|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| mialine wrote:salut la toti!ma ajutati va rog mult: unde pot sa gasesc scheme pentru a croseta vaze?poate dvs aveti?
Nu prea stiu la ce te referi , ai o poza ceva?
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna fetelor. Aici am gasit ceea ce vrea Cristy. Eu nu am incerca dar daca voi faceti as vrea sa ni le aratati si noua!
http://picasaweb.google.com/irit1949/ArteEmBarbanteEspecialEndurece22# |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/27/2009 Mesaje: 5
| Buna! incerc de zor sa fac un snur de laseta si nu reusesc, am incercat sa vizionez un filmulet postat aici, dar din pacate pe calculatorul meu nu merge si acum nici nu mai stiu unde sa-l caut... daca ma poate ajuta cineva cu mai multe detalii... ii multumesc mult de pe acum |
Inregistrat: 10/29/2009 Mesaje: 53
| nu mai tin minte cum se face snurul acela zig zag care este pe margine.ajuta-ma sa imi reamintesc. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ce frumusete...eu stiu sa fac decat snurul,exista vreun sait unde pot invata si restul?va rog
|
Inregistrat: 10/5/2012 Mesaje: 1
| sunt foarte frumoase si imi doresc si eu sa invat sa fac... ma invatase bunica cand eram mai mica sa fac snurul si rozete dar nu mai tin minte :( are cineva ceva filmulete sau scheme mai pe intelesul incepatorilor? |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/21/2008 Mesaje: 130
| Exista cartea: "Garnituri vestimentare din dantela". Se poate incarca foarte usor de pe un blog. Nu-mi este permis sa fac reclama, asa ca puteti sa dati cautare pe Google. |
Inregistrat: 4/4/2013 Mesaje: 1
| mec2166 wrote:sper sa va placa modelele mele ,,,eu sunt mai noua pe aici si sper ca imi mai gasesc prietene care au asa un hobby |
|
Inregistrat: 8/25/2013 Mesaje: 5
| Buna fetelor,
superbe mileuri :) Lucrez si eu, imi plac la nebunie si ma relaxeaza foarte mult. voi de unde luati Macrame-ul? eu mai ieftin de 8 lei nu am gasit, ma gandeam ca poate pe net gasec la un pret mai ok, dar tot cam asa sunt.
Spor la crosetat! |
|
Inregistrat: 9/27/2013 Mesaje: 1
| Hello,
Eu va scriu din Los Angeles, California. Mi-as dori mult sa invat sa fac poantlasuri dar nu am de la cine invata. Ma poate cineva indruma in directia potrivita? Acest forum este singurul loc online care am gasit despre arta poantlasurilor.
Multe multumiri,
Marisa |
|
Inregistrat: 1/28/2014 Mesaje: 1
| Buna ziua!
In primul rand felicitari pentru aceste minunatii! Eu sunt interesata sa cumpar astfel de mileuri. Daca este cineva cine doreste sa vanda, va rog sa ma contactati la adresa de mail: eva.denes92@yahoo.com
PS. Nu doresc sa cumpar doar o bucata, este vorba de aproximativ 15-20 de bucati. Astept oferte la adresa de mail :) |
|
|
|