Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Iata-ma ajunsa aici si pe mine..Am citit pe net despre ligaturarea trompelor si am citit toate paginile de la aceasta discutie... Eu am ramas insarcinata peste sterilet si sincer mi-e frica de o alta sarcina neprogramata...Ma bate foaret tare gandul sa fac aceasta interventie, insa eu sunt mai "ciudata" un pic si cand ma gandesc la asta imi vin urmatoarele intrebari in minte: Daca, Doamne fereste, voi ramane fara acesti doi copii? Nu as vrea ulterior sa mai pot face altul? Problematica sa ma despart de sot nu o pun (desi orisice e posibil in viata asta)...Am citit ca este si reversibila intr-un procentaj de ...
Ma bate gandul sa fac ligaturare de trompe - caci eu mai mult de doi copii nu cred ca duc - nu ma simt in stare, in niciun fel...Insa ma gandesc ca daca oare gresesc? Am citit ca nimeni nu s-a ingrasat in urma acestei interevntii si ca va simtiti extrem de bine - deci grijile astea le elimin. Insa gandul unei eventuale (chiar si daca e numai 0,00000000000x%) viitoare sarcini ma cam pune in cumpana... |
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Denisa, daca nu esti trecuta de 30 -35 de ani nu lega trompele, parerea mea.Cauta solutii pe termen scurt. |
|
|

| Miha, am 33 de ani si steriletul l-am cautat tocmai ca sa fie ceva mai sigur decat pastilele...Mersi din suflet! Tot citesc si rascitesc... |
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Daca le tai si apoi le legi, nu mai e reversibila operatia, in schimb e safe. Accidentele se jntampla in cazul in care sunt doar legate. Posibilitate de viitoare sarcina exista prin inseminare artificiala, insa macar atunci e o decizie asumata.
Edit: si eu am ramas insarcinata peste anticonceptionale - de 2 ori - iar chestia asta a cantarit mult in luarea deciziei. Acum chiar nu mai am dureri de cap... |
|

| Kali, mersi! |
|

| Pentru putin. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| denisa_rachid wrote:Miha, am 33 de ani si steriletul l-am cautat tocmai ca sa fie ceva mai sigur decat pastilele...Mersi din suflet! Tot citesc si rascitesc...
Eu tot la 33 le-am pus dop Gandeste-te cat poti duce , care iti sunt limitele nu te gandi ca pierzi copiii, asta e putin probabil .
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| No,Lacramioara,te plangeai ca tu esti 1% din cele care raman insarcinate cu trompele legate?Afla ca eu sunt nr 2 atunci!Acelasi lucru mi se intampla acum mie!Deci nu pot sa cred,traiesc un cosmar!Dupa 8 ani de la nastere nu-mi vine ciclul,mi-am facut 4 teste si toate pozitive!Nu pot sa cred! Am fost la medic,am facut un ecograf intravaginal,nu se vede nimicLdoua posibilitati:ori e prea mic,ori e extrauterina!Am facut B-hcg-ul si asteptam rezultatele! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Raly Dar gandeste pozitiv,daca e sarcina,atunci asa a vrut Dumnezeu.Are el un motiv bun si pentru asta.Pup |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Raly imi pare rau ,poate totusi nu se con firma sarcina .cred ca asta-i ultimul lucru care-ti lipseste acum Sa ne tii la curent !Te pup! |
|

| Offff, Raly, imi pare atat de rau!!! Sa ne tii la curent; fii tare!! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Raly |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Mirela chiar nu inteleg de ce ar vrea asa cv pt mine!Si daca ar fi sarcina iti dai seama ca nu as tine-o mai ales ca am avut o infectie urinara si am luat nolicine peste nolicine,apoi am avut o raceala groaznica va spuneam si la stare,deci am ajuns pe augmentin,sa nu mai zic de theraflu si faringohotdrink,deci paracetamoale si ibuprofene,deci in nici un caz! Am citit ca Hcg-ul asta iasa pozitiv si atunci cand ai tumori trofoblastice,sper sa nu fie cazul,pana iasa analiza cred ca innebunesc! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Raly, iti doresc sa fie cum vrei tu si sanatate multa! |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Raly, sper sa nu se confirme sarcina, daca asta iti doresti. Doamne-ajuta sa fie asa cum vrei. |
|
|
|