Profil: LAURA0202
Despre
Utilizator: LAURA0202
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Saturday, October 1, 2016
Ultima vizita: Sunday, May 28, 2023 2:05 PM
Numarul de postari: 3,498
[0.33% din toate postarile / 1.11 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 14
Postat: Monday, March 1, 2021 2:45 AM
MariaS wrote:
Fetelor, va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi. Pitica mea are o problema cu culcatul, nu îi place de nici un fel sa se culce, de fiecare data când trebuie sa se culce se lasa plânsete ca din gura de ?arpe sau zeci de minute de leganat ?i plbat prin casa, rar adoarme la titi. Când adoarme de multe ori o face pt 15-20 min.
Îs distrusa cu somnul, încerc sa dorm in timp ce doarme ea, dar pe când adorm se treze?te.

Buna fetelor, cum mai sunteti? bebeii vostrii? incet , incet , recuoerez si eu zilele in care chiar n am mai putut sa va scriu. mai reuseam sa va mai citesc di replica puteam doar de pe tel sa dau ...de pe calc ...nici o sansa toanerele
Noi suntem bine , (eu si Lau , la noi ul acesta ma refer cand zic "noi" ras )
Lau, a mea, creste , rupe cuvintele . ex: mama/mami, tata /tati, Mele (cainele ei, se cheama Miele=miere in romana. nume alesm, de nepotica mea cea mare), pasii=iepurasii, gai gai=gainile, besc=te iubesc , Love Love si multe altele. cel mai tare ma amuza cand ea se duce la tac so si tot insista cu ... exemplu, mioaia ....el nu intelege si deabia cand vede ca nu o scoate la capat, ma intreaba pe mine ce inseamna Big Laugh , ii mult prea mandru ras . explicatie la mioaia = i am cumparat eu , demult , de la Pepco, o tablita , pe care desenezi/scri ceva si duoa aceea , tragi intr o parte si n alta de o chestie, si automat se sterge. scuzati mi explicatia dar nu stiu cum sa va zic altfel ras Pe aceea tablita, ii scriam eu LAU, inimioara mare -a lui mami,inimioara mica-a lu Lau si stelute . De acolo ii faza cu mioiai , care, recent , eu eram la bucatarie, spalam vasele si tot o auzeam ca mioaie,mioaie si pana la urma , am oprit apa, nervoasa m am dus la ea, eram camera la tac so, si i am desenat eu ce v am explicat mai sus, zicandu i , hai ca ti face mami ca tac to ..... ii mai important televizorul si calculatorul .... bla bla bla, nu mai puteam de nervi.
El : pai , nu intelegeam eu ce vrea

tunete ok.ok. dar puteai sa ma intrebi : Eu de acolo
.....
Nu mai conteaza restul, ca sunt nimicuri din care ne luam si mna..., asta este. o sa treaca toate , o sa mi mai creasca fata si atunci discutam altfel.
Lau , ii deja om mare, bea din pahar normal , chiar si din cana AngelNot I a trimis tusi ei, adica sora mea , chestii de la Tupper, nu stiu daca ati auzit de ea, ii plasticaraie, cum zic eu doar ca, costa mai mult decat alte recipiente din plastic. personal, cand eram in Italia, m a convins , vazand la sora mea, o caseroula, dreoptunghiulara, in care tinea , ex morcovii, stateau si o luna , adica nu se vedea ca se strica ...asta m a atras-sincer: gen farfurii/lingute -cu care mananca ea , iaurtelul cu biscuiti dimineata , doar ca la noi , dimineata, ii si la : 12-14-16 , depinde cum ne trezim. nu mi doarme ziua mai deloc,noaptea tarziu si inspre dimineata ras plans . A inversat ziua cu noaptea. Sper ca sa intre la normal cat mai curand . (o sa mi fie si mie greu o perioada, pt ca eu una,oricum doar noaptea puteam face treaba,mancare pe a doua zi, dar fara sa fac prea mare galagie si asta se intampla doar dupa ce adormeau amandoi ras
Implinim 2 anisori marti, pe 2.03 . Doamne ce a zburat timpul , creste un-doi Blushing
Maine, adica azi e ziua lu tac so si s foarte curioasa daca vine handicapata de ma sa la el acasa ....
Eu ,una n as vrea sa mai vina dar oricum nu ma ajuta cu nimika, ba din contra , mai baga si strambe, si prostul , tot pe ma sa o crede banghead
Dar danu (Doamne ajuta nu vine Hands ) o sa fie singura data cand vom fi doar noi 3 . sincer, cam visez dar .... sigur o sa faca tot ce vor ei, pe mine nu ma intreaba nimik ...asta este...deja m am obisnuit cu asta .
Am vazut ca nu mai suntem pe lista plans , cu toate ca am mai incercat sa scriu de pe tel dar ....nu stiu cum sau ce se intampla, ca fara sa vreau, se sergea , asta dupa ce deja scrisesem o pagina cam ca acuma ....
o sa incerc sa mai revin, in functie de timpul care l mai am liber, daca se poate spune asa, ca timp liber, chiar nu prea mai am pt ca toata ziua, fugi dupa Lau, nu sta locului 1 minut copilas . Numai "nu i voie acolo sau nu fa aia ca ti faci rau,te lovesti, faci "aua" spunea la buba, cand se mai lovea NuImiPasa
va pup si un martisor virtual la toate mamicile din partea mea love1 thankyou

P.s. ultima poza cu ea, cea mai recenta, cand am fost noi doua in oras, in Arad si am mancat ceva la restaurantul chinezesc . am avut ziua femeii- asa face matusa mea, camd iasa doar cu niste prietene la plimbare ras
Nu stiu cum sa pun un mic video, n am idee, ma poayte ajuta careva din mamici? multumesc.

imgimg

La nastere : 2580 gr 48 cm
prima vizita la mf 53 cm
17-04-o luna jumate : 4480 gr 55 cm
7-05-2 luni si ceva : 5430 gr
16-05-2 luni jumate : 5750 gr 57 cm
29-05-3 luni : 6190 gr 62 cm
18 05-3 luni jumate 6800 gr
7-07 4 luni si 1 saptamana 7.460 gr
31-07- 5 luni , fara 2 zile 8120 gr
16-10 - 7 luni jumate 9.840 gr 70 cm
26-11 aproape 9 luni 10770 gr
19-12 9 luni jumate 11.00 kg 75 cm
26-03 1 an 12.00 kg
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 13
Postat: Sunday, January 10, 2021 3:28 AM
Blushing
laura513 wrote:
Laura scumpo, chiar m-am intrebat deseori ce mai faceti voi. Imi pare rau sa aud toate astea, speram ca el sa se fi calmat un pic si sa fi inceput sa se implice, dar vad ca toti sunt la fel.

Femei care le fac pe toate singure si perfect? Despre ce vorbim? Vreau si eu sa vad una Lol Eu fiind mama singura, da, le fac pe toate, dar pe rand. Si mereu zici ca a trecut o tornada prin living, bucataria in general e intr-un haos complet, asta pentru ca am si serviciu si copil, asa ca ne organizam cum putem in timpul saptamanii si mai recuperam in weekend.

Faptul ca nu-l intereseaza de sanatatea ta mi se pare revoltator, pentru ca am fost si eu acolo. Am fost cu fetita dupa mine sa-mi repar un dinte stricat din timpul sarcinii si mi-a aruncat in scarba "dar ce grija ai tu de tine!" NuImiPasa Eu una, asa ceva nu vreau sa mai aud vreodata. Si nu e singura data, cand ma simteam rau ma trata ca si cum m-as preface pale

Iti spun acum din perspectiva unei femei care, dupa cum stii, a trait o asemenea relatie: Nici la voi nu se va schimba nimic in bine, dimpotriva, va fi tot mai rau. E o relatie toxica iar pe tine te depersonalizeaza si copila va avea de suferit alaturi de tine. Daca "stai pentru copil" in aceasta relatie, atunci opreste-te, respira, fa-ti un plan si pleaca. Copilul nu trebuie sa traiasca intr-un mediu nesanatos si unde vede zi de zi cum tatal ii jigneste mama.

Sper sa gasesti puterea sa faci ce e mai bine pentru amandoua. Nu sunt pro divorturi, dar voi o taraganati asa de ani intregi si dragoste cu forta nu se prea poate.

Am fost si eu asa (noroc ca maica-sa imi tinea partea ca altfel cred ca o luam razna) si mi-au fost necesari aproape 2 ani sa inteleg prin ce am trecut si sa fiu 1000% convinsa ca a fost cea mai buna decizie sa divortez. In plus, merg la psiholog din octombrie si inca am multe chestii despre care nu am reusit sa vorbesc, pentru ca sunt al naibii de dureroase. Dar macar acum si eu si copilul suntem fericite, il vede pe taica-su si se bucura de el cand vine pe la ea la programul de vizita (acum negociem, nu i-o las strict cat scrie in program ci cat poate el sa stea prin zona). El se implica mult mai mult decat atunci cand traiam in aceeasi casa, in sensul ca alea 3-4 zile le petrece 100% cu ea, iar eu nu mai aud critici, ma simt puternica si fetita ma iubeste chiar daca casa e vraiste si vasele morman in chiuveta. Din prima clipa cand am plecat, am simtit ca ma descurc mult mai bine singura.

Curaj! Te imbratisez! Cheek Kiss

Buna draguto.
Multumesc ca te mai întrebai ce mai facem noi doua ( eu ?i Lau meu AngelNot )
Schimbare în bine nu prea este aproape deloc . Singura schimbare a lui , dupa n comentarii din partea mea , ca nu sta cu fata DELOC, o mai ia cate un sfert de ora la gâdilat/ jucat/a pus o in gluma, mergea pe tavan Hilar si la fie mia , nici nu i place topai bounce sic
?i faza cu ma?ina, am insistat eu , sa o ia în ma?ina, asta vara, ii un pic de panta, pâna la poarta care trebe sa si o deschida cu mâna, când ajunge acasa, ca sa bage masina n curte . Nu s decât, vreo 5 metri oarecum, dar ei ii place . Mie , el, imi spunea ca nu poate , ca nu o mai pune în scaun ca amenda ca.... bla bla bla . Nu de alta, dar Lau, Cand aude ca se deschide poarta, URLA cât o tine guri?a aia ei dulce, TATA TA TA si ii direct la u?a Lol
O mare bucurie pe ea, când fuge , de multe ori si descul?a, la el in bra?e , o iube?te ?i el , nu a? PUTEA spune ca nu DOAR CA EL SE vrea înca pe primul LOC, care eu i am spus o n fa?a, ca acuma am o PRIORITATE: FATA MEA, LAU . Pt ea trebuie sa fac totul, sa o schimb, sa o spal, sa i dau sa manânce, de multe ori ,trebuie sa i bag eu in guri?a cu linguri?a, ras , pe când el , e destul de mare, capabil sa faca singur toate astea, numai ca eu , chiar nu stau dupa el ,cum statea ma sa toata ziua , cât timp a fost aici, peste tot, era dupa el ,numai la baie nu mergea ras hohot el, în camera la tv/ calculator ....ea dupa el...
El, in gradina....ea dupa el
Daca asta vara, când repara n pod , si acolo s a dus dupa el hohot Cray
Laura, tu ai avut noroc, ca maica sa, lu al tau, fost so?, ?inea cu tine..... in schimb aici , în cazul meu , sunt 2 contra 1 Cray
Nici pe el nu l interesa sanatatea mea DOAR CA pâna la urma ma duce sau mergem impreuna la dentist, sta cu fata pâna mi face mir, banuiesc si dupa aceea ,mergem sa l lasam pe el la munca ?i noi acasa.... habar n am , b am discutat detalii exacte. Problema ii ca, cu o zi înainte, z rabufnit când a auzit ca tre sa merg la dentist si ca el ar avea de mers la banca la Arad , si dupa aia la munca daca merge sau nu .....NuStiu DAR SIGUR s a sfatuit cu handicapata aia de " ma sa " si o ajuns la concluzia ca trebe sa merg sa mi rezolv cumva dantura. ?inând cont ca atunci, când ma lua cate o criza de dinte/masea/ amigdalita/ ureche/ tâmpla... bagam calmante n mine, ii pasam fata, sa se aranjeze cu ea ca eu nu mai pot de durere ....
Probabil si asta e un motiv pt care ma face sa merg la dentist, ca sa nu mai trebuiasca sa i suporte nervii/ fi?ele lui fie mia, când o apuca hohot
Azi, când o îmbracam sa ies cu fata afara.... o apuca tam tam uri de ale ei...urlete/ ?ipete / nu vrea nimika....
El, de acolo, TOATA e?ti MA ta, ai gura lu MA ta
Eu angry disputa1 banghead ii zic ok, are gura mea , are pu?a mea ca i fata DAR are NERVII / CRIZELE TALE
....
Momentan tot stau si caut variante. Înca n am gasit o solutie care sa fie buna pt noi doua.
Sper din tot sufletul sa ajunga avocata mea , decizia ce a luat o judecatorul în cazul meu, de când m a bagat ala sub ma?ina n Timi?oara, of ca atunci, adica de atunci sunt 30 zile timp în care trebuie sa primesc niste bani , 20.000 euro daca nu face nimeni recurs/ apel , si o data ce am ceva bani, o sa ma pot duce ,la Petro?ani, la mine acasa, sa mi pun la punct apartamentul si dupa aceea vom discuta altfel . Am vorbit si cu avocata mea, despre faza in care sunt cu tatal feti?ei mele si legal , nu pot face NIMIKA. Sa mai am pu?ina rabdare, si dupa aceea , loc de munca , fata la cre?a si altfel sta treaba DOAR CA ACUMA înca nu pot face NIMIKA. ?i a?a, m a amenin?at ca ma scoate afara din casa ?i multe alte chestii.
Dragoste cu forta nu se poate.
Ai punctat bine .
Stau si ma gandesc, de multe ori , oare m a iubit vreodata cu adevarat?
Sincer , dupa mine si matu?a mea , care e si moa?a lu Lau, el, n a ?tiut sa fie barbat de la început, referitor la rela?ia cu mine si relatia cu ma sa .punct . Daca, era barbat, nu se ajungea la chestiile astea. Acuma, e mult prea târziu si n plus , eu chiar nu am cum sa l cumpar ... ?i sincer .... Nu cred ca a? mai vrea ....vorbind între noi femeile.
Sunt SINGURA, Vinga-Arad ,casa unde stam, casa lui si a lu ma sa .... pe tati nu l mai am din pacate si sigur se învârte n mormânt saracul cum vede cum se comporta animalul asta cu mine , mama ?i sora mea , is in Italia ...
Intr o seara, când iara ne certam, i am spus plângând, vezi ma, daca Doamne feri se intampla ceva cu mine, nu te gândi ca o sa mi cre?ti fata tu pt ca mai am si neamuri, nu sunt singura. Tu singur, nu esti in stare . Ma ta ii batrâna. Nu fi sigur ca o sa ramâna la tine....
Nu mi aduc aminte de la ce a început cearta, ca in fiecare zi .... dar nu mai puteam nici eu ....
Exact cum imi spune si matu?a mea ,în final e?ti si tu om , te dor, te saturi de acela?i comportament de rahat. ?i are dreptate.
Nu pot sa ajung în Italia, unde mi ar fi de 1000 de ori mai bine din 2 motive, 1 virusul asta de rahat care este sau nu este
2 nu mi da semnatura nici mort tac so, odata ca cica n are bani dar mai sigur ii varianta mea , de frica ca nu ma mai întorc cu fata înapoi ?i asta nu i convine....
Chiar daca, vorbind sincer ,între femei, cred ca am ramas gravida din gre?eala, nu ca ar fi vrut foarte mult si el
Am un singur atuu, daca pot sa l numesc a?a. În Italia , el , mergând la doctori, psihologi , dupa câtva timp , au ajuns la concluzia ca sufera de sindromul Bipolar. Nu reusesc nici cum sa gasesc/ sa aflu ce drepturi au si ce pot face si ce nu,gen, auzisem de la dr lor de familie, ca n au voie sa lucreze aia cu bipolarul....
Buddy1 Cheek Kiss
Sper ca mâine, azi , sa pot sa scriu pe pe calculator. Pe tel , ma lasa sa dau repet la vreun coment, în schimb pe calc ... ca ?i cand tema ii închisa/ subiectul ii închis deja .
Noapte buna fetelor

imgimg

prima vizita la mf 53 cm
26-03 1 an 12.00 kg
Postat: Sunday, January 10, 2021 1:37 AM
Adina Mariana wrote:
Mihaela

Laura nu ai mai scris demult.La multi ani fetei tale de ziua numelui.Sa fie sanatoasa,sa va bucurati de ea in continuare.Imi pare rau ca situatia cu logodnicul(sau ce ti-o fi dupa atata timp)nu merge mai bine dar tot odata nu pot sa inteleg de ce te complaci in situatie si inca esti cu el.Din pacate noi nu te putem ajuta cu nimic si eu una personal demult plecam de langa el mai ales ca nu esti casatorita cu el dar tu sti ce viata vrei pt.tine si fata ta.Ce traiesti tu e un chin si e pacat ca stai acolo unde nu iti este bine.Sanatate iti doresc si numai bine!

Buna iubita, n am mai scris demult pt ca îs aproape 2 ani ( imediat face minunea mea 2 ani?ori) de când nu mai am timp pt mine personal...din pacate.
E DOAR tatal feti?ei mele, atâta, înca intr o seara, când ne certam , i am spus ca mi pare rau ca am ramas gravida cu el si ca am ales sa ramân lânga el.... imi cer scuze daca am mai zis o înca odata NuStiu
Momentan ,chiar nu am nici o solu?ie, ma tot gândesc la variante pt ca mai demult, intr o seara, a ajuns acasa BEAT ?i cum se juca cu fata , în camera lui ,fostul dormitor "Al nostru" ras , era pe jos ,
spunând ca o sa ma omoare intr o zi ..... eu il intreb cu ce ocazie?
El... mai si întrebi?
Eu ... Da, normal ca întreb
El.... uite a?a, daca o sa încerci VREODATA sa mi iei fata ....
Blushing NuStiu angry

Mda , ai dreptate, nu s maritata cu el dar sunt legata de el mult mai mult, prin simplul fapt ca am trecut fata pe numele lui banghead
Asta e in stare , daca plec cu fata , sa vina, sa ma gaseasca, ma bate / ma omoara, si mi ia fata
Legal .... are toate avantajele în favoarea lui : lucreaza, adica, mai are o luna de faza aia , cu cre?terea copilului ( lasând deoparte, ca El tot timpul a lucrat si pe langa asta , ciubucuri , cum ii spun eu ) , are casa , condi?ii, ma?ina (masina mea , care eu am platit o 4 ani de zile în Italia, si ca proasta, am trecut o pe numele lui, ca eu mai aveam ceva de achitat în Italia ?i....Mna asta este din pacate....
E un proverb, ce ?i faci cu mâna ta
Se cheama LUCRU MANUAL yes plans )
Nu m a? fi gândit vreodata ca omul ala pa?nic, se va transforma în dracu pe pamânt
Jur
Pupici la to?i bebeii si multa rabdare noua mamicilor.
Nu mai pot
Dar mai pot PU?IN ras
A?a era vorba cuiva, nu am retinut numele, scuze .

imgimg

prima vizita la mf 53 cm
26-03 1 an 12.00 kg
Postat: Saturday, January 9, 2021 10:31 PM
Anitta76 wrote:

Merci! computerlove

Buna fetele.
Nu stiu ce s a intamplat dar Azi noapte, aveam putin timp de calculator, ca ?i acuma printre altele ( a adormit ?efa.....
N a vrut sa doarma deloc în dupa masa aceasta....)
Chiar vroiam sa va scriu dar pe calc ...nu ma lasa...imi arata ca doar eu mai sunt la subiectul acesta si nu reusesc sa gasesc pagina noua, forumul nou tip clubul mamicilor încapatoare-14 ,ar trebui sa fie DAR nu mai vad nici un subiect ....
Ma poste ajuta cineva ,va rog?
Multumesc
Whatsapp 0754925596
Fb LAURA Darnu

imgimg

prima vizita la mf 53 cm
26-03 1 an 12.00 kg
Postat: Friday, January 8, 2021 3:32 AM
La multi ani 2021 ?i inca o data la multi ani pt cele care si au sarbatorit ziua de nume.
(Si noi , am fi avut ce sa sarbatorim , ca Lau, a mea , e si Ionela. A?a a vrut tac so chiar daca nu stiam ce va fi, f sau b NuStiu
Am multe pagini de recuperat, ca n am timp nici macar sa mor Big Surprise
Fata, imi ocupa tot timpul din lume , recunosc ca am rasfa?at o prea mult , pe deoparte e vina mea , dar pe partea cealalta, am fost si constransa de situatie, adica, tac so, nu trebuia sa o auda nici un a pt ca el vrea sa doarma, ca merge a doua zi la munca Cray de parca eu nu faceam nimic toata ziua. Fraza care ma da pe spate ii ca de ce alte femei reu?esc sa faca totul, sa creasca singure copii si sa faca si cura?enie si de mâncare????
Eu, spunându i ca fie ta, nu i ca alti copii. Asta dupa ce am ajuns sa ma satur de fraza asta. Si ma sa, ca nu s maritata cu el ( Doamne ajuta dar cea mai mare prostie a mea, a fost sa tre fata pe numele lui, i am si spus o de câteva ori când ne certam....)
Nu ma ajuta cu fata, cu nimika, doar când îi de mers UNDEVA, la cineva sa se dea mare ca ce fata mare si frumoasa avem ....
Din 2 cuvinte care le schimbam, 3 is deja jigniri, la adresa mea. Nu i am dat o palma la fie mia pâna acuma si imediat face 2 ani?ori Bravoo doar ca nu prea stie nici de frica de nimika....
I a dat handicapata de ma sa peste mânu?e, vara trecuta parca ?i mi a picat ca dracu... fiu so,adica boul de tac so, care cica odata era logodnicul meu, nu m a crezut, a min?it pe fa?a, mi a zis ca vad în dunga banghead disputa1
Is cretini amândoi, ar fi multe de povestit dar sper sa reusesc cât mai repede sa mi aloc si eu, macar jumate se ora pt mine, ceea ce e un vis pt mine.
Sarbatorile, le am facut aici , la pu?carie, cum i am zis o in fa?a, ma sa ,a fost prezenta ?i ea ca dar se, doar ii batrâna ?i singura, cica ,spusele lui , sa si vada nepoata crescând toanerele si acuma, ca a plecat mi o tot arunca, adica la Lau, Cand o aude ca spune buiii buiii , cica n a avut loc sa mai stea ...tunete
I am zis ce mai vrea, doar a stat 2 saptamani, nu i a convenit, nu i mai convine nimika din comportamentul meu .....
Mda,pt ca pe mine nu m a cumparat ma sa , sincer, nu ma cumpara NIMENI.
1 când i a dat bani sa si cumpere casa asta la care i zic eu pu?carie
2 când i a deschis un cont la fata, ceva bani acolo,dar care doar la vârsta de 25 ani , se va putea atinge se ei
Ca la nebuni, poate nici acolo nu e a?a, sincer, ei doi mancau, ce Gatea ra, mai exact ce comanda, tatal feti?ei mele si noi doua, mergeam si mâncam, la fata in camera....nono
Mul?i pupici la bebelu?ii no?tri ?i sa creasca mari si sanato?i ?i noua , mamicilor, multa rabdare ?i cu bebeii no?tri si cu aia care se cred atotstiutirii nu
Indiferenta ii cred eu, ce am aplicat o in cazurile astea, nu i ok dar macar nu m a mai durut a?a de tare
maseluta apropo, is varza cu din?ii si pe el nici nu l intereseaza, intr o noapte, când chiar nu mai puteam de durere, fata calare pe mine, mârâita, a?a face când nu i dau ce vrea ea, nici macar nu s a sinchisit sa ma duca la urgen?a pt ca explica?ia lui, raspunsul lui, a fost, pai, tu oricum n ai asigurare medicala...
Nici n-am putut sa plec ,fiind noapte, bani de motorina nu mai aveam , pt ca, trebe sa i bag motorina n ma?ina, când ie?im doar noi doua, adica o duminica da, una ba.o sa va zic alta data. M au luat iar din?ii, plus maseaua cariata, amigdalita, urechea si tâmpla.... plans plans
De abia ce mi a adormit si ?efa...
N avem program la nimik.
Cand se treze?te, cu ochii închi?i, urla cât o tine gura
MATE =desene animate
Sau
APTE= LAPTE ras

imgimg

prima vizita la mf 53 cm
26-03 1 an 12.00 kg
Postat: Tuesday, August 4, 2020 4:07 AM
sofer
Adina Mariana wrote:
Asa este.De acum o sa fiu si mai atenta decat eram.Culmea ca sunt foarte atenta si nici macar sa se joace cu chestii care stiu ca nu is ok nu il las si patim cand mananca...of.Dar tare ma bucur ca a avut un final fericit.Nu cred ca am mai simtit o panica atat de mare ca acuma.Nu am fost buna de nimic,mi-a pierit tor cheful,tor tremurand prin casa am umblat.Ziua aceea si in urm.pana a eliminat i-am tot dat sa pape iaurt,fructe,dovlecel,spanac..de la astea are scaune de regula si numai eu stiu cum am dormit noaptea aceea.
Acum m-am linistit.Doarme azi intr-un body subtirel cu maneca scurta sa vedem daca mai transpira si asa.

Adinuta , ma bucur ca totul s terminat cu bine. Hands
N am timp de nimika DAR totu?i, citind pa?ania ta , între ghilimele, va pot spune ca , Lau a mea , ii place in ma?ina ?i în fiecare zi, când ajunge tac so acasa de la munca, cu masina mea , ea ii prezenta si vrea sus in ma?ina, la volan sofer
Ford Mondeo SW , din Italia luata ( am platit 4 ani , rata de 350 euro ....o caru?a de bani Big Surprise , a?a i când îmi permiteam, ca acuma ..... vai ?i amar de situa?ia în care am ajuns plans ) La schimbatorul de viteze , aveam ² margelu?e, cumparate de mine de la Manastirea Lainici-de pe defileu, înspre Tg Jiu-jud Gorj. Una era cu bilu?e negre mici , iar cealalta un pic mai mari , albastre si cu ceva model pe ele , iar ea, cum se suie la volan, am o telecomanda care trebuie sa fie în ma?ina, ca sa po?i sa-i dai contact , nu am cheie... apasa butonul de pornit on/off si incepe distrac?ia, muzica ?i sare n sus de numa numa, ii toata un zâmbet, sa înceapa distrac?ia chitara bounce A tot tras de ele ....pâna s au împra?tiat prin masina .... ?i pâna am reu?it eu sa le strâng pe toate.... ea deja bagase in guri?a, fiind micu?e, le a înghi?it imediat si dupa tot stateam atenta la pampers , când facea xxx, le am vazut acolo , erau vreo 2 negre si una albastra.... Doamne , am respirat u?urata când le am gasit Lol
Asta era referitor la faza cu bagatul orice in guri?a. Angel
Noi, am crescut mari, facem numai prostii....., aseara mi a spart ecranul de la laptopul meu , ii Lenovo, n are nici 2 ani. Mi l am cumparat din Italia , când am fost eu ultima oara acolo... imi aduc aminte ca aveam burtica când am fost, Doamne ce timpuri frumoase Lol
Nu stiu cand o sa pot sa merg cu Lau pâna acolo .... pandemia asta.... carantina acolo/aici ....
?i nu i a? risca sanatatea minunii mele pt nimika in lume...chiar daca îmi doresc nespus de mult.... rabdare...alta varianta n am
Mâncam si mâncare, de toate, nu mi s refuzat nici un aliment pana acuma si nici n am avut reac?ii alergice. La somnic, am trecut pe lapte de vaca.
Avem 12 din?ilor in total Lol , doar ca nu mai vreau sa mi aduc aminte prin ce am trecut Hilar
De vaccinui papiloma virus , stiu ca n Italia , i l ar fi facut gratis la fetele pâna n 14-16 ani , nu mai stiu exact cum era .... la noi in ?ara, e op?ional cica...plans
Eu, cum am pa?it o , în Italia,colloquio , analize trimise la centre de specialitate, timp de a?teptare luuuunnnnggggg, a? vrea sa i l fac si ei pt ca nu vreau savureaza avea prin ce am trecut eu. Stie cineva detalii mai multe, în sensul , când trebe facut ?i l cumpar dar de unde si pret, orice informa?ie referitoare la acest subiect, este binevenita, multumesc mult /anticipat
Cum sunteti voi mamicile ? Bebeii ?

Nu Mai putem de cald nici noi ...
Lau, doarme, ori in body/maieu , ori tricou si pampers.
Buddy1
Am vrut sa pun o poza cu Lau dar nu mai imi aduc aminte cu ce anumr se poate încarca Bye2

imgimg

prima vizita la mf 53 cm
26-03 1 an 12.00 kg
Postat: Tuesday, June 16, 2020 11:54 AM
diana.ng wrote:
mamici de pici peste 1 an, aveti triciclete? merita investitia? ne tot gandim sa i luam una, de accea de se poate impinge la inceput, dar nu stiu daca o sa o folosim si n-as da 5/6 milioane ca sa o tin in garaj Hilar

buna, scuzati ca nu prea am mai intrat dar nu am mai avut timp.
n am timp nici sa "mor ".
diana, referitor la intrebarea ta, pot sa ti spun ca noi avem 1 an si 3 luni si 2 saptamani, am primit cadou de la tusi si buni din itaia o tricicleta de ziua ei,cand implinise 1 anisor. este foarte placuta pt ea. deocamdata nu ajunge la pedale , doar o imping eu sau tata, ea are si niste pedale fixe, unde ar trebui sa tina piciorusele dar ................. mai aud si cum le pune pe roata ras
noi o folosim dar ideal ii doar atunci cand e treza bine si nu o ia somnul repede pt ca , sora mea,mi a trimis multe linkuri ca sa mi aleg modelul , se poate intoarce cu scaunelul sa o vezi cu fata, sau normal si vede ea in fata, are un cosulet in fata unde ii pun sticla de ceai si in spate are ceva mai marisor unde poti sa mai pui una\alta. are protectie solara. e foarte incantata Lau cand mergem cu ea la plimbare , pt ca vede tot si are mai multa libertate de miscare. are centuri de siguranta, eu i le mai pun inca. doar ca ..... mi s a intamplat sa mi adoarma in drum spre casa, saracuta de ea, adormise in fundulet si era cu capuorul intr o parte, parca era un omulet beat Lol
nu stiu daca am pe undeva pe calc poza aceea, ca sa va amuzati putin. am ramas fara telefon. primisem un samsung a10 de ziua mea, adica 2 februarie si 2 iunie, a avut finalul, = 4 luni de viata Cray Cray Cray
e de 2 saptamani la reparat dar nu ii gaseste ce are ......
sigur cere altul doar ca momentan, chiar n am nici un ban ca sa pot sa mi iau altul. sincer, pe o parte pot spune ca i mai ok fara telefon dar daca tre sa vb cu cineva ......
cica m am intors in timp Lol pe vremea cand nu existau celularele. hohot
eu, in schimb, cu tata so,Argue ...... pt ca tot timpul gasestre ceva de comentat si n plus ca sa fie tacamul complect, miercuri sau joi ,..... vine hal de ma sa incoace , Cray asta inseamna ca sigur o sa trebuiasca sa ne mutam noi doua din camera noastra, ca nu mai dormim impreuna de ceva timp , asa am decis eu pt ca el nu se com porta ca un tata normal, ..... doar cand suntem undeva sau vine cineva pe la noi , e taticul perfect plans
greseala mea este ca am gresit tatal sau ca i am trecut fata pe numele lui -una din doua, dar oricum nu se mai poate schimba nimika, fapta ii consumata .
norocul ca am minunea mea care mi ilumineaza fiecare moment .
sper sa reusesc sa mai intru sa va mai citesc.
sanatate multa supermamicilor si la bebeii nostri angel Angel computerlove

imgimg

prima vizita la mf 53 cm
26-03 1 an 12.00 kg
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 12
Postat: Friday, March 27, 2020 2:02 AM
blu88 wrote:
Andra09 asta vb cu sotul meu pana acum toata lumea vroia weekend sa doarma sa faca sa dreaga sa stea acasa.. acum cand trebuei stat acasa ... ies toti din inconstienta...stau de 3 sapt in casa cu 2 copii am iesit o sg data sa iau alocatia.. si nu am murit inca sunt aici... dar ce sa ii faci ... inca se traieste pe premiza mie nu mi se poate intammpla... pana la proba contrarie..

LAURA0202 amenintarea asta am primit-o si eu atunci cand s-a umplut paharul si am zis ca plec... ca luca ramane la el... ba mai mult imi luase si telefonul ca eu in nervii mei am spus ca sun la politie.. dar i-am zis cu toate astea ca poate sa se spele cu el pe cap si daca nu ma lasa sa plec il fac acolo in coltul strazii de il stie toti vecini... :))) el a plecat la tovarasul lui de parca ala putea sa ma convinga sa nu plec iar eu am intrat in casa si mi-am imbracat copilul am luat incarcatorul si am plecat initial vroiams a ma linistest dar fostul socru mi-a intetit nervii ca l-a sunat si a zis ca plec cu copilul ma jignit asa ca am plecat cu un copil de 3 ani la 12 noaptea incotro am vazut cu ochii.. acum uitandu-ma in urma imi dau seama ca poate a fost inconstienta sa plec asa nicaieri... in noaptea aia a venit dupa mine am dormit in masina... am stat la prietena mea o saptamana apoi m-am mutat cu chirie..asta in septembrie iar pana in decembrie am tot incercat cica sa reparam dar nu mai era nimic de reparat si ruptura definitiva a fost dupa revelion... eu i-am zis clar ca nu merg nicaiei cu nici un prieten si sa ma prefac acolo vai ce familie fericita suntem ... ca m-am saturat de aparente.. iar el a plecat in afara bucurestiului a luat si baiatul.. ca de si acolo s-a imbatata suman ca nebuna la 12 noaptea si nu imi raspundea noroc ca a avut cine sa stea cu baitul eu nu aveam cum sa ajung acolo ca nu aveam masina... si a fost punct aopi ne-am lungit cu divortul ca ba nu vroia ba dupa nu avea bani eu am platit si divortul numai sa termin balamucul odata....si m-am linistit... a durat ceva dar copilul meu s-a schimbat in mod radical...in bine... apoi mi-am cunoscut actualul sot care mi-a aratat ce inseamna familia in adevaratul sens al cuvantului....tu faci ce este mai bine pentru tine si pentru pitica ta dar sa stii ca mediul asta nu este unul propice pentru ea... sper ca intr-o zi daca situatia este aceeiasi sa gasesti putearea sa pui punct.

Cheek Kiss Iubita mea, puterea sa i pun punct, o am si acuma dupa nspe mii de jigniri la adresa catorva persoane vi si moarte din familia mea doar ca nu pot. sunt constienta ca eu din casa asta cu fata, nu o sa plec. mi a si zis o ca daca vreau,usa i acolo dar fata ramane acasa plans nu are rost sa ma imbat cu apa rece. chiar nu vad nici o soltutie in situatia de rahat in care am ajuns. e cu capul-si acuma vorbind foarte serios.in Italia, v am mai spus parca mai demult ca a fost diagnosticat cu sindromul bipolar dar aici in Romania, nu a mers la spital pt ca aici , iti refuza inclusiv dreptul la munca -celor care sufera de aceasta boala. odata, vorbind cu medicul lor de fa,ile (a lui si al fetei,pt ca eu nu s asigurata medical ) , imi trebuia o trimitere la psihiatrie pt el, ma rugase el sa merg sa i o iau, Dr, a parut foarte surprinsa si mi a zis ca poate am inteles eu gresit pt ca el nu pare deloc sa aiba probleme.am tacut din gura,am lasat o cum zice ea pt ca are un mod de a convinge o persoana iesit din comun.daca i alb , si tu vezi exact ca e alb, .....atata insista incat te face sa spui ca el, ca nu i alb, poate chiar e negru plans
Am vb azi putin cu mama si cu sora mea si m au intrebat daca nu da in mine....
inca nu, am zis eu dar oricum ar fi, asta ar fi ultima lui greseala, pt ca m as duce direct la politie si atunci as insista si cu evaluarea lui psihica , cu sindromul ala bipolar al lui . (sper din tot sufletul, sa mi gasesc forta sa merg mai departe. Imi pare rau ca si tua i trecut prin ceva asemanator si ma bucur ca ai gasit persoana potrivita acuma Cheek Kiss

imgimg

prima vizita la mf 53 cm
26-03 1 an 12.00 kg
Postat: Friday, March 27, 2020 1:47 AM
Ella30 wrote:
Laura si Delia, la multi ani fericiti fetelor voastre!

Laura, imi pare rau ca treci prin asa ceva. Tu stii ce e mai bine pt tine si fata ta, iti doresc multa putere ca sa ii poti oferi o copilarie frumoasa.

Cheek Kiss Multumesc Ella30
da,stiu ce ar fi mai bine pt fetita mea, sa fim undeva departe de tac so, m as intoarce inapoi in Italia si pe jos as lua o, ca as ajunge si as avea unde sa stam pe deasupra dar ...... pasarea malai viseaza Blushing copilaria incerc sa i o fac cat mai frumoasa pt ca nici eu , nu mi aduc aminte de lucruri negative de cand eram eu mica

imgimg

prima vizita la mf 53 cm
26-03 1 an 12.00 kg
Postat: Friday, March 27, 2020 1:43 AM
diana.ng wrote:
Buna fetelor!

Simmo, poti sa ii dai linistita fructele crude, doar sa fie taiate, curatate corespunzator (sau pasate).

Delia, La multi ani! sa va traiasca! e tare dulce love

Laura, sanatate multa! si nu trebuie sa stai doar de dragul fetitei cu el, daca nu e armonie si iubire in familie, nu are rost...niciunul dintre voi nu va fi fericit sau multumit vreodata si devine un mediu toxic, sper sa faci ce e mai bine pentru voi!

In rest, fetelor, ce mai faceti? cum sunt bebelasii vostri? Patriciei ii ies primele 2 mesele si in unele zile e greut Hilar dar ii dam inainte, inca nu merge singura, doar daca se tine de ceva, e foarte interesata de carti si povesti si adora pisicile love

Stiu asta dar sunt legata de maini si de picioare -jur. (daca mai eram inca in Italia, nu as fi acceptat sa ma jigneasca a doua oara dar ......
nu muncesc ,sunte la el acasa si Doamne feri sa indraznesc sa plec cu fata, ca asta vine,ma cauta,ma omoara si mi ia fata Blushing
sincer, in ziua cand pleaca la munca, suntem cele mai linistite\fericite (depinde de vreme si de virusul asta de rahat ....)ras

imgimg

prima vizita la mf 53 cm