Legarea trompelor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
miriam
Scris: Tuesday, September 23, 2014 9:26 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
raly wrote:
Ma doare capul si spatele de inebunesc!Nu ma doare operatia cum ma doare capul!Sa fie asta reactie adversa la rahianestezie?

Ooo da, sant ingrozitoare durerile de cap de la anestezie ....sanatate si refacere maxima iti doresc!
Mie mi-au dat fasconal si codamine ca si calmant, sau beam cafea de la aparat si imi trecea.La tine nici nu este cazul de alaptat, ai mai multe optiuni.
kali
Scris: Tuesday, September 23, 2014 10:23 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Eu nu am avut dureri de cap de la rahi...
De spate, da. Cateva luni dupa.
sousourel
Scris: Tuesday, September 23, 2014 11:25 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Sanatate multa! Sa-ti dea Domnul putere sa depasesti toate greutatile si sa te refaci rapid, sa poti merge la ai taipupici
Nanny
Scris: Tuesday, September 23, 2014 11:31 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Sfat de la doctorul anestezist pt durerile de cap date de anestezie : O Cafea mai tare cu putin coniac in ea!! Nu e gluma...a zis ca orice ai lua, nu prea re efect..ia-o cu cafeaua!! Sa te faci bine Buddy1
raly
Scris: Tuesday, September 23, 2014 12:20 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Eu cafea nu beau deloc deci e exclusa cafeaua!In orice caz e o durere care nu trece nici cu algocalmin,mialgin sau ce mia mai injectat astia!Azi dimineatza la vizita miau scos si tubul dr drenaj si i-am spus medicului de dureri,mi-a recomandat caffetin,am sunat la farmacie si in 5 min am avut cafetinul,am luat unu si in 10 min nu mai aveam nimik.Vad ca acum m-a apucat din nou,zicea dnul dr ca se face tratament minim 5 zile cate 2-3/zi.Sper ca deseara sa fie mai ok.Maine o sa fie si mai bine pt ca maine plec acasatopai topai Si revin martia viitoare ca sa scoatem atele....mai am doar putinyes yes
mirela74chris
Scris: Tuesday, September 23, 2014 12:31 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Raly Caffetinul e apa de ploaie.Durerile vor dura pana la 7 zile ,pana se vindeca locul punctiei rahidiene.Si Romi a avut dureri groaznice de cap si i-am luat ceva homeopat(cu extract de beladona,primntre altele),chiar nu imi mai aduc aminte, acum ,denumirea.Stiu ca am gasit pe net o postare.L-a ajutat enorm.Caut acum sa vad daca mai gasesc,iti scriu mesaj.Te pup,ai grija de tineCheek Kiss iloveyou
monica irimia
Scris: Tuesday, September 23, 2014 1:48 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Raly, draga de tine, ce hop ai avut de trecut. Cheek Kiss Dar te faci bine indata. DistanceKiss Sanatate si multa putere sa ai. majoreta computerlove
raly
Scris: Tuesday, September 23, 2014 5:44 PM
Nivel

Mersi,Mireluta de telefon si mesaj,am comandat deja si maine vine si medicamentul!Poate ajuta!Si o veste buna....maine plec acasatopai
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, September 23, 2014 10:12 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
raly wrote:
No,Lacramioara,te plangeai ca tu esti 1% din cele care raman insarcinate cu trompele legate?Afla ca eu sunt nr 2 atunci!Acelasi lucru mi se intampla acum mie!Deci nu pot sa cred,traiesc un cosmar!Dupa 8 ani de la nastere nu-mi vine ciclul,mi-am facut 4 teste si toate pozitive!Nu pot sa cred!plans plans plans Am fost la medic,am facut un ecograf intravaginal,nu se vede nimicLdoua posibilitati:ori e prea mic,ori e extrauterina!Am facut B-hcg-ul si asteptam rezultatele!banghead banghead banghead

Imi pare extrem de rau ca a ai trecut prin asa ceva. Sper sa te recuperezi repede si fara traume de niciun fel. Probabil ca rahidiana isi cere drepturile. Durerile de cap o sa cedeze in timp.
Am vazut topicul activ, dar am evitat pt ca e unul destul de dureros pt mine.
Sanatate multa!computerlove
oanamaria
Scris: Tuesday, September 23, 2014 10:45 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Draga Raly ai trecut printr-o perioada grea ,de nedorit ,dar bine ca e totul bine la final .
Maine mergi la puii tai si usor-usor o s afie totul ok.
Recuperare rapida fara multa suferinta .Cheek Kiss
raly
Scris: Wednesday, September 24, 2014 12:46 PM
Nivel

Am luat caffetin asa cum zice doctorul,trece pe moment dar revine duerea!Am luat Doreta care este f tare si la fel trece dar revine durerea!Am facut sacrificiul si de a bea o cafea.....nimik!Acum urmez sfatul Mirelei cu Bryonia sa vedem ce efect are,sincer nu stiu ce sa ma mai fac ,as face orice sa-mi treaca,mi si rau deja de la durerea de cap!NuImiPasa NuImiPasa
Anelise
Scris: Wednesday, September 24, 2014 1:45 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Raly, sper sa gasesti un remediu! Cheek Kiss Stiu ce inseamna - acum ceva timp m-au tinut 2 zile niste dureri de cap ingrozitoare. pale La fel, ma lua cu greata...
roxinthya
Scris: Wednesday, September 24, 2014 3:15 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Raly - multe ganduri bune!angel
raly
Scris: Saturday, September 27, 2014 9:28 AM
Nivel

M-a mai lasat chiar putin,s-au mai rarit episoadele de criza,insa nu de tot,mai iau Bryonia si la nevoie caffetinul,ma mai inteapa si prin spate,am discutat si cu Bulibuli care este un ass in domeniu si i multumesc de incurajare,sfaturile ei mi-au prins chiar bine,am inceput sa beau mai multe lichide exact asa mi s-a spus.Zicea si ea ca durerile de cap sunt provocate de anestezie,si te lasa atunci cand se astupa gaurica din lichidul cefalorahidian.In alte parti se practica blood patch,adica iti trage sange din vena si il introduce in locul unde s-a introdus acul pt anestezie,astfel formandu-se acolo un chegulet de sange cu scopul de a captusi gaurica.Foarte interesante informatii,multumesc!Imi revin eu asa incet,incet!computerlove computerlove
oanamaria
Scris: Saturday, September 27, 2014 10:19 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Raly multa sanatate !Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.