|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Raly, multa sanatate si vestí bune iti doresc |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Raly, tin pumnii pentru un rezultat asa cum iti doresti! Dar este mare intarzierea...? |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Raly fara stress.Cu calm.Daca ai de trecut ceva,vei trece.Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti duce.Cred ca e doar o dereglare.Tin pumnii |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| 17 zile Liz!Acuma nu e ea mare insa lipsa ei e un semn de intrebare,mai ales ca intotdeauna era stas si nu intarzia numai cu anumite motive!O sa vedem ce e de facut... Va multumesc din suflet ca imi sunteti alaturi! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Raly,numai bine.Sa dea Dumnezeu sa fie bine....Poate esti racita,poate este o dereglare hormonala,avand in vedere schimbarile acestea de temperaturi,poate fi o cauza....daca ti-ai facut test si a iesit negativ,stai linistita.....sau cel putin incearca....si asteapta rezultatul analizelor.Te pup...acum am citit pe aici..... |
| Dimineatza mi-am tras sangele pt analize si seara cand am venit de la servivici au venit rusii!Am facut analizele pe degeaba,ca era doar o dereglare! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Ce bine!!! Eu ii spun regularizare, ca la curent o data sau de doua ori pe an mi se intampla.... |
| Mue nu prea mi se intampla si cand se intampla devine scary |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Raly, m-am gandit la tine! Ma bucur ca in final a fost totul ok!!! Yey! |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ma bucur ca ai scapat de stress! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Buna fetelor. Am o problema si nu stiu daca are vreo legatura cu faptul ca am trompele legate. Inca alaptez, si in 30 noiembrie parea ca mi-a venit prima menstruatie de dupa nastere. A tinut doar o zi. In 13 ianuarie iarasi mi-a venit, prima zi a fost ca o zi normala de ciclu, insa de atunci am aproximativ in fiecare zi o sangerare usoara. Ce poate fi? Are vreo legatura trompele legate sau cu faptul ca inca alaptez? |
| Cred ca raspunsul cel mai corect il primesti de la medic. Pana atunci iti pot spune ca eu nu am avut nicio problema deosebita dupa ce mi-am legat trompele inafara de faptul ca mentruatia mea tine ceva mai multe zile decat inainte - 5-7 -. |
|
| Kali, abia in mai mi-am propus sa ajung la medic, deci la un an de la nastere. Am fost la control la doua luni si ceva dupa nastere si totul era in regula. Nu ma simt rau si nu vreau sa ma panichez degeaba, doar ma gandeam ca pana ajung la medic ma lamureste cineva. N-as vrea sa merg mai devreme ca si asa l-am stresat destul in timpul sarcinii. |
|
| Daca nu e o problema care sa te preocupe atunci o poti discuta cu medicul in mai. Oricum toti sustin ca trompele nu ar trebui sa aiba nicio legatura cu eventualele schimbari de dupa ligatura desi stiu de la cunostintele mele ca toate au avut modificari intr-un fel sau altul... insa nu exista o regula cum nu sunt 2 persoane la fel. |
|
| Asa e Kali. Atunci ma gandesc ca poate si din cauza alaptatului. Eu inca mai alaptez, desi azi am implinit 9 luni! |
|
|