Tuesday, July 7, 2009 2:36 PM
Nivel

Cu siguranta nu era sanatos cry
t-mihaela
Scris: Tuesday, July 7, 2009 4:13 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
hohot Sanatos la mansarda... hohot .Eu ce sa mai zic fetelor cu doua cezariene si trei copii mi-as fi legat si trompa si elefantul.Si eu ma simt bine mersi, nu dereglari hormonale, nu alte probleme .

Vanina, ma intreb si eu cine a facut legare de trompe unei mame tinere cu un singur copil ...mie mi-e greu sa cred asa ceva.oare
vanina
Scris: Tuesday, July 7, 2009 4:43 PM
Nivel

rasMie nu mi se pare greu de crezut... serios vorbesc! Asa a vrut mamica respectiva, atunci si asta i-a facut cry . Eu am citit mai demult pe net ca au fost cazuri cand s-au putut reface trompele si s-au nascut copii, dar bineinteles ca foarte dificil(sansele sunt sub 40 %).
P.S.: Mai am ceva de adaugat referitor la acest subiect: De ce nu face partenerul vasectomie? Daca mama a trecut totusi prin nasteri, poate sa faca si el ceva nu? Sau cum sta treaba : daca mama face cezariana de ce sa nu isi lege si trompele in acelasi timp nu? uite ca mi-am raspuns singura ras
Inca cevasic http://www.evenimentul.ro/articol/o-femeie-care-nu.html
Deci vecina mea mai are sanse ori prin refacerea trompelor, ori prin F.I.V. angel
Miri
Scris: Tuesday, July 7, 2009 7:00 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
mariuta wrote:

Etica medicala nu permite legarea voluntara a trompelor la prima cezariana, iar un medic sanatos la "mansarda" nu face asta pt. oricata spaga i-ai da.

Asa stiu si eu!thumright

Referitor la vasectomie, este o metoda pe care "domnii" nu o prea accepta...Oare de ce?ras
Claura
Scris: Tuesday, July 7, 2009 8:00 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/26/2007
La fel ca si Mihaela, dupa o nastere normala si doua cezariene, am spus stop la bebe optand pt. aceasta metoda de contraceptie. De 3 ani si 3 luni aproape, ma simt super bine, nu dereglari, pilozitate sau alte prostioare d'astea, nici kg. in plus, doar 2-3, si asta din cauza mea.sic Dar ma simt bine si la 54.
mister1
Scris: Tuesday, July 7, 2009 10:35 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
t-mihaela wrote:
hohot Sanatos la mansarda... hohot .Eu ce sa mai zic fetelor cu doua cezariene si trei copii mi-as fi legat si trompa si elefantul.Si eu ma simt bine mersi, nu dereglari hormonale, nu alte probleme .

Vanina, ma intreb si eu cine a facut legare de trompe unei mame tinere cu un singur copil ...mie mi-e greu sa cred asa ceva.oare

Raspunsul meu anterior a venit dupa ce in prealabil am citit foarte multe din postarile legate de acest thread. Raspunsul meu nu a fost unul iscat de manie sau furie de moment si personal am vrut sa evit sa-mi exprim parerea. Recunosc ca nu am mare incredere in capacitatea omului de a iesi din propria capcana si din propriile-i mreje. Am lasat mesajul doar pentru a va atrage atentia ca lucrati impotriva lui Dumnezeu si a voastra.
Stiu foarte bine ca am fost total in afara subiectului dar pana la urma nu urmarea subiectului - grotesc de altfel - era tinta, nu?
Fratilor, aveti liber arbitru, faceti ce vreti cu trupurile ce va sunt daruite, consolati-va unul pe altul si spuneti-va ca ceea ce faceti este bine si mergeti inainte.
Inchei prin a spune ca ceea ce am scris anterior nu are nici o legatura cu veninul. Veninul e menit sa distruga sau sa ucida ori cearta, nuielusa si pedeapsa sunt menite sa indrepte si mai ales sa vindece.
Sa spunem ca eu gresesc si voi aveti dreptate. Daca e asa inseamna ca va puteti - fiecare dintre voi - duce la duhovnicul sau preotul vostru si sa-l intrebati ce parere are Biserica din care faceti parte despre legarea trompelor. Daca eu gresesc inseamna ca eu sunt cel rau si deci puteti merge inainte cu constiinta curata.
Personal nu am sa mai intru pe acest site decat poate in 27 Decembrie 2014 cand imi va expira interdictia.
Sa fiti sanatosi si Doamne ajuta!
mommy
Scris: Tuesday, July 7, 2009 11:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Am o parere foarte proasta despre barbatii care isi dau cu parerea cu privire la sarcina si nastere si despre cum ar fi mai bine sa procedeze femeile in aceasta privinta... in afara de cazul in care sunt obstetricieni, desigur, dar si atunci cu unele rezerve. Chiar ma intrebam zilele trecute cum de o fi speranta de viata mai mare la femei, avand in vedere ca numai prin chinurile nasterilor, operatiilor si taieturilor ni se taie luni din viata. Cred ca barbatii suporta mai greu chinurile alcoolului, fumatului si mancatului fara masura. Dar sa revin la subiect. As prefera sa citesc numai parerile barbatilor care au facut cel putin doua epiziotomii sau doua cezariene sau care au eliminat pe "cale naturala" cel putin cinci pietre de la rinichi cu dimensiunea de peste 10 mm.

Cu privire la "vasectomie": am deschis candva un sondaj pe tema asta (in alta parte). Iar barbatii nostri nu numai ca nu vor sa faca vasectomie, dar nu vor nici macar sa dicute subiectul. Si asta nu din convingeri religioase, puritate a sufletului (iar a trupului nici atat...). Ci doar pentru ca nici nu se pune problema sa se apropie niscaiva cutit sau bisturiu de cea mai pretioasa unealta a lor... ceea ce arata, desigur, ca ei stiu sa isi pretuiasca "templul"... Si na ca mi-am mai amintit ceva: intr-o emisiune pe la tv sunt intrebati barbatii ce masuri de contraceptie folosesc. 99% au considerat ca asta e treaba femeii, nu a lor. Ba unul intr-o caruta pe la tara spune (n-am sa uit niciodata): "ca ce treaba are el cu asta, asta e treaba femeii, daca ramane bortoasa, sa se duca la doctor s-o scobeasca"!!! tunete tunete tunete toanerele toanerele toanerele angry angry angry closedtopic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.