Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Eu am cerut acum la cea de-a doua cezariana sa-mi lege trompele. Oricum am deja 40 de ani si nu se pune problema unui al treilea copil. Am tot auzit diverse variante, ba ca se lasa cu dureri de cap, ba cu sangerari abundente la menstruatie. Eu nu stiu ce sa zic, deocamdata au trecut doar 5 saptamani de la cezariana, dureri de cap nu am decat eventual de la oboseala acumulata sau de la fluctuatiile de tensiune pe care le-am avut si in perioada sarcinii. In general ma simt bine si nu regret decizia luata pentru ca repet, nu se mai pune problema unui alt copil. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Auzisem si eu de dureri de cap si chiar m-a preocupat subiectul; stiu ca mi-am intrebat medicul atunci si ca a facut basca de mine. Cat despre menstruatie, acum e mai putina ca si cantitate; mi s-a dereglat c.m.-ul, in sensul ca inainte il aveam la 28 zile fix iar acum e de 25 zile cu posibilitatea de a intarzia 1 zi. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Semnez condica la dureri de cap si letargie dar sunt bune ca ma anunta dinainte de potop |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Pana la urma m-am decis si voi face interventia. Plus ca au mai aparut si alte problemutze pe langa si cu ocazia asta sper sa le rezolv pe toate. Sper sa fie totul bine in final! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Anelise totul va fi bine! Eu te-am perceput ca pe un om puternic si optimist, asa ca sigur vei trece cu bine si de etapa asta. Multa sanatate! |
|
| Andreina, multumesc mult! Sanatate multa si tie! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Luna asta nu mi-a venit ciclul! Sper sa nu se repete iara faza de data trecuta,ca as fi chiar de rasul lumii! Tre sa merg sa fac un HCG! |
|
| Poate nu! Sanatate! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
|
??? |
|
| Raly, sanatate multa! Sper sa fie totul bine! |
|
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Si eu sper!Data trecuta am facut teste de sarcina si toate erau pozitive,de data asta sunt negative,insa am citit pe net,m-am documentat si nu intotdeauna sarcinile extrauterine dau rezultate pozitive la testele de sarcina,insa la HcG iasa adevarul.Am fost de dimi si mi-a tras sange,maine cred ca vine si rezultatul doamne ajuta sa nu fie pozitiv.Nu as mai rezista la inca o operatie,inca o anestezie,zau ca sunt cu moralul la pamant! |
|
| Raly, incearca sa te linistesti. Poate e o dereglare hormonala. Ah, si nu mai citi pe net!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Raly, stai linistita caci cu siguranta nu-i nimic grav.Poate doar ai fost mai stresata in ultimul timp! |
|
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| raly tin pumnii sa fie bine |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Si eu zic asa ca fetele, poate numai o dereglare hormonala... macar o data pe an, mie mi se intampla sa imi vina ciclul mai tarziu cu aprox o saptamana. Sanatate si un rezultat mic pt maine |
|
|