Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Si eu am cerut azi detalii suplimentare medicului. Sunt aproape sigura ca si eu voi opta pentru legarea trompelor. |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Eu spun NUUUUU..Daca imi legam trompele cand am nascut-o pe Sole astazi nu as mai fi putut aspira la bb3 O sa ma gandesc la o metoda de contraceptie ,dar singur nu trompele legate! |
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/15/2008 Mesaje: 119
| Fetelor,ce pot sa va spun............ Eu sunt pro legat trompe deaoarece am deja o cezariana si la bb 2 tot cezariana va fi,si stiu ca dpdv medical corpul nostru nu rezista(sau cel putin nici un doctor ginecolog nu-si asuma acest risc)la 3 operatii de cezariana.Si de ce legat trompe ,pentru ca de-a lungul a 10 ani am folosit tot felul de metode contraceptive care mai mult rau mi-au facut decat bine si stiu de la cunostinte apropiate ca aceasta interventie nu-ti dauneaza cu nimic evolutiei fizice si psihice.Itradevar nu am decat 30 ani si poate mai este loc de un al treilea bb dar ....................
|
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| lloryy25 wrote:Fetelor,ce pot sa va spun............  Eu sunt pro legat trompe deaoarece am deja o cezariana si la bb 2 tot cezariana va fi,si stiu ca dpdv medical corpul nostru nu rezista(sau cel putin nici un doctor ginecolog nu-si asuma acest risc)la 3 operatii de cezariana.Si de ce legat trompe ,pentru ca de-a lungul a 10 ani am folosit tot felul de metode contraceptive care mai mult rau mi-au facut decat bine  si stiu de la cunostinte apropiate ca aceasta interventie nu-ti dauneaza cu nimic evolutiei fizice si psihice.Itradevar nu am decat 30 ani si poate mai este loc de un al treilea bb dar ....................
sunt multe femei care au 3 cezariane,si sa nu mai spun ca auzisem si de 7(nu cunosc femeia),asa ca rezista corpul...parerea mea |
|

| Eu personal nu cunosc femei cu asa multe operatii, in schimb medicul meu ginecolog in care am o incredere deplina m-a informat in acest sens.Evident ca decizia ne apartine , dar atunci cand am pus problema pe tapet am vrut sa cunosc toate aspectele ei,pozitive si negative. |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| butterfly wrote:
sunt multe femei care au 3 cezariane,si sa nu mai spun ca auzisem si de 7(nu cunosc femeia),asa ca rezista corpul...parerea mea
Verisoara mea, are 3 cezariene, toate operate de acelasi doctor. Pt a patra cezariana, daca ar mai face-o, doctorul i-a spus ca nu se mai baga. |
|

| Si eu am auzit de 3 cezariene, dar exista riscuri. Medicul meu mi-a explicat ca numai in exterior se face aceeasi taietura... pe uter nu.
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| nu stiu prea mult despre asta...ca multumesc lui dumnezeu nu am nici o cezariana pana acum...dar in orice caz,prefer sa fac cezariene decat sa imi leg trompele |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Riscurile sunt foarte mari deja la a treia cezariana iar sa ai 7 cezariene eu una nu cred asa ceva. Cind zic ca riscurile sunt mari ma refer chiar la deces asa ca as prefera sa-mi leg trompele decit sa ma risc intr-atit incit sa-mi ramina copii fara mama. Eu personal nu cred ca am sa apelez la legarea trompelor dar sa folosesc alte metode contraceptive. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Nu as apela la legarea trompelor pentru ca este o metoda ireversibila. Folosesc cu succes pilulele, nu am avut niciodata probleme din cauza lor (sa ma ingras, alte probleme hormonale si nici nu s-a intamplat sa nu functioneze), si daca ma razgandesc, si mai vreau un bebe, pot oricand sa le opresc. Numai cuvantul "operatie ireversibila" imi da fiori pe spate. |
|

| Si eu am folosit cu succes anticonceptionale timp de 6 ani pana cand am ramas insarcinata cu Anca si apoi dupa nastere, dupa analize madicale complexe mi-au fost schimbate cele initiale cu un alt tip cu alt dozaj hormonal si din cauza acestor din urma pe langa probleme clasice care au dus la ingrasare si modificari hormonale mi-au schimbat si compozitia sangelui fiind suspecta la un moment dat de leucemie.Asa ca ......dupa al doilea bb pe care mi-l doresc din suflet imi voi lega trompele pentru ca nu vreau sa risc sa-mi las copii pe mana altcuiva.Dar bineinteles ........este doar parerea mea! |
|

| Eu fac parte din cele 1(?)% care au ramas insarcinate cu tot cu pilula. Motivul nu-l stiu, tratament cu antibiotic nu facusem... oricum sarcina am pierdut-o. Asadar din punctul meu de vedere ies din discutie. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| eu nu cred ca o sa apelez la acest procedeu .. daca dupa un bebe sau doi imi leg trompele si apoi mai vreau bebe? nehh ... sunt si alte solutii .. sincera sa fiu pana acum nu am folosit nici o metoda contraceptiva , atat eu si sotul am zis daca vine , vine el nu prea e deacord cu metodele contraceptive .. deci in nici un caz nu o sa fie de acord sa imi leg trompele . |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Guest wrote:Eu la anul intentionez sa raman insarcinata si sa fac un baietel in vitro; Ambele fete le-am nascut prin cezariana deci si la baietel voi avea tot cezariana. Deja am vorbit cu doctorul si i-am spus ca vreau sa-mi lege trompele, am in familie femei care au apelat la aceasta metoda de contraceptie, am si un unchi care si-a facut vasectomie si se simt toti minunat. Cred ca daca Maya ar fi fost baietel as fi cerut legarea trompelor de acum, insa cum nu a fost am preferat sa astept pana la urmatoarea sarcina. Partea cu Dumnezeu ne-a lasat nu stiu cum nu ma intereseaza, stiinta si tehnologia avanseaza mana in mana si sunt studii facute tocmai pentru a ne face viata mai usoara noi insine fara ajutorul celui de sus;si oricum sunt multe lucruri pe care le facem exact pe dos decat spune in Biblie.
O sa-ti raspund numai tie intrucat s-a maniat Duhul in mine la auzul rautatilor pe care le emani. Nu credeam ca exista astfel de oameni pe lume (lume = lumina) intrucat nu credeam ca oameni atat de intunecati si rai au putut vedea lumina lumii si s-au putut bucura de darul de a avea copii. Vorbiti aici despre templul Duhului Sfant (trupul) ca de un bun de care puteti dispune dupa plac apoi veniti si va aruncati ca demonii impotriva vointei lui Dumnezeu. Sunteti rai si potrivnici Domnului astfel incat numele de Satan (Potrivnic) vi se potriveste perfect. Voi nu faceti lucrurile pe dos caci daca ar fi asa ati avea o scuza in nepriceperea voastra. Voi faceti lucrurile impotriva lui Dumnezeu si in consecinta impotriva duhului si trupului vostru. Ati devenit artizanii propriei distrugeri si peste toate astea faceti si prozeliti intre cei slabi. La prima nenorocire care se va abate impotriva voastra va rog sa va ganditi ca v-ati blestemat cu propriile cuvinte si v-ati aruncat singuri in mizerie si boala. Cat despre mine, nu pot decat sa sper ca va veti intoarce la lumina cat de curand si sa sper ca va veti intoarce inainte de a va condamna pe vecie.
Dumnezeu sa te ajute si sa-ti deschida ochii! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| What???...tempul cui?Moaaa, ce apocaliptic suna...hey, guest ,te-ai azvarlit matale in mizerie si boala ,nu mai vezi lumina...eclipsa scrie pe tine :018: Mister, cred ca tocmai ai fost potrivnica regulilor forumului sau satanica cu regulile de bun simt,ia-o cum vrei sau satanico-potrivnica |
|
|
|