Anitta la mine a fost pu?in ciudat cum am descoperit eu ca am trombofilie. Am avut o sarcina pierduta la aproape 8 sapt to?i medicii îmi spuneau ca e prea devreme sa testez daca am sau nu trombofilie. Dupa 3 luni am ramas însarcinata din nou, totul a decurs ok pana în saptamâna 29 când fluxul pe cordonul ombilical era din ce în ce mai scazut atunci med ginecolog ?i hematolog au hotarât sa îmi dea sa fac flexiparina 0.6 chear daca nu ?tiam sigur daca am sau nu trombofilie. Am reu?it sa duc sarcina pana la 36 s ?i 4 zile, am nascut un bebe sanatos dupa care m-am apucat sa îmi fac analizele, intra adevar aveam trombofilie. 7 luni în care am încercat sa fac bebe dar pierdeam sarcina pa a ajungeam la medi 3 sarcini pierdute asa. Acum când am vazut prima liniuta f slab pozitiva am sunat medicul care mi-a spus sa îmi fac beta ?i daca ii pozitiv încep injec?iile, 4.7 era beta deci era neconcludent ?i pt asta am început injec?iile cu aprobarea med ginecolog. Acum am 6 sapt ?i totul decurge ok.
|
Ella123 wrote: da. asa faceam inainte... pana am fost la dr. Uscatescu si asistenta dansei mi a zis sa fac pliul, intep si dau drumul pliului dupa care injectez. am facut asa si m am invinetit. in toate tutorialele arata sa nu dau drumul... aseara n am mai dat si vad ca nu e vanat deocamdata... Aseara am prin ?i eu o vena, adevarul e ca a cam durut dar de lene nu am scos acul sa gasesc alt loc asa ca m-a durut foarte tare
|
Ella123 wrote: da. maricele. si nu stiu de ce... primele 15 injectii au fost ok se vedea doar locul in care le faceam a doua zi foarte putin vanat... acum de cateva injectii incoace am vanatai mari. ma tot uit pe tutoriale poate gresesc ceva... am zis ca joi o sa o mai intreb o data pe doctorita poate n am inteles eu bine Încearca sa faci pli foarte strâns si sa nu ii dai drumul la pliu pana nu sco?i acul.dupa ce sco?i acul sa nu freci locul, doar tapotezi locul
|
Ella123 wrote: e prea devreme pentru inimioara. Primul pas l ai trecut e în uter ?i creste. O sa fie bine ?i peste 2 sapt ai sa vezi. Tu parca faceai ?i clexane... Cum e? Ai vânatai pe burtica? Deocamdata nu am facut vânatai. Tu cum e?ti? Ai facut vânatai?
|
https://i.imgur.com/pLLDo4J.jpg Buna fetelor. Am fost ieri la medic... Sa vazut sarcina medicul a spus ca sunt 5 saptamâni, nu i sa auzit înca inimioara ?i mi-a spus sa revin în 2 saptamâni.... Sper ca totul sa fie ok
|
Ella123 wrote: ma simt foarte bine.. in afara de o constipatie care uneori ma tine cu zilele si usoare balonari nu am nimic. pe 30 mai am programare la medic. pana atunci emotii... ca nu stiu ce se mai intampla pe acolo. tu cum esti? Si eu ma simt bine în compara?ie cu prima sarcina. Eu luni ma duc la medic prima oara, am emo?ii ?i sper sa fie totul bine
|
Ella cum te sim?i? Ai mai fost la medic?
|
Ella123 wrote:Felicitari Laura! E buna valoarea! Cu medicul ai vorbit?daca pana acum nu ai fost la nicio eco cred ca luni te ai putea duce... Macar ca îl vezi în uter ?i vezi poate î?i mai trebuie ceva analize vitamine etc. Am ?inut legatura cu el mi-a dat tratamentul ?i a spus ca ne vedem în 27.... Am luat trimitere de la med de familie sa ma duc sa îmi fac analizele
|
Mihaela14 wrote:Fetele am nevoie de ajutor! cele care ati testat trimbofilia poate ma ajutati cu o interpretare la rezultate. Vad ca am cateva mutatii si nu stiu cat e de grav, daca trebuie meficatie sau inlocuit acidul folic cu folati??? Laura felicitari inca o data! Nicol hai cu o veste buna, tin pumnii! Daca ai nevoie de folat am eu o cutie ninceputa, î?i trimit
|
carlita wrote: Se vede macar 1 punctulet. Felicitari pt evolutie beta!
Multumesc
|