Legarea trompelor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
georgy_adinutza
Scris: Wednesday, July 30, 2008 4:30 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2006
Bun venit !:023: :023: :023:

Si eu am facut acum 7 luni aceasta operatie , ptr ca aveam deja 2 cezariene si ma simt absolut ok , ciclul normal si e atat de bine sa nu mai stai cu grija , sau sa te intrebi azi pot sau nu sa o fac ?!~ e ok , mie chiar mi-a taiat din ele ca l-am auzit pe dr :018:
oanalaurisa
Scris: Wednesday, July 30, 2008 6:46 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
cezady wrote:
multumesc pt primire fetelor.nu ma asteptam sa raspunda cineva asa repede.nostalgica nu prea cred,am deja un baietel de 2 ani si 7 luni si unul mai ic de 11 luni.mai vreau inca unul care sper sa fie printesa,daca nu o sa fiu soacra cu trei nurori.SI ATAT,mai multi nu mai pot si nu mai vreau.si de aia ma intereseaza ceva definitiv pt ca nu mai am energie decat pt inca o singura nastere .
si apropo de calendar,au inceput si preotii sa o accepte ,pt ca e singura metoda neinvaziva,si sunt si ei constienti ca e nevoie totusi de contraceptie.ei blameaza tot ce e abvortiv,adica din momentul in care sa facut fuziunea esti deja mamica,iar pastilele,sterilet si alte chestii mecanice si otravitoare omoara oul sau prima celula a bebeului.
daca singurul dezavantaj e ca e ireversibila,o programez de cand o sa raman gravida cu al treilea.ceea ce intentionez cat de curandras
merci,si daca mai auziti de ceva ,sa imi spuneti,ca av urmaresc
computerlove si salutari in bebeleza de la piticii mei scumpi

Anticonceptionalele orale,care se iau zilnic,nu sunt abvortive,cum zic ei,dar oricum: Ce-ti pasa tie de ce zic preotii?

Sa-ti traiasca comorile si sa vina si fetita mult asteptata si bine ai venit intre noi!
Lilly of the valley
Scris: Thursday, September 4, 2008 5:14 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Alina wrote:

Asa e, te intreaba, la mine a ales momentul cam prost: pe masa de operatie, bataus bataus si i-am zis ca mie nu-mi leaga nimic, sa-i lege lui Alin daca vrea.nervi

cea mai buna decizie!!!!

pana as fi recomandat oricui, sau mai bine zis sustineam sus si tare ca nu se poate intampla nimic rau. uite ca mi s-a intamplat mie: o sarcina extrauterina. Norocul meu ca am suferit un avort spontan si n-a fost necesar un tratament mai invaziv sau chiar mai rau unul chirurgical (adica taierea abdomenului si o noua "lucratura").
UN NU HOTARAT LIGATURARII TROMPELOR!
t-mihaela
Scris: Thursday, September 4, 2008 6:17 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Sarcina extra se poate intampla oricum si fara trompele legate.Nu stiu daca chiar e mai mare riscul la femeile cu trompele legate dar in orice exista un risc pe care ti-l asumi din start.Mie mi-a fost teama de dereglari hormonale, sanu incep sa ma ingras fara limita ...Apropo, cum te simti ?uff
Lilly of the valley
Scris: Thursday, September 4, 2008 11:24 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
destul de rau, dar am sa detaliez la subiectul dedicat sarcinii ectopice.
georgy_adinutza
Scris: Friday, September 5, 2008 2:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

mariuta wrote:

cea mai buna decizie!!!!

pana as fi recomandat oricui, sau mai bine zis sustineam sus si tare ca nu se poate intampla nimic rau. uite ca mi s-a intamplat mie: o sarcina extrauterina. Norocul meu ca am suferit un avort spontan si n-a fost necesar un tratament mai invaziv sau chiar mai rau unul chirurgical (adica taierea abdomenului si o noua "lucratura").
UN NU HOTARAT LIGATURARII TROMPELOR!

ups , nasol moment , imi pare tare rau ptr tine ! pupici pupici ca sa te ajute as treci cu bine peste .....dar tie ti-a taiat din ele si apoi le-a legat , sau doar le-a legat ? Ca am mai auzit cazuri cand nu le-a taiat si s-a intamplat minunea .....eu sunt absolut ok , nu m-am ingrasat din cauza aceasta ( doar ptr ca bag ca sparta dulciuri in mine ) in rest e totul super !
Cris-DL
Scris: Thursday, November 6, 2008 1:37 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Da... eu am spus NU ! ...dar mai am timp pana maine dimineata sa ma gandesc bine ce vreau, mi-a spus dr.
Oare o fi decizia cea mai buna pt. mine ? oare
kali
Scris: Thursday, November 6, 2008 1:40 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
cris22tyna wrote:
Da... eu am spus NU ! ...dar mai am timp pana maine dimineata sa ma gandesc bine ce vreau, mi-a spus dr.
Oare o fi decizia cea mai buna pt. mine ? oare

Decizia corecta e cea cu care esti impacata. Fa cum iti dicteaza inima. Eu inca nu sunt 100% convinsa dar mai am timp...
Maria & Mario
Scris: Thursday, November 6, 2008 1:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Criss, tu stii ce e mai bine pentru tine !
Eu sunt cu NUUU in brate ! :018:
Cris-DL
Scris: Thursday, November 6, 2008 1:52 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Inima si Dragos imi spun ca NU !
Numai ca dr. mi-a spus sa nu regret mai tarziu...
Maria & Mario
Scris: Thursday, November 6, 2008 2:26 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
E viata ta , e decizia ta si a lui Dragos ! thumright
Fluturas
Scris: Thursday, November 6, 2008 2:40 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
cris22tyna wrote:
Inima si Dragos imi spun ca NU !
Numai ca dr. mi-a spus sa nu regret mai tarziu...

eu as asculta inima...e decizia ta...
dya
Scris: Thursday, November 6, 2008 9:08 PM
Nivel

Inregistrat: 5/12/2006
Criss este viata ta nu a medicului.ras pupici computerlove
Ely
Scris: Friday, November 7, 2008 12:08 AM
Nivel

Criss ce conteaza ce spune medicul ,asculta-ti inima..Eu sunt tot cu Nu in brate si nu cred ca am sa-i dau vreodata drumul.thumright
dianabv
Scris: Friday, November 7, 2008 1:24 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
salutari si de la noi! am ajuns aici pe forum la sectiunea craft, dar daca tot stau acasa in patut ca sa pot duce sarcina pana mai spre capat, am intrat si pe aici...

noi avem un baiat de 9 ani si o fetita de 7, iar acum asteptam a treia minune, care va fi tot fetita. din pacate sarcina asta am dus-o aproape tot timpul cu placenta desprinsa, cu tensiune, nici colul nu e super ok... si avem abia 26 de sapt...

am vb si eu cu dr despre ligaturarea trompelor, si mi-a spus ca nu voi avea absolut nici un fel de dereglari hormonale, poate doar la menopauza sa fie nevoie de tratament ajutator. la noi e clar ca voi alege asta.

spunea cineva ca metoda calendarului nu e acceptata de biserica, eu stiu ca este singura acceptata, deoarece implica abstinenta in zilele cu risc. si al un ciclu regulat, se poate tine super bine.

pupici
diana
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.