Votul meu e pt puiutul lui Kmy . . . pupicei dulci
|
alimami wrote: M-as mira sa fie de inchiriat..cred ca trebuie sa-l cumperi.In cel mai bun caz il poti imprumuta de la vreo prietena care are.
multumesc frumos, vad eu cu cine vb sa vad daca au . . . ca majoritatea im spun ca e un moft . . si am de el nevoie doar 2 zile
|
buna mamici, cunoasteti in bacau vreun magazin pt a inchiria un inaltator pt masina pt cand vin in tara duminica viitoare?
|
multumim tuturor celor care s-au preocupat pt noi . . . va pupic dulce .. Taki din cate stiu eu e bine, si sasha o frumusete . . .
|
monique wrote:Heei, Laura, ce ma bucur sa te revad pe aici! Hai cand mai ai timp si pune si ceva poze cu voi! am sa fac tot posibilul dupa paste sa pun cateva poze, atunci avand si eu cateva zile mai libere, te pupic
|
Buna tuturor, noi suntem bine sanatosi, am sa incerc sa intru din cand in cand pe la voi, dar cum am o lipsa uriasa de timp imi este imposibil, nu am migrat la alt forum si nimica de acest gen, va multumesc tuturor pt griji, va pupic si mi-a fost foarte dor de voi
|
Raly te imbratisez cu drag va pupic dulce pe toate, Craciun Fericit! si un An Nou plin de realizari
|
eu sunt pro uniforma e mult mai comod, nu stai sa it storci creerii ce ii pui copilului in fiecare dimineata, nu plange copilul ca vrea si el aceleasi haine de firma cum le are un coleg , e mai estetic, .eu pt Alfi am ales special o scoala cu uniforma, uniforma fiind formata din: tricou de maneca scurta sau lunga alb cu emblema scolii ( e un model de tricou care il gasesti in multe magazine asa ca poti alege din ce material il vrei si ii pui tu emblema scolii), pantalon din stofa gri (la fel alegi tu materialul) pulover bleomarin cu emblema scolii, pantofi negri sau bleomarin, geaca de primavara sau iarna bleomarin, Babi( un halat care e doar pt gratinita si primul an de scoala(primaria))si treiningul scolii
|
Diana astept PM cu adresa ta ,
|
mai poti face omleta, in vasul de sus pui o foaie de hartie pt copt umeda si peste ouale batute ( eu asa fac in varoma de la thermomix la vapor)
|