Felicitari Crissy, sa fiti sanatosi si voiosi. Fetelor sarcini usoare in continuare. Eu am nascut in Constanta la Isis si a fost 1000€ si daca vrei epidurala in loc de rahi sau locala mai platesti inca 100. include nasterea naturala, in apa sau cezariana, cateringul, consumabilele pt tine si bebe, insotitorul, anestezia, 3 pana la 7 zile de spitalizare.
|
Nastere usoara, recuperare rapida si bebe cuminte
|
Buna seara fetelor,
Felicitari si sarcini usoare si fara probleme in continuare. Va las aici un articol scris de o mamica despre alaptat, care pe mine una m-a ajutat, sper si pe voi. Laptele nu tine nici de marimea sanilor(si eu ii am mici Mariuka si am lapte cat cuprinde), nici de cat mananci. Cat despre pompa de san eu mi-am luat-o dupa ce am nascut, la vreo saptamana, cand am facut furia laptelui. Am una manuala de la tommee tippee, dar a fost buna. Am folosit-o foarte putin, atunci cand voiam sa iesim in oras si mie imi era rusine sa alaptez in public, acum nu mai am probleme de genul:)). , parerea mea este sa nu investiti multi bani in ea.
http://gangblog.ro/2013/09/10/alaptezi-succes/
Va pup si bebei sanatosi
|
Nastere usoara, bebe sanatos si recuperare usoara
|
hope-215 wrote:Pai s-a cam copt. M-a cam speriat ieri doctorita ca mi-a spus ca e cam slabuta, 2700 gr... Dar la 37 sapt mi se pare o greutate ok... Si intr-o saptamana cred ca ajunge la 3000 gr.. Eu si vars zilnic si abia pot manca cate ceva...
Buna burticutelor,
Hope, bebelina mea a avut 2750 gr la nastere si nu a avut nicio problema, e bine sanatoasa si acum la o luna are deja 4 kg. Asa ca stai linistita ca nu e slabuta
Gazela felicitari sa fie sanatos si sa va traiasca. Micutul cum doarme el acolo ca o broscuta . Haha a mea abia acum la o luna are 53 de cm:))).
Sarcina usoara tuturor
|
Nastere usoara, bebe sanatos, mancacios si linistit si recuperare rapida
|
misha wrote:Buna, dragelor! Doar ca sa va spun ca astazi 25 iunie, s-a nascut micuta Nectaria, dupa un travaliu doar de 1 ora! Minunea Domnului! Va povestesc mai multe cand prind puteri! Doamne ajuta!
Crystynam, fetita mea e dovada ca minuni se intampla in fiecare clipa! Nu renunta la puii tai caci regretul iti va fi amarnic! Dumnezeu nu te va lasa!El ti i-a dat si tot El va avea grija de ei! Doar sa crezi!
Felicitari misha, sa va traiasca, sa fiti sanatoase, sa pape bine si sa fie linistita
|
cookie wrote:Mamici noi, Laura, Nanny, cum e viata de proaspete mamici?
Pana acum bine multumim, asteptam sa scapam de tot de icter sa nu fie necesara lampa UV. Suntem linistite deocamdata, dar sa nu o deochi ca nu se stie Papam, dormim si tot asa. Abia asteptam sa ne dea ok-ul neonatologul sa iesim la plimbare, la aer. Cel mai frumos lucru care putea sa ni se intample, mogaldeata mica.
Sarcina usoara burticilor
|
Nanny wrote:Sa va fie de bine Laura... Ma bucur sa aud ca sunte?i bine amândoua!Se face ea mare,frumoasa si de?teapta!! eu mi-am facut clisma cand am vz ca pierd dopul,adica cu o seara inainte si in ziua interven?iei,tot de rusine,dar mai ales ca sa nu ma constip din cauza anesteziei.Asta e...bine ca ai nascut cu bine,fata complicatii,restul se uita! Astept vesti proaspete
Asa e, durerile s-au uitat deja.Cand te uiti la puiul de om iti trece tot. Noi momentan ne luptam cu niste ragade cam uratele, mi-am luat protectii de silicon pana imi trec si pana reusesc sa o atasez cum trebuie, sper sa nu se obisnuiasca cu ele. In rest suntem cuminti, dormim si mancam cat cuprinde
|
maryella77 wrote: Felicitai inca o data Laura Mihaela! E superba bebelina!Sa va traiasca , sa va bucurati de ea! S-au eliberat doua berze harnice, asa ca in curand vesti bune de la aspirante vor veni!
Multumesc frumos si asteptam cu drag pe toata lumea
|