|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Dugar family a continuat sa numere, ultimul bebe a venit bolnavior...
Eu nu sunt pentru legarea trompelor, astept sa se inventeze ceva pt barbati, o taiere stiintifica, ceva care sa nu se numeasca "vasectomie", nu stiu ce, ceva care sa nu-i sperie prea tare. |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Eu de 7 ani le am legate si sunt bine mersi! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| Multumesc fetelor pt raspunsuri |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| t-mihaela wrote:Si azi ma bucur de decizie.
Sa stii ca da... Relaxarea si lipsa de grija e un maaare bonus. Eu sunt super happy de decizia luata.
Cathy, semnez si eu condica cu trompe taiate ( tinut mortis ) si legate si o stare excelenta dupa!
|
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| kali wrote: Sa stii ca da... Relaxarea si lipsa de grija e un maaare bonus. Eu sunt super happy de decizia luata. Cathy, semnez si eu condica cu trompe taiate ( tinut mortis ) si legate si o stare excelenta dupa! Cat dureaza o astfel de operatie si cat e perioada de recuperare?Necesita internare de durata? |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Legarea trompelor se face, de obicei, in timpul operatiei de cezariana. La mine asa a fost.
In rest, stiu ca e simpla, insa necesita anestezie ca la orice operatie, cu tot cu riscurile de rigoare. Plus ca-ti trebuie acceptul scris al sotului. |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Off topic ... Stie cineva daca este un subiect deschis despre sterilet ? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| taty wrote:Off topic ... Stie cineva daca este un subiect deschis despre sterilet ? http://forum.7p.ro/Costuri-de-instalare-a-unui-sterilet.aspx?g=posts&t=3018
Vezi cat sunt de draguta cu tine ?
|
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
|
Multumesc prietena mea ! |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| kali wrote:Legarea trompelor se face, de obicei, in timpul operatiei de cezariana. La mine asa a fost. In rest, stiu ca e simpla, insa necesita anestezie ca la orice operatie, cu tot cu riscurile de rigoare. Plus ca-ti trebuie acceptul scris al sotului. Seriosss??Ce tare!! |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Asta cu permisiunea sotului nici eu nu o stiam, chiar ca-i tare |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| Sotului meu nu i-a cerut nimeni acordul ....in mod oficial ma refer |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/6/2012 Mesaje: 92
| si eu le-am legat,am discutat atunci cu medicul meu, dl Vythoulkas, de la Medsana, si a facut interventia in timpul celei de-a doua operatii cezariana; nu am avut nici o problema si nici nu am. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Permisiunea sotului? de ce? Care e explicatia ?Cred ca e o gluma ,ar fi prea umilitor sa fie adevarat .Si pentru sterilet trebe permisiunea lui ? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| daca sunt casatorita , nu inseamna ca sotul decide ce pot face cu corpul meu sau nu ... |
|
|