Profil: Laura&Alfonso
Despre
Utilizator: Laura&Alfonso
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Tuesday, April 4, 2006
Ultima vizita: Tuesday, July 25, 2017 2:15 PM
Numarul de postari: 1,856
[0.18% din toate postarile / 0.27 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Traznai in stil Tom si Jerry
Postat: Saturday, June 30, 2012 8:55 AM
Kmy wrote:
... din capitolul "nu lasa pe masa ce imi place mie" sau stai bunica sa gust un pic hohot

Votul meu e pt puiutul lui Kmy . . . pupicei dulci
Subiect: Inaltator pentru scaunul masinii.
Postat: Monday, June 25, 2012 3:25 PM
alimami wrote:

M-as mira sa fie de inchiriat..cred ca trebuie sa-l cumperi.In cel mai bun caz il poti imprumuta de la vreo prietena care are.

multumesc frumos, vad eu cu cine vb sa vad daca au . . . ca majoritatea im spun ca e un moft . . si am de el nevoie doar 2 zile
Subiect: Inaltator pentru scaunul masinii.
Postat: Sunday, June 24, 2012 8:47 PM
buna mamici, cunoasteti in bacau vreun magazin pt a inchiria un inaltator pt masina pt cand vin in tara duminica viitoare?
Subiect: Stiti ceva despre ... - 5
Postat: Sunday, December 12, 2010 2:07 PM
multumim tuturor celor care s-au preocupat pt noi . . . va pupic dulce .. Taki din cate stiu eu e bine, si sasha o frumusete . . .
Subiect: Stiti ceva despre...? -4-
Postat: Monday, March 29, 2010 1:02 PM
monique wrote:
Heei, Laura, ce ma bucur sa te revad pe aici! Hai cand mai ai timp si pune si ceva poze cu voi!pupici

am sa fac tot posibilul dupa paste sa pun cateva poze, atunci avand si eu cateva zile mai libere, te pupic
Postat: Monday, March 29, 2010 12:03 PM
Buna tuturor, noi suntem bine sanatosi, am sa incerc sa intru din cand in cand pe la voi, dar cum am o lipsa uriasa de timp imi este imposibil, nu am migrat la alt forum si nimica de acest gen, va multumesc tuturor pt griji, va pupic si mi-a fost foarte dor de voi
Postat: Monday, December 28, 2009 10:29 PM
Raly te imbratisez cu dragpupici pupici pupici
va pupic dulce pe toate, Craciun Fericit! si un An Nou plin de realizari
Subiect: Cu uniforma sau fara?
Postat: Monday, September 21, 2009 4:39 PM
eu sunt pro uniforma e mult mai comod, nu stai sa it storci creerii ce ii pui copilului in fiecare dimineata, nu plange copilul ca vrea si el aceleasi haine de firma cum le are un coleg , e mai estetic, .eu pt Alfi am ales special o scoala cu uniforma, uniforma fiind formata din: tricou de maneca scurta sau lunga alb cu emblema scolii ( e un model de tricou care il gasesti in multe magazine asa ca poti alege din ce material il vrei si ii pui tu emblema scolii), pantalon din stofa gri (la fel alegi tu materialul) pulover bleomarin cu emblema scolii, pantofi negri sau bleomarin, geaca de primavara sau iarna bleomarin, Babi( un halat care e doar pt gratinita si primul an de scoala(primaria))si treiningul scolii
Subiect: AJUTOR !!!
Postat: Thursday, September 3, 2009 2:17 PM
Diana astept PM cu adresa ta , pupici
Subiect: Aparat de gatiti la aburi - Steamer
Postat: Friday, August 21, 2009 10:03 PM
mai poti face omleta, in vasul de sus pui o foaie de hartie pt copt umeda si peste ouale batute ( eu asa fac in varoma de la thermomix la vapor)