|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Calcam cu mare atentie intreaga confectie, cu abur din belsug. Cand consideram ca este bine calcata, o putem pe umeras si o calcam cu mult abur in pozitie verticala, astfel incat ea sa isi ia forma in pozitia in care va fi purtata. Abia acum este gata aurishta attached the following image(s):

|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/15/2012 Mesaje: 26
| andrushka wrote:Incadrare si croire a pieselor din satin interesanta metoda ai folosit.bravo
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Aurelia,eu abia acum vad pozele de final,nu stiu de ce, doar m-am uitat ieri de mai multe ori si nu intelegeam de ce nu pui pozele, fiind ultima zi de concurs.Imi place foarte mult cum a iesit,mie imi plac carourile foarte mult.Sa o porti cu placere! |

| Multumesc, Andrushka , nu vedeai pozele fiindca le-am adaugat mai tarziu , am avut ieri oaspeti si numai printre picaturi am intrat la computer |

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Aurishta ce-mi place cum ti-a iesit capotul si-mi place si de tine ca esti tare silueta |

| |

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| suzana78 wrote:interesanta metoda ai folosit.bravo
Multumesc! |
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2390
| Hristos a inviat !!! Castigatorul concursului va fi anuntat in cel mai scurt timp, dupa ce vom reusi sa luam legatura cu sponsorul concursului. |

Inregistrat: 2/5/2012 Mesaje: 31
| Imi place muuuult cum a iesit capotelul.Abia astept sa ma apuc de halat.Din pacate n-am reusit pana acum decat sa iau masurile ;am cautat cu disperare sa iau hartie pt tipar ,insa a fost cam inchis peste tot Sper sa rezolv problema .Cat despre tine Aurishta... din punctul meu de vedere.Adevarat a inviat! |

| Bucuria mea o sa fie completa daca iti vor fi cu adevarat de ajutor cele scrise de mine! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Fetelor, as dori sa fac si eu un sortulet cu manecute pentru picii mei porcusori, aveti idee cum ar trebuie sa il fac pentru copilasi de 2 anisori si 3 anisori. Picii mei sunt au ajuns la faza mancatului singurei si se fac murdari pana peste urechi si am dechis sa fac niste sortulete pusint peste genunchi cu manecute din prosoapele pe care nu le folosim (decat sa cumpar).
|

| O sa caut eu ceva modele, sa vedem care ti se pare mai practic si vedem mai departe ce este de facut! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| aurishta wrote:O sa caut eu ceva modele, sa vedem care ti se pare mai practic si vedem mai departe ce este de facut! Multumesc, astept cu nerabdare, caci cu picii astia ai mei nu se mai poate. E de ajuns ca murdaresc bavete "fara numar", nu vreau sa ii schimb si de haine pe acest motiv.
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/5/2011 Mesaje: 428
| Sper sa nu supar pe nimeni, am niste poze cu sortulete pentru craft, cred ca se pot face si din alte materiale. Pot fi inchise in spate cu nasturei sau scai, la modelele fara maneci cred ca se pot croi si atasa maneci... Zic si eu, nu prea ma pricep la croitorie dar poate va ajuta. dana_na attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/5/2012 Mesaje: 31
| Aurishta,explicatiile puse de tine la capotel sunt aceleasi si la halatul meu? Am inceput sa trasez tiparul si l-am facut cu explicatiile tale intocmai.Ma refer la indiciile privind rezervele de material.Ar fi vreo problema daca ,sa zicem,as gresi si as trasa tiparul cu erori de 1 cm,plus sau minus????????In plus mi-e neclar cum construim G-G4 de la prima schita a tiparului. |
|
|
|