Leacuri babesti...apelam sau nu la ele?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
clalina
Scris: Wednesday, October 26, 2011 11:58 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/25/2010
mirela74chris wrote:
Clalina ,preventiv se ia cate un tub de granule (sublingual) o data pe saptamana, in timpul perioadei de expunere gripala.In faza acuta ,stare gripala la debut : se ia 1 doza cât mai devreme posibil, repetând tratamentul eventual de 2 sau 3 ori din 6 în 6 ore. Stare gripala declarata: se ia câte 1 doza dimineata si seara timp de 1 pâna la 3 zile. Daca simptomele persista mai mult de 3 zile, este necesar consultul unui medic.
Pentru sugari, se lasa sa se topeasca continutul unui tub-doza în putina apa si se administreaza cu lingurita sau biberonul. Se ia Oscillococcinum cu un sfert de ora înaintea mesei sau la o ora dupa.

Se recomanda prudenta la pacientii cu intoleranta la lactoza (desi continutul in lactoza al unei doze este mic).

deci as putea sa-i dau sarei preventiv cate un tub odata pe saptamana? in cutie sunt 6 parca, ce fac ii dau 6 saptamani?
mirela74chris
Scris: Thursday, October 27, 2011 8:40 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Alina poti sa ii dai Sarei si nu doar 6 saptamani, ci pe toata perioada rece.Daca iei prospectul,scrie acolo.computerlove pupici
clalina
Scris: Thursday, October 27, 2011 2:19 PM
Nivel

mirela74chris wrote:
Alina poti sa ii dai Sarei si nu doar 6 saptamani, ci pe toata perioada rece.Daca iei prospectul,scrie acolo.computerlove pupici

Iti multumesc din suflet!computerlove computerlove computerlove iloveyou
Da da este si prospectul, dar am doar o cutie si nu stiu daca se gasesc si aici, acum deja ii dau ceva pt imunitate este o cura de 20 de zile cu intrerupere de 10 , oare as putea sa i le dau si pe astea? As mai avea o intrebare ca sunt cam batutata in cap banghead banghead , tubul se ia tot odata sau ii dau din el toata saptamana?
mirela74chris
Scris: Thursday, October 27, 2011 5:03 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Tubul se ia tot odata.Nu stiu daca este problema ca ii dai si altceva.Ar trebui sa scrie in prospect la contraindicatiile medicamentului pentru imunitate pe care i-l dai.La oscilococcinum nu am vazut interactiuni cu alte medicamentepupici .
clalina
Scris: Thursday, October 27, 2011 11:26 PM
Nivel

mirela74chris wrote:
Tubul se ia tot odata.Nu stiu daca este problema ca ii dai si altceva.Ar trebui sa scrie in prospect la contraindicatiile medicamentului pentru imunitate pe care i-l dai.La oscilococcinum nu am vazut interactiuni cu alte medicamentepupici .

Inca odata multumesc am sa incep de luni pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici computerlove .
Mela
Scris: Friday, October 28, 2011 10:47 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Alina,intreaba la farmacie,trebuie sa se gaseasca in Italia si mai mult ca sigur ca are aceeasi denumire,cel putin in Belgia toate produsele homeopate se numesc exact ca in Romania.
eu iau cate o cutie cu 30 de tuburi,e musai la familionul ce-l am ras
clalina
Scris: Friday, October 28, 2011 10:57 AM
Nivel

Mela wrote:
Alina,intreaba la farmacie,trebuie sa se gaseasca in Italia si mai mult ca sigur ca are aceeasi denumire,cel putin in Belgia toate produsele homeopate se numesc exact ca in Romania.
eu iau cate o cutie cu 30 de tuburi,e musai la familionul ce-l am ras

Mersi mult Mela am cautat acum pe net si se gaseste si aici , chiar nu ma gandisem.Cum este? A functionat la voi? pupici pupici computerlove computerlove computerlove
Mela
Scris: Friday, October 28, 2011 11:07 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
eu le dau un tubulet pe saptamana,plus cate o pastila de echinaccea pentru copii pe zi.pana acum n-am avut probleme,bine,ei sunt mai caliti,al treilea an de gradi pentru Mihaita,al patrulea an de colectivitate pentru Larisa...si primul pentru Alexandra,ca ea,saracuta,a adunat si probat toti virusii pe care i-au adus cei mari acasa...
Lidiutza
Scris: Tuesday, October 9, 2012 8:29 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/8/2012
eu stiam de impachetari care se fac asa:luati un prosop mare si il puneti in apa calaie.il scurgeti.se dezbraca copilul numaide bluzita si il infasurati cu el.la urmatorul prosop,apa sa fie umpic msi rece.se repeta...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.