Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| raly wrote:Ma doare capul si spatele de inebunesc!Nu ma doare operatia cum ma doare capul!Sa fie asta reactie adversa la rahianestezie? Ooo da, sant ingrozitoare durerile de cap de la anestezie ....sanatate si refacere maxima iti doresc! Mie mi-au dat fasconal si codamine ca si calmant, sau beam cafea de la aparat si imi trecea.La tine nici nu este cazul de alaptat, ai mai multe optiuni. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu nu am avut dureri de cap de la rahi... De spate, da. Cateva luni dupa. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Sanatate multa! Sa-ti dea Domnul putere sa depasesti toate greutatile si sa te refaci rapid, sa poti merge la ai tai |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Sfat de la doctorul anestezist pt durerile de cap date de anestezie : O Cafea mai tare cu putin coniac in ea!! Nu e gluma...a zis ca orice ai lua, nu prea re efect..ia-o cu cafeaua!! Sa te faci bine |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Eu cafea nu beau deloc deci e exclusa cafeaua!In orice caz e o durere care nu trece nici cu algocalmin,mialgin sau ce mia mai injectat astia!Azi dimineatza la vizita miau scos si tubul dr drenaj si i-am spus medicului de dureri,mi-a recomandat caffetin,am sunat la farmacie si in 5 min am avut cafetinul,am luat unu si in 10 min nu mai aveam nimik.Vad ca acum m-a apucat din nou,zicea dnul dr ca se face tratament minim 5 zile cate 2-3/zi.Sper ca deseara sa fie mai ok.Maine o sa fie si mai bine pt ca maine plec acasa Si revin martia viitoare ca sa scoatem atele....mai am doar putin |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Raly Caffetinul e apa de ploaie.Durerile vor dura pana la 7 zile ,pana se vindeca locul punctiei rahidiene.Si Romi a avut dureri groaznice de cap si i-am luat ceva homeopat(cu extract de beladona,primntre altele),chiar nu imi mai aduc aminte, acum ,denumirea.Stiu ca am gasit pe net o postare.L-a ajutat enorm.Caut acum sa vad daca mai gasesc,iti scriu mesaj.Te pup,ai grija de tine |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Raly, draga de tine, ce hop ai avut de trecut. Dar te faci bine indata. Sanatate si multa putere sa ai. |
|

| Mersi,Mireluta de telefon si mesaj,am comandat deja si maine vine si medicamentul!Poate ajuta!Si o veste buna....maine plec acasa |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
|
Imi pare extrem de rau ca a ai trecut prin asa ceva. Sper sa te recuperezi repede si fara traume de niciun fel. Probabil ca rahidiana isi cere drepturile. Durerile de cap o sa cedeze in timp. Am vazut topicul activ, dar am evitat pt ca e unul destul de dureros pt mine. Sanatate multa!
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Draga Raly ai trecut printr-o perioada grea ,de nedorit ,dar bine ca e totul bine la final . Maine mergi la puii tai si usor-usor o s afie totul ok. Recuperare rapida fara multa suferinta . |
|

| Am luat caffetin asa cum zice doctorul,trece pe moment dar revine duerea!Am luat Doreta care este f tare si la fel trece dar revine durerea!Am facut sacrificiul si de a bea o cafea.....nimik!Acum urmez sfatul Mirelei cu Bryonia sa vedem ce efect are,sincer nu stiu ce sa ma mai fac ,as face orice sa-mi treaca,mi si rau deja de la durerea de cap! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Raly, sper sa gasesti un remediu! Stiu ce inseamna - acum ceva timp m-au tinut 2 zile niste dureri de cap ingrozitoare. La fel, ma lua cu greata... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Raly - multe ganduri bune! |
|

| M-a mai lasat chiar putin,s-au mai rarit episoadele de criza,insa nu de tot,mai iau Bryonia si la nevoie caffetinul,ma mai inteapa si prin spate,am discutat si cu Bulibuli care este un ass in domeniu si i multumesc de incurajare,sfaturile ei mi-au prins chiar bine,am inceput sa beau mai multe lichide exact asa mi s-a spus.Zicea si ea ca durerile de cap sunt provocate de anestezie,si te lasa atunci cand se astupa gaurica din lichidul cefalorahidian.In alte parti se practica blood patch,adica iti trage sange din vena si il introduce in locul unde s-a introdus acul pt anestezie,astfel formandu-se acolo un chegulet de sange cu scopul de a captusi gaurica.Foarte interesante informatii,multumesc!Imi revin eu asa incet,incet! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Raly multa sanatate ! |
|
|
|