Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Avem timp pentru toate. Sa dormim, sa alergam în dreapta si în stânga, sa regretam ce-am gresit si sa gresim din nou, sa- i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi însine, avem timp sa citim si sa scriem, sa corectam ce-am scris, sa regretam ce-am scris, avem timp sa facem proiecte si sa nu le respectam, avem timp sa ne facem iluzii si sa rascolim prin cenusa lor mai târziu.
Avem timp pentru ambitii si boli, sa învinovatim destinul si amanuntele, avem timp sa privim norii, reclamele sau un accident oarecare, avem timp sa ne- alungam întrebarile, sa amânam raspunsurile, avem timp sa sfarâmam un vis si sa l reinventam, avem timp sa ne facem prieteni, sa-i pierdem, avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa- aceea, avem timp sa primim daruri si sa nu le- ntelegem.
Avem timp pentru toate. Nu e timp pentru putina tandrete. Când sa facem si asta murim. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Frumos , dar nu ma regasesc. E o lectie de viata frumoasa, totusi... |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Fetele, toate sunt atat de frumoase si de "adanci" . |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Pe mine ma distreaza finalul, e ca-n gluma aia (sau a fost caz real??) cu mosul care nu a facut baie toata viata si cand s-a hotarat sa se bage in cada, moare Eu cred ca fiecare iubire incepe cu putina tandrete, sa nu mai zic de mame cat de tandre sunt cu bebeii lor |